Γερμανία: Μαζικές προσφυγές κατά του lockdown και των απαγορεύσεων!

Προσφεύγουν και πολιτικοί από διάφορα μη καθεστωτικά κόμματα κατά του lockdown, στο Ελλαδιστάν δεν εχει μείνει και κανένα μη καθεστωτικό κόμμα , αριστερο-κομμουνιστικά ειναι τα μισά, (τύπου εγκληματικές οργανώσεις μέχρι και η εγκληματική οργάνωση υπάρχει ακομα ονόματι ΚΚΕ ως κόμμα, που έκανε γενοκτονία επιλεκτικά απόγονων αρχαιων (που φυσικά ουδείς γνωρίζει) και παιδομάζωμα όσων παιδιων ανήκαν στο ευρωπαϊκό γένος δηλαδη οσα εμοιαζαν με "Γερμανάκια" τα μάζευαν στα Γκουλαγκ της Φρειδερίκης , και αυτά όλα τα ξέρουν επιδερμικά ελάχιστοι και αυτοί ως εμφύλιο και οχι επι της ουσίας), και τα αλλα μισά τύπου νέας Δημοκρατίας που λένε ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες, οι οποίοι συμμορίτες ειναι ελληνόφωνοι διαχρονικών εισβολέων και οχι δήθεν ιδεολογία άφου δεν ανήκει κανένας στο γνησιο ευρωπαϊκό γένος που έσφαζαν το 40 ως φασίστες ανεξαρτητου χωρας, πυρηνική φυσική αυτα και "θεωρίες συνωμοσίας" για πολλούς Νεοέλληνες που καταντησαν να λενε τα ιδια με τους ελληνόφωνους συμμορίτες .

Σωρεία προσφυγών στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας κατά του lockdown και των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό.

Εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο εδρεύει στην Καρλσρούη, ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο αριθμός των προσφυγών κατά του λεγόμενου φρένου έκτακτης ανάγκης είχε φτάσει τις 111.

Την προηγούμενη μέρα, ήταν περίπου 65 την ίδια ώρα. «Προς το παρόν δεν μπορεί να προβλεφθεί μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την έκδοση απόφασης», απάντησε ο εκπρόσωπος σε σχετικό ερώτημα.

Αμφιλεγόμενοι είναι κυρίως οι περιορισμοί εξόδου από τις 10:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ. σε πόλεις ή περιοχές στις οποίες τα κρούσματα κορωνοϊού υπερβαίνουν τα 100 ανά 100.000 κατοίκους μέσα σε μια εβδομάδα. Οι περιορισμοί εξόδου προβλέπονται από την νέα ρύθμιση του νόμου περί προστασίας των λοιμώξεων που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Οι υποστηρικτές του μέτρου σε ομοσπονδιακό -και όχι σε τοπικό μόνο επίπεδο, αναλόγως κρουσμάτων της κάθε περιοχής- θέλουν να αποτρέψουν την ευρεία εξάπλωση του κορωνοϊού με ομοιόμορφους εθνικούς κανόνες. Αλλά ακριβώς στην γενική αυτή ισχύ του νόμου, σε όλα δηλαδή τα ομοσπονδιακά κρατίδια, ασκείται δριμεία κριτική.

Στους προσφεύγοντες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων δικηγόροι, αλλά και πολιτικοί από διάφορα κόμματα. Το Φιλελεύθερο κόμμα (FDP), για παράδειγμα, ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι 80 μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) προσέφυγαν από κοινού στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά των αλλαγών του νόμου με τις οποίες προβλέπεται και η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Να υπενθυμίσουμε πως στη Γερμανία το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο (Verwaltungsgerichtshof) της Βάδης-Βυρτεμβέργης είχε κρίνει πριν από λίγο καιρό παράνομη την νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, παρόλα αυτά παρά μέχρι στιγμής τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν η Άνγκελα Μέρκελ έχει αποφασίσει πως θα συνεχιστούν οι απαγορεύσεις.

Γερμανία: Αστυνομικοί πνίγουν διαδηλωτή με το γόνατο όπως τον Τζορτζ Φλόιντ επειδή δεν φορούσε… μάσκα! (βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες αστυνομικής βίας στο Βερολίνο σε διαδήλωση κατά των νέων απαγορευτικών μέτρων της γερμανικής κυβέρνησης, μέσω ενός νέου νόμου για την «προστασία από τις επιδημίες».

Περίπου 8.000 άτομα διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στα μέτρα και η Αστυνομία απάντησε με υπέρμετρη βία και σε μια περίπτωση μάλιστα οι αστυνομικοί λόγω υπερβάλλοντα ζήλου κόντεψαν να πνίξουν ένα διαδηλωτή επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications