«Ακούμε τα βράδια να δέρνουν κορίτσια αλλά δεν κάνουμε κάτι», ομολογούν κάτοικοι στην Κυψέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Στον απόηχο της προχθεσινής επίθεσης με καυστικό υγρό κατά 25χρονης εγκύου.

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι του οικισμοί «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν βγαίνουν. Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» κάτοικος της περιοχής.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν, αλλά έξω δεν μπορούμε να πάμε» υπογραμμίζει άλλος.

Το χρονικό της επίθεσης
Η νεαρή κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος που την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη, που διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και βρίσκεται εκτός κινδύνου, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications