Ο Μπογδάνος ζητεί από τον ΠΟΥ να απολογηθεί – Η φωτογραφία που τον εξόργισε

Ένα πόστερ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον εορτασμό της Ανάστασης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

«Ας ενημερωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας WHO ότι το πασχαλινό αυγό ΔΕΝ είναι θρησκευτικό σύμβολο – και σίγουρα όχι του Χριστιανισμού. Το ρατσιστικό αυτό πόστερ, που απαλείφει το σύμβολο του Σταυρού, προσβάλλει κάθε Χριστιανό στον πλανήτη. Ο ΠΟΥ οφείλει να απολογηθεί άμεσα», έγραψε ο βουλευτής.

Στην, φωτογραφία που ανέβηκε στα social media από τον ΠΟΥ αναφέρεται : “Σκεφτείτε να λάβετε μέρος σε θρησκευτικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις διαδικτυακά, ή μόνο με ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί. Αυτές είναι οι ασφαλέστερες επιλογές καθώς ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες διάδοσης του ιού”.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και με δεύτερη ανάρτηση: “Σ´έναν κόσμο όπου καθένας κάνει μπαϊράκι μια ταυτότητα για να βρίζει, να σπάει και να τραμπουκίζει, οι χριστιανοί καλούμαστε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη δική μας ταυτότητα μαχητικά, υπερθεματίζοντας σε ευαισθησία έναντι των υπολοίπων. Δεν ανεχόμαστε τον αντίστροφο ρατσισμό” έγραψε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications