Γεωργιάδης: Αγοράζει με 5 ευρώ τα selt test και δεν του φαίνεται «φοβερό το κόστος» - «Να κάνετε και δεύτερο»

«Μόλις 5 ευρώ κάνουν τα self test, να κάνετε και δεύτερο», αυτό είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Εκτός από το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να κρίνει το κόστος των self tests καθώς δεν γνωρίζει την πραγματική τους τιμή όπως και θα όφειλε λόγω του χαρτοφυλακίου του καθώς η πραγματική τους τιμή είναι γύρω στα 9-10 ευρώ και όχι στα 5 όπως δήλωσε, ο ίδιος δεν θα έπρεπε να το κρίνει καθώς η εργασία του δεν έχει ανασταλεί ούτε είναι άνεργος. Απεναντίας, εργάζεται και πληρώνεται κανονικότητα και μάλιστα πολύ υψηλότερα από τον κατώτατο και τον μέσο μισθό.

«Το self test πάει 5 ευρώ. Έχω πάει κι έχω αγοράσει από το φαρμακείο κι έχω και στο σπίτι μου 5-6 γιατί καμιά φορά δεν προλαβαίνω να πάρω για τον Περσέα (σ.σ. ο γιος του) και το σχολείο και του δίνω από το self test που έχω αγοράσει, το αγοραστό. Λοιπόν, δεν είναι φοβερό το κόστος για λίγο καιρό να πάρει ένα δεύτερο την εβδομάδα ο εργαζόμενος ή ο ιδιοκτήτης».

Οι πολίτες πάντως, δεν τα αγοράζουν πέντε ευρώ
Προς ενημέρωση του υπουργού, να του επισημάνουμε ότι οι πολίτες αγοράζουν τα self tests στην τιμή των 9-10 ευρώ και όχι στα 5 ευρώ. Εκτός φυσικά κι αν γνωρίζει κάτι που οι υπόλοιποι πολίτες αγνοούν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications