Μητσοτάκης: Αυτά ισχύουν για την Μεγάλη Εβδομάδα! Τι θα γίνει μετά, vid

Μήνυμα εν όψει Πάσχα απηύθυναν οι ελληνόφωνοι της γνωστής ράτσας άλλα άγνωστης στην μάζα αφού τους θεωρεί όλους Έλληνες στην Ελλάδα ως "γένος" με καθαρό ελληνικό DNA (!)το είπαν δήθεν ειδικοί και μασονικά πανεπιστήμια λογική των πολλών : γιατί εγώ ειμαι ηλίθιος και ανίκανος να δω την πραγματικότητα οτι επικρατεί ένας αχταρμάς, και ούτε καν την ομάδα αίματος των αρχαιων δεν εχουν πολλοί οχι άπλα πολλοι εχουν σημιτική λογική ουδεμια σχεση με τον πνευμα των αρχαιων , λες ειναι απο τις λεγόμενες χαμένες φυλές του Αβραάμ! αλλα επειδή το ειπε ο δήθεν ειδικός έτσι θα ειναι (!). Μήνυμα εν όψει Πάσχα στον Ελληνικό κοιμισμένο λαό ο εμφανιζόμενος ως Πρωθυπουργός ονόματι Κυριάκος Μητσοτάκης που δήθεν κάνει κουμάντο αυτός , ενώ εμείς βλέπουμε εδώ και χρόνια να κανουν κουμάντο οι άνωθεν ελληνόφωνοι μαζί με τους άναρχο-κομμουνιστες ακόμα και στο ίντερνετ (!)

Θεωρίες συνωμοσίας θα ειναι επειδή οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα, δηλαδή επειδή ο άλλος ειναι ηλίθιος και στην κοσμάρα του και δεν καταλαβαίνει τίποτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας κατα τους συμμορίτες και συνεπώς και για τον όχλο, φαντάσου τι γίνεται σε δήθεν ανεξαρατητα υπουργεια σχολεια πανεπιστημια κτλ κτλ, για να φτάσουν σε σημείο να καθοδηγούν τον όχλο να διαβάζει μονο δίκες τους έγκυρες πήγες ως "ανεξάρτητες" μεσώ facebook google τι να θεωρεί δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και όλα τα σχετικά , πως να σκέφτεται κτλ κτλ σαν παιδιά 10 χρόνων (!) όλα αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσία" για τον όχλο ενώ αυτό γίνεται (!) .

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως στις 3 Μαΐου ανοίγει η εστίαση, με τα εστιατόρια και τις καφετέριες να βγάζουν τα τραπεζάκια έξω, ενώ η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Στις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία. Στις 15 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός και απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες.

Σε μια κίνηση… έκπληξη, ανακοίνωσε ότι ο εμβολιασμός για τους 30άρηδες και τους 40άρηδες ξεκινά άμεσα, με την πλατφόρμα να δέχεται ραντεβού για τους άνω των 30 από το τέλος Απριλίου.

Συγκεκριμένα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

  • Πρώτον, τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Και η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους. Αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Και τα γνωστά μέτρα υγιεινής.
  • Δεύτερον, στις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία. Και εδώ θα ισχύουν οι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι κανόνες προστασίας στις αίθουσες.
  • Τρίτον, το Σάββατο 15 Μαΐου ανοίγει ο Τουρισμός. Με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test. Στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού.
  • Από την Μεγάλη Εβδομάδα, μάλιστα, ξεκινά και μία νέα γραμμή εμβολιασμού για συμπολίτες μας άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία. Στόχος είναι να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα στη χώρα το τείχος της ανοσίας στη χώρα. Ενώ ήδη τριπλασιάζεται σε όλη την επικράτεια και η διανομή των self-test.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Διανύουμε την τελευταία φάση με τον κορονοϊό. Υπάρχει κούραση αλλά και νέοι σύμμαχοι, όπως οι εμβολιασμοί και τα self tests.

Αφού ο χρόνος είναι μαζί μας, έχουμε ορατότητα και προοπτική για έναν σαφή οδικό χάρτη. Γι’ αυτόν θα σας μιλήσω. Η πολιτική της σταδιακής άρσης των περιορισμών αποδίδει. Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και το τείχος ανοσίας χτίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Έχω πει ότι στόχος μας είναι ένα ασφαλές Πάσχα κι ένα ελεύθερο καλοκαίρι. Το Πάσχα δεν γίνεται να ταξιδέψουμε. Η μαζική μετακίνηση ενέχει τον κίνδυνο της μετάδοσης παντού.

Ξέρουμε ότι αυτό ίσως δυσαρεστήσει κάποιους αλλά αποτελεί την μόνη επιλογή. Θα μας επιτρέψει όμως αμέσως μετά το Πάσχα σε μεγαλύτερη απελευθέρωση.

Πρώτον, 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και η κυκλοφορία διευρύνεται ως τις 23:00.

Δεύτερον, 10 Μαΐου ανοίγουν γυμνάσια και δημοτικά σχολεία.

Τρίτον, 15 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός. Επίσης τότε θα ανοίξουν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του πολιτισμού.

Αυτό τον δρόμο πρέπει να τον βαδίσουμε προσεκτικά και ενωμένοι. Γιατί τα δεδομένα γεννούν αισιοδοξία. Όμως, προϋποθέτουν και πειθαρχία.

Με την προοπτική άρσης των περιορισμών, όποιος έχει κουραστεί δεν έχει, πια, το άλλοθι να αυθαιρετεί. Και όσοι αλόγιστα συναθροίζονται σε πλατείες, επιτέλους, ας σταματήσουν. Αν και λίγοι μπροστά στα εκατομμύρια των συνεπών, μπορεί να βλάψουν πολλούς. Τους εαυτούς τους και τους δίπλα τους.

Επανέρχομαι, ωστόσο, στο πιο κρίσιμο θέμα: τους εμβολιασμούς. Παρά την άψογη οργάνωσή τους, δεν είμαστε ακόμα στα ποσοστά που θα θέλαμε, ιδίως μεταξύ των πλέον ευπαθών. Κι όμως, η ασφάλεια και η αποτελεσματική δράση των εμβολίων αποδεικνύονται κάθε μέρα. Είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους, ενώ με το εμβόλιο θα είχαν σωθεί.

Θα σας καλέσω, λοιπόν, για μία φορά ακόμη, θα σας παρακαλέσω, να θωρακίσετε την υγεία σας με αυτό το μεγάλο δώρο της επιστήμης. Ο κίνδυνος δεν καραδοκεί στο εμβόλιο. Αλλά στην αρρώστια και στον πόνο. Και οι αριθμοί δείχνουν πως είναι πιο πιθανό ένα ατύχημα στο δρόμο, παρά κάποιο πρόβλημα από τον εμβολιασμό.

Από την Μεγάλη Εβδομάδα, μάλιστα, ξεκινά και μία νέα γραμμή εμβολιασμού για συμπολίτες μας άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία. Στόχος είναι να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα στη χώρα το τείχος της ανοσίας στη χώρα. Ενώ ήδη τριπλασιάζεται σε όλη την επικράτεια και η διανομή των self-test. Σε λίγο ο Υπουργός Υγείας θα προβεί και σε πιο αναλυτικές ανακοινώνεις.

Όλα αυτά μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά σε ένα καλοκαίρι μεγαλύτερης ελευθερίας και ευημερίας. Ας πιστέψουμε, λοιπόν, στους εαυτούς μας. Κι ας το υποδεχτούμε ασφαλείς, ενωμένοι και αισιόδοξοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications