«Ευρωπαϊκός» Οργανισμός Φαρμάκων για AstraZeneca: «Τα οφέλη του εμβολίου υπερέχουν των κινδύνων»

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο της AstraZeneca έχει προκαλέσει την δημιουργία θρόμβων, δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) Εμερ Κουκ κατά την διάρκεια της έκτασης συνέντευξης Τύπου επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των περιστατικών που έχουν αναφερθεί είναι αντίστοιχος με τον αριθμό που συναντάται στον γενικό πληθυσμό.

«Τα περιστατικά είναι πολύ σπάνια και χρειάζεται να αξιολογηθούν», είπε προσθέτοντας ότι υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν στην Πέμπτη.

Τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων, τόνισε η Εμερ Κουκ.

Και χρήσιμοι ηλίθιοι και αγρίμια χωρίς ίχνος ηθικής ο τέλειος συνδυασμός , καταρχήν δεν υπάρχει "Ευρωπαϊκός" Οργανισμός Φαρμάκων, δεν ειναι "Ευρωπαϊκός" αλλα της γνωστής συμμορίας όπως ο ΠΟΥ που ίδρυσαν το 1945 για λογούς που ούτε καν έχουν σκεφτεί οι μάζες για την ιστορία την ίδια εποχη έβγαλαν και την λέξη ρατσιστής (θα πέσει πολύ γελοίο σε αγωγή προς τους συμμορίτες, δεν θα ξερουν απο να φύγουν ακόμη και οι χρήσιμοι ηλίθιοι δικαστές με τα στοιχειά που αναιρούν οτι ηλιθιότητες έχουν μάθει ως δεδομένες) εδω τους γλεντάει ο Αντωνιάδης που αναπαράγει ψέματα τους περί Γερμανών κατακτητών και οτι δηθεν σκότωσαν "Έλληνες" "χωρίς λόγο και αίτια" που τελικα ηταν κομμουνιστες που οχι μονο έσφαξαν με θηριώδες τρόπο Γερμανούς αυτοί χωρίς λόγο και αίτια, παρόλα αυτά οι "κακοί" τους είπαν να παραδώσουν τους αιχμάλωτους, και κατα παράβαση καθε έννοιας δίκαιου τους έσφαξαν και αυτούς , δολοφόνησαν με φρικτό τροπό τους αιχμάλωτους στο Δίστομο αντί να τους παραδώσουν, και μετα το έπαιζαν αθώοι χωριάτες που τους εκαναν δηθεν ολοκαύτωμα (κλασικά) οι κακοί, ποιος έχασε το δίκαιο για να το βρουν αυτοι μισάνθρωποι που έσφαζαν ακόμη και με κονσερβοκούτια ? και που δεν εχουν ίχνος ηθικής και ψεύδονται στα παντα και που αυτο-βαφτίστηκαν και "Έλληνες" και δήθεν ιδεολογία, γιαυτό θα πρέπει να υποβληθούν και ειδικές υγειονομικές εξετάσεις αφού λένε ότι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι δεν εχουν πρόβλημα, για να δούμε τι ειναι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας και δηθεν ιδεολογία (!) και ορδές νεοελλήνων εχουν κανει δεδομένα τα ψέματα τους,και τα βλέπουν δογματικά όλα με αποτέλεσμα να μην βλέπουν τίποτα τόσα χρόνια τώρα, ουτε καν την μη φυσιολογική συμπεριφορά τους ,και αν τους πεις τα αυτονόητα είσαι ο κακός ο φασίστας (!)

Το να αναπαράγουν ψέματα ως δεδομένα και φράσεις συμμοριτών για τους εχθρούς τους ενώ τους κατηγορούν σε ξεπερνάει μονο να βαζουν την ελληνική σημαία ξέρουν και το παίζουν απόγονοι αρχαιων, και η λογική τους παραπέμπει σε ζουλου, τι να πεις? και ξαφνικά ξύπνησαν κάποιοι με τα ψέματα τους με την δηθεν πανδημία ενώ τοσο καιρό τους έλεγαν την αλήθεια (!) η άλλη κατηγορεί τους συμμορίτες και μετα πάει και πατάει Like στην σελίδα τους νομίζοντας οτι ειναι ανεξάρτητη οκ (!).. Για όσους δεν έχουν ιδέα πως συνδέονται όλα αυτά,και νομίζουν ότι μιλάς για άσχετα μεταξύ τους θέματα, πρόβλημα τους καθώς ο "ιός" ειναι αυτοι οι ίδιοι..

Κατα δεύτερον:Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο της AstraZeneca έχει προκαλέσει την δημιουργία θρόμβων, λες και θα το έλεγαν, αλλα μετά λέει :ο αριθμός των περιστατικών που έχουν αναφερθεί είναι αντίστοιχος με τον αριθμό που συναντάται (!) δηλαδή ενώ λέει ότι δεν υπάρχουν μετά το αναιρεί και λεει ναι αλλα υπάρχουν αλλα ειναι ελάχιστα(!) " Τα περιστατικά είναι πολύ σπάνια" και στο τέλος ξανα αναιρεί το "Δεν υπάρχουν ενδείξεις" :Τα οφέλη του εμβολιασμού υπερτερούν των κινδύνων (!) τα οφέλη για ποιους και γιατί?

Αυτή η θείτσα ειναι που λέει αυτές τις ασυναρτησίες , σίγουρα με Αλτσχάιμερ αλλίως θα την ταΐζουν τίποτα χάπια σαν αυτά που τάιζαν τους τζιχαντιστές καθώς η ίδια δεν ανήκει σε φυλές του Γιαχβέ αλλα μιλάει σαν αυτούς, και την έχουν εκεί γιατι δεν θα ξέρει τι της γίνεται και άπλα θα λεει και θα κάνει ότι της λένε, γιαυτό οχι μονο λεει τα ίδια με τους συμμορίτες αλλά και με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με σημιτικές ασυναρτησίες, μπαμ κάνει ότι άπλα εκτελεί εντελώς τους...

Τώρα θα βγουν οι άλλοι συμμορίτες με τις ίδιες ασυναρτησίες και θα λενε fake news θεωρίες συνωμοσίας, Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο της AstraZeneca έχει προκαλέσει την δημιουργία θρόμβων το είπε ο «Ευρωπαϊκός» Οργανισμός Φαρμάκων κάτσε καλά,ενώ άπλα εκτελεί εντολες τους, τότε γιατί να μην έχει καμιά ευθύνη ? γιατί σταμάτησαν σε μερικές χώρες αφού ειναι τοσο "ασφαλές"? πότε πρόλαβαν και έκαναν τεστ σε πειραματόζωα ότι ειναι ασφαλές ? αφού ειναι τοσο επιστήμονες γιατί δεν έχουν βρει κανένα εμβόλιο για το καρκίνο πχ? αλλα θα μου πεις έφτασαν στο σημείο να βγαλουν fake news και ως αναξιοπιστους τους συγγενείς της νοσοκόμας που είπαν οτι πέθανε στο γνωστό περιστατικό στην Αμερική προ μηνών, αυτοί ειναι αξιόπιστοι (!)... Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 :Η διαστρέβλωσις της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. H ηθική τους είναι το ψεύδος και η προδοσία". Και κάποια "έξυπνη" κόλλησε ότι το ειπε ο βασιλιάς οτι και καλα είσαι βασιλικός αντί να δει την ουσία (είχε πει και κατι αλλα για αυτήν "πανούκλα" της ανθρωπότητας και επιβεβαιώθηκαν, ) , δεν με άφορα ποιος το είπε αλλα η πληροφορία , και που ειναι (μεταξύ άλλων ) ότι οι συμμορίτες δεν εχουν αλλάξει στο ελάχιστο απο το 1966, αντίθετα λενε ολο και περισσότερα ψέματα που δεν έχουν και στοιχειώδες λογική, εκμεταλλευόμενοι την ηλιθιότητα του κόσμου που πατάει και Like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους νομίζοντας οτι ειναι ανεξάρτητες και έγκυρες πήγες ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications