Έλον Μάσκ: «Μια ομάδα ανθρώπων πιθανότατα θα πεθάνουν κατά τη διάρκεια της διαστημικής αποστολής στον Άρη»

Ο επιχειρηματίας και ιδρυτής της SpaceX Έλον Μασκ παραδέχτηκε ότι «μια ομάδα ανθρώπων πιθανότατα θα πεθάνουν» κατά τη διάρκεια της διαστημικής αποστολής στον Άρη.

Μάλιστα, η πρόβλεψη έγινε γελώντας, για το πώς η προγραμματισμένη αποστολή δεν μπορεί να είναι «καταπακτή διαφυγής για πλούσιους».

«Μπορεί να πεθάνει κάποιος θα είναι άβολα και δεν θα έχει πιθανότατα καλό φαγητό» είπε ο Μασκ στον Peter Diamandis, ιδρυτή και πρόεδρο του Ιδρύματος X Prize για επιστημονικές ανακαλύψεις.

Στην επικοινωνιακή καμπάνια της αποστολής θα αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα «επίπονο και επικίνδυνο ταξίδι, όπου μπορεί να μην επιστρέψετε ζωντανοί», ανέφερε γελώντας ο Μασκ, που επιμένει ότι θα είναι μια «ένδοξη περιπέτεια και μια καταπληκτική εμπειρία». «Δεν είναι όλους, μόνο για εθελοντές».

H Space X έχει εκτοξεύσει πάνω από 100 πυραύλους την τελευταία δεκαετία, ωστόσο ορισμένα μη επανδρωμένα σκάφη έχουν εκραγεί. Ο Έλον Μασκ προέβλεψε τον Δεκέμβριο ότι η εταιρεία του θα έχει καταφέρει να στείλει ανθρώπους στον Άρη μέχρι το 2026. Το 2015, ο Μασκ είχε σκεφτεί να κατασκευάσει μια πόλη στον Άρη.

Και επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ούτε για αυτονόητα ο άνωθεν τυπος άπλα αντιγράφει αυτά που είχε γράψει ο Wernher von braun, οχι μονο καρπώνονται τόση τεχνολογία από τους "κακούς" που ούτε καν στα όνειρα τους δεν είχαν δει οι αλλες φύλες , αλλα έχουν κλέψει και ένα κάρο σχεδια και τα παρουσιάζουν ως δίκες τους επινοήσεις και εφευρέσεις :

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον όχλο? προφανώς τίποτα, μονο να καυχιούνται όλοι ότι ειναι απόγονοι αρχαίων ξέρουν και να νομίζουν ότι οι γνώστες και οι μύστες που αποκαλούν φιλόσοφους ήσαν μονο στο ελλαδικό χώρο σε μια εποχη μαλιστα που δεν υπήρχαν σύνορα και τελικά κατάντησαν να νομιζουν οτι απόγονοι αρχαιων ειναι μονο όσοι ειναι στην Ελλάδα (!) (η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας εκτός αυτού ξεχειλίζουν όλοι απο αρετές και ηθική στην Ελλάδα άσε που όλοι ειναι ερευνητές και έχουν και οι ιδιοι μυστικιστές τάσεις: ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!!! ), όταν όλη η Ευρώπη ηταν ένα και το αυτο με ένα κοινό γένος επι ρωμαϊκής αυτοκρατορίας πριν την εισβολή βάρβαρων ... Και επι του θέματος : Οι "κηδεμόνες" θα φροντίζουν για αυτο: Το 2204 μ.Χ. ολοκληρώθηκε ένας αποικισμός του πλανήτη Άρη. Αλλά το 2265 μ.Χ. μια τεράστια καταστροφή τους θα σκοτώνει όλους, και μετά θα έρθει η σειρά της Γης η λεγόμενη «Νέμεσις» για πολλους που φυσικά δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται και τα εχουν κανει αχταρμά με τις θρησκείες ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications