Το υπ. Εσωτερικών μοιράζει ιθαγένειες σε αλλοδαπούς:   για  να εμφανίζονται αύριο ως Έλληνες σε θέσεις κλειδιά

Δεν φτάνουν οι ντόπιοι από την εποχή της τουρκοκρατίας και τις μογγολικές και αραβικές εισβολές στην Ευρώπη, που ειναι συνήθως αριστεροί και που στελεχώνουν antifa ,κομμουνιστες (γιαυτό κανένας από όλους αυτούς δεν ανήκει στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος,και αποκαλούν "φασίστες" όσους έχουν ακόμα το πνεύμα του ευρωπαϊκού γένους και δεν έχουν πέσει στο επίπεδο τους ),μασονικές λέσχες,και πάσης φύσεως μοχθηρά και εγκληματικά στοιχειά δήλαδη φυλές του Γιαχβέ, που δεν έχουν ίχνος ηθικής και φανερώνουν την μοχθηρή φύση τους αλλά αυτά ειναι ψιλά γράμματα για πολλούς ...

Μεταξύ άλλων εκτός τις τραγικές επιπτώσεις στην κοινωνία, όλοι θεωρούν ότι όλοι αυτοί οι μοχθηροί στην κοινωνία τους ειναι Έλληνες ως απόγονοι αρχαιων επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα (!)και δεν καταλαβαίνουν καν ότι ουδεμιά σχέση εχουν με το ευγενές γένος των αρχαίων και φαίνεται απο την συμπεριφορά τους και το χαρακτήρα τους,ούτε καν εξετάσεις DNA δεν χρειάζεται να τους κάνεις , αλλα επειδή οι περισσότεροι έχουν πέσει στο επίπεδο των μοχθηρών δεν βλέπουν την διάφορα

Όπως είπε κάποιος : "όταν έχεις προχωρήσει τόσο πολύ οι άλλοι που έχουν μείνει τόσο πίσω και ζουν στην άγνοια ακόμη στα άπλα πράγματα δεν μπορουν να κατανοήσουν ούτε το 10% ακομα και αν τους τα λες ακριβώς επειδή ειναι πολύ πίσω και βυθισμένοι στο μικρόκοσμο τους και στην άγνοια τους ", πράγματι αυτό διαπιστωθεί ήδη από το 2017 σε γυναίκες ευρωπαϊκού γένους(αφού προηγουμένως ανακάλυψες ότι ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος και πνεύμα και το γνώθι σαυτόν ),οχι μονο να εχουν πέσει σε πολύ κατώτερο νοητικό και πνευματικό επίπεδο , στο επίπεδο των θνητών ψυχών, αλλα σε ορισμένες περιπτώσεις να έχουν γίνει ίσα και όμοια με τους μοχθηρούς όπως και κανουν και παιδιά μαζί τους, σαν να κανουν παιδιά με δαίμονες , τι να πεις από εκεί και πέρα όταν ακομα και αυτοι που ανήκουν σε ανώτερα πνεύματα έχουν εκφυλιστεί σε τέτοιο βαθμό? (πυρ και μανία θα εχουν γίνει τα κοσμικά αδελφια μας γιαυτό δεν εχει νόημα ούτε καν να ασχοληθούν με την Γη και να "σώσουν" τους ήδη ξοφλημένους ), και ολοί βλέπουν άπλα να κουβαλούν "μετανάστες" σε όλη την Ευρώπη, βλέπουν δηλαδή την κορυφή του παγόβουνου και αυτό αναγκάστηκα.

Δεν έχουν ιδέα ποιοι τους κουβαλούν και γιατί , , όπως και γιατί δεν ερχόντουσαν τόσα χρόνια την εποχή του 80 πχ? άντε πες οι λίγο ψαγμένοι να ξέρουν ότι τους κουβαλούν για "ανακάτεμα" σχέδιο Kalergi κτλ και μέχρι εκεί, μονο που αυτο ειναι μονο η κορυφή παγόβουνου και άπλα μια πληροφορία οτι υπάρχει σχέδιο αποικισμού και αυτό εφαρμόζουν , επι της ουσίας δεν έχουν ιδέα ούτε αυτοί γιατί γίνεται όλο αυτό τον σκοπό που γίνεται και τι επιπτώσεις έχει για τον απλό λόγο οτι οι ιδιοι δεν έχουν μυστικιστικες τάσεις (οπως οι αρχαίοι) και ούτε καν ασχολούνται με τέτοια θέματα στο επίπεδο που έχουν πέσει, και συνεπώς εξ ορισμού δεν μπορουν να καταλάβουν γιατί όλο αυτό έχει μυστικιστικές προεκτάσεις μεταξύ άλλων....στο μεταξύ αυτοι που τους κουβαλούν κάνουν τελετές προς την σελήνη και πιστεύουν οτι ειναι ο εκλεκτός λαός του "κάλου θεού", αλλα για τους άλλους αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και μην ασχολείστε με τέτοιες "χαζομάρες" (και ξυπνήστε απο απο το Matrix μας ) που οι ιδιοι οχι μονο ασχολούνται αλλα ασχολούνται με την κακή πλευρά και ο νοων νοειτω...

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, έθεσε σε λειτουργία την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις πρώτες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν για απόκτηση του Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (Π.Ε.Γ.Π.).

Η πλατφόρμα λειτουργεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας όπου βρίσκεται αναρτημένη και η Τράπεζα Θεμάτων των εξετάσεων (exetaseis-ithageneia.ypes.gr) της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με τον ν.4735/2020 το συγκεκριμένο Πιστοποιητικό αποτελεί προϋπόθεση για την υποβολή και εξέταση αίτησης πολιτογράφησης για τους αλλογενείς αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Ιθαγένειας, Αθανάσιο Μπαλέρμπα η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων διαλειτουργεί με τις πληροφοριακές βάσεις της ΑΑΔΕ και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Ιθαγένειας για την αυτόματη ταυτοποίηση του αιτούντος.

Επισημαίνεται ότι:

Για την οριστικοποίηση της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις απαιτείται παράβολο ύψους 150 ευρώ. Από το παράβολο απαλλάσσονται όσοι έχουν ενεργή αίτηση πολιτογράφησης (αριθμό Φακέλου σε υπηρεσία Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών).

Η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στις 16 Μαΐου 2021 λήγει στις 18 Απριλίου 2021, στις 23:59 ώρα Ελλάδος.

Οι αιτούντες μπορούν να επιλέξουν σε ποια από τις οκτώ πόλεις που θα υπάρχουν εξεταστικά κέντρα επιθυμούν να εξεταστούν. Έχει προβλεφθεί ειδική φόρμα αίτησης για όσους ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εξεταζόμενων (άνω των 62 ετών, με μαθησιακά προβλήματα ή με παθήσεις και αναπηρίες).

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις για Π.Ε.Γ.Π θα διεξαχθούν με διαδικασίες αντίστοιχες των πανελλαδικών.Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν κανέναν περιορισμό ως προς την επανάληψη της εξεταστικής διαδικασίας σε περίπτωση αποτυχίας. Δηλαδή θα δίνουν εσαεί μέχρι να πετύχουν, χωρίς φυσικά να κινδυνεύουν με απέλαση. Επομένως όποιος απλά συμμετέχει στις εξετάσεις ουσιαστικά ισοδυναμεί με μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications