Έχοντας δει κατά λάθος ένα UFO που το ακολουθούσαν στρατιωτικά αεροσκάφη στο νυχτερινό ουρανό, ο πρώην ναυτικός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ζωή του θα άλλαζε για πάντα. Από τότε, άρχισε να βλέπει τα UFO τακτικά.

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να δουν UFO ή ακόμα και να συναντούν εξωγήινους, χωρίς να υποψιάζονται ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ επικίνδυνο και ότι η ζωή τους μπορεί να αλλάξει ριζικά για στο χειρότερο λόγω αυτού του γεγονότος.

Αφρικανικός Αμερικανός Terrell Copeland μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκε πότε ότι μπορεί να υπάρχουν UFO και άλλες "φανταστικές ανοησίες" όπως ειναι για πολλούς που ζουν στο μικρόκοσμο τους και στο Matrix, έχοντας μειωμένη αντίληψη του κόσμο και της ίδιας της ύπαρξης τους..

Αλλά μια νύχτα η ζωή του άλλαξε για πάντα. Αργά το βράδυ, περπατούσε στη φύση,όταν είδε ξαφνικά στο νυχτερινό ουρανό μια μεγάλη λαμπερή μπάλα, να βρίσκεται περίπου 2 μίλια από αυτόν. Η αρκετά ψηλά στον ουρανό, αλλά μπορούσε σαφώς να δει τους και δυο μαχητικά να πετούν μπρος-πίσω και δίπλα του. Αυτή η σκηνή φαινόταν εξαιρετικά παράξενη και σουρεαλιστική, κοιτούσε ψηλά, μέχρι που η "λαμπερή μπάλα" και τα μαχητικά πλέον δεν ηταν ορατά (προφανώς είχαν στείλει μαχητικά για να δουν τι ειναι το UFO ).

Ο Copeland επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά δεν μπόρεσε να βγει από το κεφάλι του αυτό που είδε, το σκεφτόταν για τρεις ημέρες και στη συνέχεια ξανα ένα βράδυ είδε κάτι περίεργο στον ουρανό: "Εκείνη τη στιγμή οδηγούσα το αυτοκίνητο κοντά στο κέντρο παντοπωλείων Fresh Pride και είδα μια λαμπερή μπάλα να αιωρείται πάνω από το κέντρο. Οδήγησα στο χώρο στάθμευσης και δεν ήμουν σίγουρος για το τι έβλεπα. Υπήρχε ένα αντικείμενο μέσα στη μπάλα και το φως ήταν απλώς μια ψευδαίσθηση. Αρχικά πίστευα ότι ήταν απλώς ένα μυστικό βομβαρδιστικό, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν θα ηταν εκεί αν ηταν μυστικό και δεν έμοιαζε με κατι γήινο. "

Ο Copeland μπόρεσε να δει ότι το αντικείμενο είχε τριγωνικό σχήμα και ηταν τεράστιο. Το λαμπερό τρίγωνο κινήθηκε αργά στον ουρανό έως ότου δεν ήταν ορατό.

Αυτές οι δύο παρατηρήσεις ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς περίεργων περιστατικών που o Copeland παρακολούθησε ακούσια τα χρόνια που ακολούθησαν. Από εκείνες τις φθινοπωρινές μέρες, άρχισε να παρατηρεί επανειλημμένα παράξενα αντικείμενα στον ουρανό. Συχνά τα είδε ακόμη και από το παράθυρο του σπιτιού του, και αν πήγαινε κάπου, έβλεπε αυτά τα αντικείμενα να πετούν πάνω από τη λίμνη, τους λόφους ή ακόμη και σε χωματερές της πόλης.

Ο Copeland άρχισε να εικάζει ότι ίσως τα UFO χρησιμοποιούν χώρους υγειονομικής ταφής, λίμνες και λόφους ως κρυψώνες ή ότι υπάρχουν βάσεις εκείνων που πετούν με αυτά τα αντικείμενα. Και τότε άρχισε να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί αυτά τα UFO, γεγονός που οδήγησε σε μια ακόμη πιο τρομακτική εμπειρία.

Λίγο μετά βιντεοσκόπηση των UFO, ένας μυστηριώδης άνδρας με στρατιωτική στολή πήγε στο σπίτι του και του είπε να διαγράψει το νέο βίντεο που είχε δημοσιεύσει η Copeland στο Διαδίκτυο την προηγούμενη μέρα. Αλλά ο Copeland δεν υπάκουσε και δεν διέγραψε το βίντεο. Την επόμενη φορά που μαγνητοσκόπησε ένα άλλο UFO από το παράθυρο του διαμερίσματός του το βράδυ και δημοσίευσε αμέσως το βίντεο στο δίκτυο και στη συνέχεια πήγε για ύπνο. Λίγες ώρες αργότερα, ξύπνησε ξαφνικά από έναν ακατανόητο ήχο και είδε ότι την λαβή της μπροστινής πόρτας να κινείται, σαν να προσπαθούσε κάποιος να μπει στο σπίτι του.

Το αντικείμενο που κατέγραψα ήταν μια μπάλα φωτός. Απλώς μια μεγάλη μπάλα φωτός. Ήταν συμπαγές λευκό. Η άλλη μπάλα ήταν ακριβώς απέναντι, 300 μέτρα πάνω από το έδαφος, και άλλαζε χρώματα πολύ γρήγορα και σκέφτηκα, αυτό ειναι ασυνήθιστο. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Δεν χρειάζεται να το βλέπω αυτό.

Ξύπνησα σαν από ένα όνειρο, άκουσα ότι κάποιος προσπαθούσε να εισέλθει στο διαμέρισμά μου. Και τον ρώτησα δυνατά: "Ποιος είναι εισαι;" Δεν υπήρχε απάντηση. Ωστόσο, μπορούσα ακόμα να δω να κουνάει το πόμολο της πόρτας. Έχω πυροβόλο όπλο στο γραφείο μου σκέφτηκα . Η σκέψη μου ήταν να σηκωθώ και να το πάρω. Αλλά δεν μπορούσα, ήμουν εντελώς παράλυτος. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κινήσω ήταν τα μάτια μου. Και μετά άκουσα μια φωνή έξω από την πόρτα: Δεν χρειάζεσαι αυτό το όπλο. Δεν θα σε βλάψουμε.

Στις μέρες και τις νύχτες που ακολούθησαν, η ζωή του έγινε ακόμη πιο παράξενη. Άρχισε να παρατηρεί ότι μεγάλα κομμάτια μνήμης εξαφανίζονταν από τη μνήμη του και δεν θυμόταν που ηταν αυτές τις ώρες και τι έκανε (κλασικά συμπτώματα απαγωγής απο εξωγήινους ). Άρχισε να βλέπει όνειρά με κάποια παράξενα πλάσματα και για μεγάλο χρονικό διάστημα τα θεωρούσε απλώς εφιάλτη, αλλά στο τέλος συνειδητοποίησε ότι ήταν πραγματικά γεγονότα και οχι όνειρα και ότι, προφανώς, τον είχαν απαγάγει .

"Η πρώτη φορά που συνέβη ήταν το τελευταίο Σάββατο Φεβρουαρίου του 2008. Κοιμήθηκα στον καναπέ και ξύπνησα σε ένα τεράστιο δωμάτιο - έμοιαζε με τραπεζαρία. Υπήρχαν πολλά τραπέζια. Όλα ήταν λευκά. Υπήρχαν κάτι σαν άνθρωποι που καθόντουσαν στα τραπέζια . Συγκεκριμένα ήταν πλάσματα που έμοιαζαν με ανθρώπους. Με οδήγησαν μέσα και έξω από αυτό το δωμάτιο.. "

Αυτά τα ενοχλητικά περιστατικά έγιναν όλο και πιο συχνά, όλο και πιο πειστικά για τον Copeland ότι οχι άπλα απήχθη, αλλά τον μελετούσαν για κάποιο σκοπό. Και δεν θυμόταν σχεδόν τίποτα από αυτά που του έκαναν. Όλα όσα συνέβησαν ηταν ασαφές, σαν ένα θολό όνειρο γι 'αυτόν. Προσπάθησε να κρατήσει ένα είδος ημερολογίου ονείρων, γράφοντας ό, τι μπορούσε να θυμηθεί μετά από αυτές τις περίεργες συναντήσεις. Μερικές φορές θυμάται μερικά κομμάτια: "Ήμουν στο δωμάτιο και είδα μια γυναίκα που δεν είχε εντελώς ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Είχε μεγάλα μαύρα μάτια και ένα επιμήκη κρανίο. Η επόμενη μνήμη είναι να στέκομαι στο μπαλκόνι μου και βλέπω να φεύγει ενα κυλινδρικό σκάφος. "...

Ο Copeland άρχισε να διαβάζει βιβλία για τα UFO και να μελετά τα πάντα για τις απαγωγές απο εξωγήινους. Ταξίδεψε κάποτε 600 μίλια για να πάει σε ένα συνέδριο για τα UFO, όπου γνώρισε ανθρώπους που είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Αυτό το συνέδριο το παρακολούθησαν περίπου 1.500 άτομα που πίστευαν ότι ήταν θύματα απαγωγής εξωγήινων.

Η παρουσία του πρώην ναυτικού εκεί και της ιστορίας του τράβηξε την προσοχή του History Channel UFO Hunters στο εργαστήριο και αποφάσισε να αφιερώσει ένα από τα επεισόδια στην ιστορία του Copeland. Ο Bill Byrnes πρότεινε ότι η εξωγήινη προσοχή στον Copeland υποδηλώνει ότι δεν είναι απλώς τυχαίο θύμα, αλλά κάποιο προϊόν υβριδισμού, το οποίο παρακολουθείται απο εξωγήινους. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Copeland εξετάστηκε από γιατρούς, συμπεριλαμβανομένης της λήψης δειγμάτων αίματος από αυτόν για ανάλυση . Και ανακάλυψαν ότι είχε μια "άγνωστη", σπάνια ασθένεια αίματος.

Σημειώσεις : Ο Bill Byrnes πρότεινε ότι η εξωγήινη προσοχή στον Copeland υποδηλώνει ότι δεν είναι απλώς τυχαίο θύμα, αλλά κάποιο προϊόν υβριδισμού (μάγος είναι? ακριβώς αυτό, τσέκαραν τι γίνεται με τις 4-5 φυλές που έφτιαξαν κάποτε στην Γη, σε αυτή την περίπτωση με την αφρικάνικη φυλή,) μαντέψτε ποιες ειναι οι αλλες φυλές τους, καθώς αυτοι όπως αναφέρει έμοιαζαν με ανθρώπους αλλα δεν ηταν άνθρωποι με μεγάλα μαύρα μάτια και επιμήκη κρανίο, σας θυμίζει κάτι? ενώ το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ειναι κατα εικόνα και κατα ομοίωση των "θεών", ουδεμιά σχέση με την έννοια του θεού των θρησκειών , δηλαδή οι "θεοί " ήσαν ανθρωπινής μορφής και συγκεκριμένου γένους και ο νοών νοείτω... Άλλη μια περίπτωση και ιστορία που επιβεβαιώνει κατι που φαίνεται στον ορίζοντα εδώ και πολύ καιρό, και που ξεπερνάει την αντίληψη των πολλών, και εξηγεί οχι μονο όλα αυτά που γίνονται σήμερα στην Γη (μέχρι και την δήθεν πανδημία ), αλλα και όλα αυτά που έχουν γίνει διαχρονικά απο τοτε που είπαν σε μια αλλη φυλή τους "Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη Γη" και παλί ο νοών νοείτω...
©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications