Λινού: «Κάναμε λάθος! Δεν έπρεπε να κλείσουμε τον κόσμο στο σπίτι»! ΒΙΝΤΕΟ

Ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε… η φερόμενη δικαιοσύνη οχι άπλα άφαντη αλλα παίρνει εντολες από τους ίδιους που δίνουν εντολες στους δήθεν ειδικούς τι να λένε !!!

H καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, χαρακτήρισε εξαιρετικό το γεγονός ότι, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν από αύριο, χαρακτηρίζοντας λάθος την επιλογή να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια του.

«Θεωρήσαμε ότι περιορίζοντας τον κόσμο στους κλειστούς χώρους θα είχαμε μικρότερη διασπορά, αντί για τη διασπορά στους εξωτερικούς», σχολίασε για τα μέτρα που είχαν ληφθεί πριν και παραδέχθηκε ότι επρόκειτο για «λάθος απόφαση».

Είπε πως αυτοί που έλαβαν τις αποφάσεις, «δεν είχαν επαρκή πληροφορία». «Δεν είχαν λάβει υπόψη την προστατευτική δράση του ανοιχτού χώρου. Ο Αμερικάνος Φάουτσι είχε πει εδώ καιρό αξιοποιείστε τον υπαίθριο χώρο».

Ποιοί θα λογοδοτήσουν για τους νεκρούς λόγω του Lockdown;;; κάποιοι αναρωτιούνται κιόλας : Ποιοί δίνουν τελικά τις εντολές στους «ειδικούς»;;; .

Τέλος, ερωτηθείσα για το εμβόλιο της AstraZeneca, την ώρα που και η Ολλανδία ακύρωσε τους εμβολιασμούς, η κα Λινού συνέστησε «ψυχραιμία και υπομονή για να καταλάβουμε τι συμβαίνει», χαρακτηρίζοντας «δύσκολη εξίσωση» αυτό που συμβαίνει, λόγω του ότι, «ο κίνδυνος από το εμβόλιο παραμένει μικρότερος από αυτόν της νόσου». Η ίδια, πάντως, είπε ότι θα το έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, στον απόηχο μάλιστα του θανάτου 63χρονης στο Ίλιον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications