Το (μασόνο)- ΝΑΤΟ κάνει πίσω μετά το τελεσίγραφο της Ρωσίας και αδειάζει την Ουκρανία: «Δεν είστε καν υποψήφιο μέλος!»

Παραπέμπει στις αποφάσεις της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008, όπου η συμμαχία είχε αναφερθεί απλά σε μία προοπτική αποδοχής της Ουκρανίας, αλλά είχε απορρίψει το αίτημα να λάβει η χώρα «status» υποψηφίου μέλους.

Με μεγάλη «επιφύλαξη» ανταποκρίθηκε το NATO στο αίτημα του Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι για επιτάχυνση της ενταξιακής διαδικασίας για τη χώρα του, μετάτο χθεσινό "φρένο" που έβαλαν οι ΗΠΑ στο ουκρανικό αίτημα.

Για την αποδοχή νέων μελών η Συμμαχία ακολουθεί «μία πολιτική ανοικτών θυρών» και μένει στις αποφάσεις του 2008 για μία πιθανή είσοδο της Ουκρανίας, ανέφερε εκπρόσωπος του NATO την Τρίτη. Συγχρόνως, η συμμαχία περιμένει από το Κίεβο περαιτέρω μεταρρυθμίσεις.

Εν όψει των αυξανόμενων εντάσεων με τη Ρωσία, ο Ζελένσκι είχε ζητήσει από το NATO την Τρίτη, ένα πλάνο δράσης για την πλήρη ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία. Τα πλάνα δράσης είναι σε επεξεργασία και για κράτη που ξεκίνησαν να διαπραγματεύονται την ένταξή τους αργότερα από την Ουκρανία, ακόμη και αν δεν έχει προαποφασιστεί η ένταξη αυτή. Ο Ζελένσκι ήλπιζε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν «ένα πραγματικό σινιάλο προς τη Ρωσία» στην αντιπαράθεση για την Ανατολική Ουκρανία.

Το NATO δεν ανταποκρίθηκε με σαφήνεια σε αυτό το αίτημα. «Η Ουκρανία είναι ένας αξιόλογος και μακροχρόνιος εταίρος του NATO», δήλωσε ο εκπρόσωπος του NATO στο ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP. Στις αποφάσεις της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, το 2008, στις οποίες παρέπεμψε ο συγκεκριμένος αξιωματούχος, η συμμαχία είχε αναφερθεί απλά σε μία προοπτική αποδοχής της Ουκρανίας, αλλά είχε απορρίψει το αίτημα να λάβει η χώρα «status» υποψηφίου μέλους.

Η συμμαχία θα περίμενε, ότι η Ουκρανία «θα συγκεντρωθεί σε περαιτέρω εσωτερικές μεταρρυθμίσεις, στην ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών, του κράτους δικαίου και της αμυντικής της ικανότητας, ώστε να εκπληρώσει τις προδιαγραφές μίας χώρας-μέλους της συμμαχίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

«Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία, συνδράμοντάς την στην ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεών της, αλλά και των ευρυτέρων μεταρρυθμίσεων που θα βοηθήσουν τη χώρα να προχωρήσει με τις ευρωατλαντικές φιλοδοξίες της».

Δεδομένων και των δύο τελεσιγράφων της Μόσχας έναντι της Ουκρανίας, γίνεται σαφές ότι το ΝΑΤΟ δεν προτίθεται προς ώρας να έρθει σε πλήρη ρήξη με τη Ρωσία, η οποία τις τελευταίες ημέρες έδειξε τα δόντια της.

NATO= Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου North Atlantic Treaty Organization..
Ιδρύθηκε απο χώρες που κέρδισαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ( το αφαίρεσαν απο εγκυρη πηγή τους wikipedia γιατί κτυπάει άσχημα, ενώ πριν κανένα χρονο το έγραφαν) δηλαδή ιδρύθηκε ανεπίσημα το 1945 από εγκληματίες της ανθρωπότητας Βρετανία Αμερική Σοβιετική ένωση όλες υπό κυριαρχία των συμμοριτών ,και με την δικαιολογία: " προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων και την αποτροπή της ένοπλης επίθεσης εναντίον κάποιας χώρας-μέλους από άλλες." την προώθηση των γεωπολιτικών συμφερόντων για ποιους? προφανώς των συμμοριτών.... Και μετα το έπαιζαν εχθροί Αμερική σοβιετική ένωση αφου ισοπέδωσαν την Γερμανία 1945 μαζί για λογαριασμό συμμοριτών για να κυριαρχήσουν οι συμμορίτες στο κόσμο (όπως και έγινε,πως τα παιρνάτε με την δημοκρατία τους?).

Ο σκοπός του ΝΑΤΟ το 1950 ηταν (μπόρει να ειναι ακόμα) να κρατά τους Αμερικανούς μέσα, τους Ρώσους έξω και τους Γερμανούς κάτω,δήλωση ενός μασονάκου που είχαν βαλει ως πρόεδρο την εποχή του 50, με άπλα λογία ειναι κατάκτηση χώρων σε στρατιωτικό επίπεδο , και εισβολές σε αλλες χώρες για λογαριασμό των συμμοριτών .Αρχή γενόμενης την εισβολή στην Γερμανία Αμερικάνων χωρις καν να δεχθεί ουδεμιά επίθεση η Αμερική από Γερμανία , απο τοτε έως σημερα εχει κανει δεκάδες εισβολές σε τρίτες χώρες για λογαριασμό συμμοριτών και της μασονίας τους, στην πορεία βεβαία επειδή μετακόμισαν οι συμμορίτες στην κατακτημένη απο αυτούς Ευρώπη και την έκαναν μαρξιστική με επικάλυψη δημοκρατίας και εκφύλισαν τα παντα, κάπου έχασαν τον έλεγχο στην Ρωσία μαζί με τον κομμουνισμό τους , αυτά τα λίγα γιατι πολλοί ακούν για ΝΑΤΟ και δεν ξερουν καν τι ακριβώς ειναι,και τι σκοπό έχει (ενώ αρχικά ιδρύθηκε ως στρατός κατοχής της Γερμανίας) , άλλοι το βλέπουν ως καποιο θεϊκό χέρι δήθεν οτι θα αποτρέψει πολέμους, ενώ προκαλεί πολέμους και ειναι άλλη μια μασονικη οργάνωση , και όμως ούτε τα άπλα πράγματα δεν βλέπουν οι πολλοί ακομα και στην εποχη που έχουν ίντερνετ ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications