«Περίεργη ανυπομονησία» από Pfizer: Θέλει να αρχίσει να εμβολιάζει παιδιά στην Ευρώπη το συντομότερο δυνατό

Ζητά έγκριση από τον ΕΜΑ - Έχει καταθέσει αντίστοιχο αίτημα και προς τις αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ

Περίεργα ανυπόμονη εμφανίζεται η Pfizer για να αρχίσει να εμβολιάζει το συντομότερο δυνατό και τα παιδιά, στην ΕΕ και κατά επέκτάση και στην Ελλάδα. Έτσι η Pfizer και η BioNTech ζητούν έγκριση για τη χρήση του εμβολίου τους για τον κορωνοϊό στις ηλικίες 12-15 από τις ευρωπαϊκές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, είχαν καταθέσει αντίστοιχο αίτημα και προς τις αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν είχε δηλώσει ότι το εμβόλιο για αυτή την ηλικιακή ομάδα θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο κιόλας.

Στα τέλη Μαρτίου, οι εταιρείες δημοσίευσαν αποτελέσματα δοκιμών που έγιναν σε 2.260 εφήβους στις ΗΠΑ, οι οποίοι -σύμφωνα με τις εταιρείες- έδειξαν «ισχυρά αντισώματα».

Σε ανάρτησή του ο εκτελεστικός διευθυντής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά ανέφερε:

«Μοιραζόμαστε την πιεστική ανάγκη για να επεκτείνουμε το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech για να συμπεριλάβουμε και νεότερους πολίτες. Σήμερα, με υπερηφάνεια, καταθέσαμε αίτηση στον ΕΜΑ για την επέκταση της άδειας για τους εφήβους των ηλικιών 12 έως 15 ετών».

To "Περίεργη ανυπομονησία" ειναι τίτλος από άλλη σελίδα, για εμάς δεν ειναι καθόλου περίεργη , καθώς φροντίσαμε να μάθουμε αληθινή ιστορία και ως εκ τούτου ξέρουμε τι ακριβώς κάνουν που για τους πολλούς ειναι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας ενώ τα στοιχειά ειναι παντού και δεν τα βλέπουν, ακόμα και απο τους ίδιους που σχολίαζαν σε άναρχο-σελίδες τους στο facebook απο το 2017 (!) αν βάλουμε ένα screenshot τι απάντησε ένας ελληνόφωνος σε γυναικά που έγραψε κατα τον εμβολίων νομίζοντας οτι σχολιάζει σε δήθεν ανεξάρτητη σελίδα το 2017 άπλα δεν θα δει κανένας αυτο το Post στο facebook (!) και να ηταν μονο αυτό? αλλά ως δια μαγείας δεν βλέπει κανένας τίποτα τόσα χρόνια που εχουν ίντερνετ και όλα ειναι δηθεν "θεωρίες συνωμοσίας" ! υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης στους περισσότερους (και αυτό δεν ισχύει μονο στο ίντερνετ), και το καλύπτουν με το να παπαγαλίζουν μια μασονική φράση που δεν σημαίνει τίποτα αλλα αναιρεί ενα γεγονός η μια πληροφορία στα φτωχά μυαλά τους, και αυτοί όλοι θεωρούνται νοήμονα οντά (!)τους ελέγχουν τα μυαλά ακόμη και "λέξεις και φράσεις κλειδία" και αυτοι νομιζουν οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας (!)... και επιβεβαιώνουν αυτο που είχε πει κάποιος καποτε : η όραση ανήκει σε όλους αλλα η αντίληψη σε λίγους, γιαυτό αντί να ξυπνήσουν με το ίντερνετ έγιναν χειρότεροι ,διαβάζοντας δεκάδες δηθεν ανεξάρτητες πήγες εδω και χρόνια που εμφανίζονται ως ειδικοί ακόμη και άναρχο-troll...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications