Διάγγελμα Πούτιν για μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»: «Θα είναι το πιο σημαντικό παγκόσμιο πολιτικό γεγονός»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού ενημερωτικού δικτύου RT Και του «Tass», ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να δώσει ένα τεράστιας σημασίας διάγγελμα, στο οποίο θα σημάνει την εκκίνηση μιας «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό όραμα για το μέλλον της χώρας του.

Η πρόεδρος της Ρωσικής Άνω Βουλής, Βαλεντίνα Ματβιένκο, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ότι η ομιλία θα δώσει απαντήσεις σε διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, εν μέσω μάλιστα ραγδαίων εξελίξεων στην γεωπολιτική και τις προσπάθειες παγκόσμιας συνεννόησης.

«Αυτό θα είναι ένα μήνυμα για μια νέα εποχή. Στο τρέχον δύσκολο περιβάλλον που αντιμετωπίζει ο κόσμος, το οποίο φέρνει πολλά εμπόδια για χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, το διάγγελμα (του Πούτιν) θα είναι το πιο σημαντικό πολιτικό και δημόσιο γεγονός», σημείωσε, ενώ όπως μεταδίδει το RT, σύμφωνα με τους συμμάχους του Ρώσου Προέδρου, θα είναι το «πιο σημαντικό παγκόσμιο πολιτικό γεγονός».

Ο Πούτιν αναμένεται να μιλήσει στο εθνικό κοινοβούλιο, που περιλαμβάνει τόσο την Άνω Βουλή (Ρωσική Γερουσία), όσο και την Κρατική Δούμα (Κάτω Βουλή), στις 21 Απριλίου.

Σε μια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τον Ιανουάριο, ο Πούτιν προειδοποίησε ότι η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τις χώρες να δανειστούν πέρα ​​από τις δυνάμεις τους και να αυξήσουν τις ανισότητες. Η αύξηση του χρέους, όπως είχε δηλώσει, ήταν ένας ξεπερασμένος τρόπος τόνωσης της ανάπτυξης.

«Εάν πριν από 20 ή 30 χρόνια το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί με την τόνωση της μακροοικονομικής πολιτικής, σήμερα αυτοί οι μηχανισμοί έχουν φτάσει στα όριά τους», είχε αναφέρει ο Ρώσος πρόεδρος και είχε συμπληρώσει:

«Τα τελευταία 30 χρόνια, τα πραγματικά εισοδήματα των ανθρώπων που ζουν στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες έχουν σταματήσει, ενώ το κόστος της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών υγείας έχει αυξηθεί. Εκατομμύρια άνθρωποι, ακόμη και σε πλούσιες χώρες, δεν βλέπουν πλέον την προοπτική αύξησης των εισοδημάτων τους».

Σημειώνεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν «σφράγισε» με την υπογραφή του νόμο που ανοίγει το δρόμο της παραμονής στην εξουσία της Ρωσίας έως το 2036.

Μένει να δούμε τι θα περιέχει το μήνυμα του Ρώσου ηγέτη. Αν θα μιλήσει για κοινή «νέα εποχή» ή για ξεχωριστό δρόμο της Ρωσίας, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κοινό έδαφος.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Έλληνες διαβάσατε τι δημοσίευσε το Pενταποσταγμα-ελεύθερος Αετός το τι εγηνε στην Ρωσία?? Γράφει : « Οι άνθρωποιεθαινουν από εκτεταμένη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία» Δηλητήριο!! Γράφει η Ρωσία ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ?? Εγώ το έλαβα και α πο άλλη πηγή! Από ότι φαίνεται εγώ δεν το βρίσκω στον Υπολογηστη μου ΣΗΜΕΡΑ,Έχω κάνει Copy. Πιθανόν οι Εβραίοι που κυβερνούν να υποχρεωρας το Πεντα.... να το αποσύρει, και γιαυτο δεν το Βρησκω στον υπολογηστη μου! Οι Ρώσοι Γιατροί το είπαν = παραβίασαν την απαγόρευση του WHO H οποία ανοίκει στον βρωμερό και τρισαθλιο BILL GATES,! Και έκαναν ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ, COVID-19 και δεν βρήκαν τον ιό της Κορωνάς!! Πως να το βρουν ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ!! Δηλαδή δεν υπάρχει! Ξυπνήστε επι τέλους!! Σας το έγραψα έχει μήνες, που μεγάλοι Γιατροί το είπαν! Μερικοί εξαφανίστηκαν μερικοί μας ειπαν λάθος κάνανε! Ακόμα και ο Έλληνας ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ιωαννιδης δεν το είπε!οι Ρώσοι Επιστήμονες ειπαν : ΠΑΡΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΔΗΛ. ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΔΙΣΚΙΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΕΚΑΝΕΙ ΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΤΟ ΠΕΝΤΟΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ 6 Απριλίου. Τώρα δεν το βρησκω πλέον!!Πηγενεται στον Αετό News, Pentapostagma, Nα τους ζητήσετε να τ ξανά δημοσιεύσουν να διαβάσετε τις δυο Σελίδες τους! Μην ακούτε Κικίλια , Τσιοδρανκαι όλλους αυτούς, που ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ για τους Σιωνιστές, οι οποίοι ένα θέλουν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ 7 Δισεκατομοιρια ανθρώπων, και να μείνει ΚΑΘΑΡΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ όμως προσέξετε ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 640 όταν οι ΚΗΑΖΑΡΟΙ, ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΙΑ,! Οι πραγμαυικοι ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ : ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!εμενα δεν θα με βρήτε στο διαδικτιο διότι έχει χρόνια που με διώξανε με τις κλωτσιές το ΊντερνεΤ! Γιατί? Για αυτά που γράφω. Μονον αληθείς!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications