Ντονέτσκ: Ομοβροντίες ρωσικού πυροβολικού- Στρατηγός των ΗΠΑ ζήτησε ναυτικό αποκλεισμό της Ρωσίας - (vid)

Μαίνονται οι μάχες στα περίχωρα του Ντονέτσκ μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών ενώ δύο βίντεο που που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ομοβροντίες ρωσικού πυροβολικού κατά ουκρανικών θέσεων.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι πολίτες πήγαν αμέσως στα καταφύγια.

Η έκρηξη που ακολουθεί κάνει την νύχτα μέρα. Οι μάχες λαμβάνουν χώρα στα βόρεια προάστια και βορειοδυτικά του Ντονέτσκ, στην περιοχή Proletarskyi, σε Pyshevik, Hnutove, Krasnohorivka και στα προάστια της Oleksandrivka.

Στο δυτικό μέτωπο του Λουγκάνσκ (Zolotoe-5), σε Pervomaisk, Kirovsk, Stakhanov, Bryanka ακούγονται ομοβροντίες πυροβολικού.

Αμερικανός Στρατηγός ζήτησε ναυτικό αποκλεισμό της… Ρωσίας!
Στρατηγός των ΗΠΑ απαίτησε να ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση ναυτικού αποκλεισμού της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα.
Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Ben Hodges, ο οποίος προηγουμένως ήταν Διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη απαίτησε να ξεκινήσει μια μεγάλη επιχείρηση ναυτικού αποκλεισμού εναντίον της Ρωσίας.

“Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι μέρος αυτής της επιχείρησης, πρέπει να εφαρμόσουμε μέτρα που θα αναγκάσουν τον Διοικητή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας να νοιώσει πολύ άβολα. Για παράδειγμα εναντίον της παράνομης βάσης του στην Σεβαστούπολη” ανέφερε

“Οι ΗΠΑ δεν έχουν τέτοια ικανότητα να μπλοκάρουν τα ρωσικά πλοία στην Μαύρη Θάλασσα. Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, η Ρωσία είναι έτοιμη να δώσει σκληρή απάντηση ακόμη και στην πιο μικρή πρόκληση και αυτό θα πρέπει να το περιμένουν οι Αμερικανοί” ανέφερε Ρώσος αναλυτής.

Ρώσοι Στρατηγοί αφίχθησαν Κριμαία
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί υψηλόβαθμοι Ρώσοι Στρατηγοί αφίχθησαν στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας από την Μόσχα με ένα αεροσκάφος Tu-204-100V.Προφανώς από εκεί θα διευθύνουν τις επιχειρήσεις κατά της Ουκρανίας.

Στέλνει νέες ενισχύσεις η Λευκορωσία στα σύνορα με Ουκρανία
Τέλος η Λευκορωσία μετά την συνομιλία Πούτιν-Λουκασένκο σήμερα, συνεχίσει να ενισχύει περαιτέρω τις δυνάμεις της στα ουκρανικά σύνορα…Τα βίντεο επίσης δείχνουν μεγάλη αλυσίδα λογιστικής υποστήριξης από καύσιμα μέχρι πυρομαχικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications