Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Με εμάς σταμάτησαν οι άνθρωποι να τρώνε από τα σκουπίδια»

Οι βουλευτές και συμμορητές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεγάλο ταλέντο στην τέχνη της δημιουργικής παραπλάνησης των πολιτών και της επινόησης επιχειρημάτων για να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Τις προάλλες έτυχε να παρακολουθήσω μια παρέμβαση του πρώην υπουργού Σ. Αραχωβίτη, ο οποίος χαρακτήριζε επικίνδυνα αφελείς όσους κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα για την «κωλοτούμπα» που έκανε μετά το δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με τον κ. Αραχωβίτη, είναι αφελείς «διότι όλοι ξέρουμε πως η Ε.Ε. αγνόησε τη θέληση του ελληνικού λαού» και επικίνδυνα αφελείς «διότι με τον τρόπο αυτόν αθωώνουν την Ε.Ε. και τους ισχυρούς της Ε.Ε., οι οποίοι πάτησαν τον ελληνικό λαό στο πρόσωπο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Είπε και άλλα χαριτωμένα ο κ. Αραχωβίτης για να πείσει το ακροατήριό του πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε θαύματα την περίοδο που είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε μια κοινωνική συνοχή, να πάψουν οι άνθρωποι να τρώνε από τα σκουπίδια», είπε, ενώ εξόχως ενδιαφέρουσα ήταν και η επιχειρηματολογία που ανέπτυξε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ισχυρίστηκε πως, αν δεν γινόταν, θα έφτιαχναν βάση τεθωρακισμένων οι Τούρκοι στην περιοχή και θα έπλητταν τη Θεσσαλονίκη από απόσταση 90 χιλιομέτρων. Ρε, τι μαθαίνει κανείς…

Πηγή: Parapolitika.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications