Μυστηριώδη drone  η  UFO τρόμαζαν τα πληρώματα των αμερικανικών πολεμικών πλοίων για αρκετές ημέρες

Στα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου του 2019, τουλάχιστον τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ που περιπολούν στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια έβλεπαν μυστηριώδη φωτεινά UFO που πετούσαν με πολύ υψηλή ταχύτητα που ξεπερνούσε κατα πολύ την ταχύτητα των διαθέσιμων γήινων σκαφών και των drone .

Στα χέρια ερευνητών έπεσαν τα αρχεία καταγραφής πλοίων από τέσσερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, έξω από την ακτή της Καλιφόρνια στην περιοχή του Λος Άντζελες.Σύμφωνα με αυτά τα αρχεία, ένα μυστηριώδες "σμήνος " UFO με τη μορφή Tik-Tac Dragées (προφανώς οβάλ) παρακολουθούσε τα αμερικάνικα πολεμικά πλοία για αρκετές ημέρες.

Αυτά τα περιστατικά συνέβησαν τον Ιούλιο του 2019 και σημειώθηκε ότι αυτά τα αντικείμενα πετούσαν στον ουρανό πολύ γρήγορα με ταχύτητες που υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες οποιωνδήποτε σύγχρονων drone. Αυτά τα περιστατικά γνωστοποιήθηκαν και στο FBI, και το αμερικανικό ναυτικό ξεκίνησε μια έρευνα για το τι ηταν αυτά τα μυστηριώδη «drone». Δεν είναι γνωστό αν βρήκαν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:00 στις 14 Ιουλίου του 2019, όταν εντοπίστηκαν δύο UFO από το USS Kidd. Λιγα λεπτά μετά από αυτό, το USS Kidd μπήκε σε αθόρυβη λειτουργία, ελαχιστοποιώντας την επικοινωνία καθώς πίστευαν ότι βρίσκονται σε απειλή.

Το πλήρωμα έπειτα επικοινώνησε με το κοντινό πολεμικό πλοίο USS Rafael Peralta, και στη συνέχεια διαπιστωθεί ότι και αλλα πολεμικά πλοία που περιπολούσαν κοντά παρατήρησαν περίεργα φώτα στον ουρανό. Στις 22:03, το USS John Finn ανέφερε την παρατήρηση ενός "σμήνους drone" και σημείωσε ότι τα αντικείμενα αναβοσβήνουν κόκκινο φως, και ήταν σαφές ότι οι δυνατότητές τους ήταν πολύ πέρα από τις δυνατότητες των γνωστών και μη στρατιωτικών drone..

Το επόμενο βράδυ, τα επέστρεψαν και άρχισαν να παρατηρούν ξανά τα πλοία καθώς περιπολούν πιο κοντά στην ηπειρωτική Καλιφόρνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ διαθέτουν προηγμένα συστήματα ανίχνευσης, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν αυτά τα περίεργα drone η UFO ούτε εκ των προτέρων.

Εκείνο το βράδυ, το σμήνος ήταν πολύ πιο ενεργό και παρατηρούσε τα πλοία για τρεις ολόκληρες ώρες, πλησιάζοντας τακτικά κοντά τους, στην συνεχεία απομακρύνονταν και μετά πλησίαζαν ξανά, το πλήρωμα του USS Russell παρατήρησε εννέα μυστηριώδη UFO σε λιγότερο από μία ώρα,πέτουσαν μεταξύ 1.000 και 700 πόδια και φαινόταν ικανά να κινουνται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Η τριών ωρών δραστηριότητα των UFO διήρκεσε μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα, και κανένα από τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα από πού προήλθαν αυτά τα αεροσκάφη. Η ανώτατη διοίκηση του Ναυτικού ενημερώθηκε αμέσως, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού Ναυτικών Επιχειρήσεων (CNO) και του Διοικητή του Στόλου του Ειρηνικού. Το Γραφείο FBI του Λος Άντζελες επίσης διερεύνησε το συμβάν.

Μεταγενέστερη έρευνα αποκάλυψε ότι υπήρχαν μόνο λίγα πολιτικά πλοία στην περιοχή, τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να χρησιμοποιηθούν ως χώρος προσγείωσης αν ηταν drone . Υποψιάστηκαν ότι αυτα τα Μυστηριώδη drone θα μπορούσαν προέρχονται από ένα κοντινό καταμαράν το ORV Alguita. Ωστόσο, ενώ βρέθηκαν πράγματι στο Alguita drone ηταν γνωστά drone του εμπορίου,και έγινε γρήγορα σαφές ότι δεν ήταν ικανά για τέτοια "αεροναυτικά επιτεύγματα" όπως αυτά που παρακολουθούσαν τα πολεμικά πλοία και τρομάζοντας τα πληρώματα των αμερικανικών πολεμικών πλοίων.

Το σμήνος των drone η των UFO εξαφανίστηκε για δέκα ημέρες, και ξανα εμφανίστηκαν στις 25 και 30 Ιουλίου. Και παρόλο που εκείνη τη στιγμή μια διαβαθμισμένη έρευνα ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη, αυτά τα μυστηριώδη αεροσκάφη δεν κατάφεραν να εντοπιστούν από κανέναν. Οι ερευνητές είναι πολύ μπερδεμένοι από αυτά τα περιστατικά, και ιδιαίτερα από τα χαρακτηριστικά και την ταχύτητα αυτών των drone και το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να ελέγξει έξι τέτοια drone ταυτόχρονα σε δύσκολες συνθήκες κακής ορατότητας,στην περίπτωση που ηταν γήινα drone και οχι UFO μη γήινης προέλευσης .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications