«Εφιαλτική πρόβλεψη» από “ειδικούς”:Αναμένεται το τέταρτο κύμα COVID-19, ούτε η πανούκλα του μεσαίωνα δεν είχε κύματα

Στην Ελλάδα (προφανώς και σε άλλες χώρες) ένα από τα πρώτα πράγματα που κατάργησαν οι συμμορίτες του λεγόμενου Γιαχβέ ηταν ένας νόμος για τους προδότες και τους πράκτορες τους καθώς όλοι αυτοί οι δήθεν ειδικοί είτε ηλίθιοι ειναι είτε πράκτορες τους για όσους δεν κατάλαβαν οι δηθεν ειδικοι ειναι σαν τους δηθεν ειδικούς των Ελληνικά Hoaxes που ούτε καν δημοσιογραφοι δεν ειναι, και παίρνουν εντολές ποιους να συκοφαντούν, και τι να βγάζουν δήθεν Fake news και δήθεν θεωρίες συνωμοσίας,το γεγονός οτι όλοι που σχολιάζουν εκεί δηθεν ως άσχετοι υπέρ ειναι άναρχο-troll ακομα και ψεύτικα προφίλ και προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια το έχει προσέξει κανένας? μεσώ ίντερνετ απο το 2014 ελληνόφωνους και άναρχο-κομμουνιστες βλέπουμε μονο σε δίκες τους σελίδες να αλληλοϋποστηρίζονται, ούτε αυτο το απλο δεν βλέπουν οι πολλοί έτσι όπως τους έχουν καταντήσει, από κει και πέρα τι να λέμε?..

Όσο εσύ έκανες την ζωή σου στις ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ στην προηγούμενη ζωή σου την εποχή του 80 αυτοί αναπαράγονταν σαν τα καρκινικά κύτταρα , (αλλα ξεχάσαμε! μεσώ της θρησκείας τους σου είπαν ότι μια φορά ζεις, ερώτησή: αν οι ιδιοι ζούσαν μια φορά θα τους ενδιέφερε καν να κατακτήσουν την Γη?) ...

Αυτοί πάντως έσκαβαν το λάκκο σου δημοκρατικά πάντα επι δεκαετίες , και επειδή οι περισσότεροι άπλα ζουν και πεθαίνουν χωρίς να μάθουν τίποτα για την ιστορία: η πανούκλα του μεσαίωνα ηταν βιολογικό όπλο μαντέψτε από ποιους... αλλιώς δεν θα έλεγαν για δήθεν θεωρίες συνωμοσίας όταν το είχαμε γράψει προ ετών πρώτη φορά, λένε για δηθεν θεωρίες συνωμοσίας επειδή ειναι ένοχοι ακόμη και για την πανούκλα που ως δια μαγείας δεν άγγιξε το μέρος που ηταν αυτοί κάπου στην σημερινή Πολωνία...και αφού δεν σε ενδιέφερουν ολα αυτά όταν δεν θα μπορείς ούτε βόλτα να κανεις τότε θα σε ενδιαφέρει αλλα θα ειναι αργά πλέον:

Την εκτίμησή του, ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας θα μας υποδεχτεί τον Οκτώβριο, εξέφρασε ο καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.Ο καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε πως οι ειδικοί αναμένουν αναζωπύρωση και νέο κύμα της πανδημίας από τον Οκτώβρη.

«Το self – test είναι εργαλείο αλλά όχι κύριο. Είναι σαν μια πυξίδα. Θα σου δείξει το σημείο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό»

Σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca τόνισε πως πράγματι προκαλεί θρομβώσεις. «Κάνει θρομβώσεις. Όταν εμβολιάζουμε τους ανθρώπους με ένα από τα υλικά του ιού που προκαλεί την πήξη του αίματος, αναμέναμε, το ξέραμε από τον Σεπτέμβριο, ότι μπορεί να προκαλέσει αντίδραση.

Το πρόβλημα με την AstraZeneca είναι ότι πυροδότησε μια αλλεργία που προκάλεσε επιπλέον θρομβώσεις και μάλιστα επικίνδυνες. Ο κάθε πολίτης να ακολουθεί τις οδηγίες της χώρας του και να υπάρχει ιατρική παρακολούθηση όσων νόσησαν με κορονοϊό»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications