Πρωτοφανής δικαστική απόφαση στις Σέρρες! Στη φυλακή οδηγήθηκε 37χρονος για μη χρήση μάσκας!

Μία απόφαση που θα δημιουργήσει ένα επικίνδυνο τετελεσμένο..Πρόκειται για είδηση που μέχρι πριν λίγο καιρό ακούγαμε να αφορούσε μόνο το εξωτερικό.

Ο λόγος για την καταδικαστική απόφαση που προβλέπει φυλάκιση 60 ημερών (!!!) για έναν 35χρονο οδηγό νταλίκας στις Σέρρες.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου, εξηγώντας τα παρακάτω απίστευτα:

«Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών σήμερα κατά την αυτόφωρη διαδικασία καταδίκασε άτομο που αρνούνταν να φορέσει μάσκα σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτιθούν οι 40 . Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή για την έκτιση της ποινής των 40 ημερών».

Πληροφορίες θέλουν τον 35χρονο οδηγό νταλίκας να έχει υποπέσει κι άλλες φορές στο συγκεκριμένο παράπτωμα, ενώ φαίνεται να ζητήθηκε ειδική αιτιολογία προκειμένου να μην του δοθεί αναστολή για το σύνολο της ποινής, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες στην πόλη των Σερρών να κυκλοφορεί για τρίτη φορά χωρίς μάσκα, με τον ίδιο να προβάλλει αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκαλούν οι χρήστες στα social media -που δεν είναι λίγοι- επικροτώντας αυτήν την πρωτοφανή -για τα ελληνικά δεδομένα απόφαση (δήλαδη αναρχο-troll και ηλίθιοι που λενε τα ιδια με τους πρώτους στα πάντα ).

Post A Comment:

1 comment

Ο καταδικασθείς να μηνύσει για κατάλυση του Συντάγματος όλο το σκυλολόι που τον δίωξε και προπαντός τους αστυνομικούς και την (την) δικαστή που τον καταδίκασε. Είναι παράνομοι.,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications