Απευθύνονται σε «πρόβατα»: «Μην επιλέγετε, εμβολιαστείτε! Προσέξτε τις δηλώσεις σας»!

Αυτά ειπώθηκαν σε Ελλάδα και Κύπρο Αθήνα και Λευκωσία στέλνουν μήνυμα στους πολίτες «πρόβατα» τους.

Σήμερα στην Κύπρο, έκκληση προς τον κυπριακό λαό να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού απηύθυνε για άλλη μια φορά σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο εμβολιαστικό κέντρο στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης, όπου εμβολιάστηκαν σήμερα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, στην παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «η εδώ παρουσία του συνόλου των Υπουργών, με εξαίρεση εκείνους που έχουν ήδη εμβολιαστεί λόγω ωριμότητας ηλικίας ή του κ. Χριστοδουλίδη που απουσιάζει και θα εμβολιαστεί τη Δευτέρα, έχουμε προσέλθει μαζικά, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, προκειμένου όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca, για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα πως, αυτό που έχει σημασία είναι ο εμβολιασμός και όχι το εμβόλιο.

Για να στείλουμε ένα μήνυμα πως, οι ελάχιστες (σ.σ. όπως ισχυρίζονται οι κρατικοί «ειδικοί») παρενέργειες ή των περιπτώσεων παρενεργειών που παρατηρήθηκαν, δεν μπορεί να υπάρξουν ή να αποτελέσουν εμπόδιο στον μαζικό εμβολιασμό που θα δημιουργήσει τις προοπτικές της ανοσίας της αγέλης, όπως αποκαλείται, αλλά και θα δώσει την ευχέρεια να ανοίξει η οικονομία, να αποκτήσει ξανά την ελευθερία του ο κόσμος, να ζούμε σε μια κανονική ζωή (σ.σ. το αντάλλαγμα)».

«Για άλλη μια φορά καλώ το σύνολο του κυπριακού λαού που παραμένει ανεμβολίαστος: Μην επιλέγετε. Εμβολιαστείτε. Επαναλαμβάνω, αυτό που έχει σημασία είναι ο εμβολιασμός και όχι το εμβόλιο», κατέληξε.

Χθες στην Αθήνα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε τα εξής κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εμβόλιο της Johnson and Johnson και τις αναφορές που έχουν γίνει στην Αμερική για παρενέργειες: «Ακολουθούμε τον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων. Σε ό,τι έχει προκύψει, μείναμε πέρα και έξω από την πολυφωνία, ακούσαμε τους ειδικούς στην χώρα μας και τους αρμόδιους οργανισμούς και αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Μάλιστα, παρακάλεσε οι δηλώσεις που αφορούν τα εμβόλια να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και με τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα (σ.σ. μόνο εκείνα των κρατικών «ειδικών» που αλλάζουν κάθε μέρα), ενώ ισχυρίστηκε ότι υπερτερούν τα οφέλη του εμβολιασμού από τις πολύ… σπάνιες περιπτώσεις παρενεργειών ενός εμβολίου.

Παράλληλα ο υπουργός έκανε μία ακόμη φορά έκκληση να εμβολιαστούν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, τονίζοντας ότι η επιχείρηση «ελευθερία» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων (σ.σ. όλων των Ελλήνων;;;).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications