Κάποιοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ειναι ηλίθιοι, έχει διαπιστωθεί και  κάτι άλλο όμως

Κάποιοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ειναι κατα πολύ κατώτεροι των περιστάσεων εκτός από ηλίθιοι ...

Ένα σχόλιο που δείχνει ότι ακόμη και αυτός που σκέφτεται λίγο έχει πέσει στην παγίδα και λέει περί Γερμανών, καθώς το μυαλό του δεν πάει παρακάτω, και δεν αμφιβάλει ώστε να ερευνήσει και να καταλάβει ότι η ίδια συμμορία ειναι και εκεί κάνει κουμάντο απο το 1945 μαλιστα ειναι υπό κατοχή επίσημη έως το 2099 , συνεπώς καμιά Γερμανία δεν επιβαλει μετρά στην Ελλάδα ούτε δίνει εντολες στους ελληνόφωνους , όπως έχουν περάσει στις μάζες για ευνοήτους λογούς,και όλοι να κατηγορούν κάποιους άλλους ενώ οι εχθροί ειναι ανάμεσα τους , μαλιστα δεν έχουν και την έννοια του δίκαιου γιατί αν την είχαν θα έλεγαν αφού και την Γερμανία την κάνουν Ισλαμαμπάντ και όλη την Ευρώπη άρα ο εχθρός ειναι κοινός ανεξάρτητου χωράς, συμμορίτες εχουν την εξουσία και εκεί ίδιους με της Ελλάδας να σας πουμε τα νέα, η πηγή του κακού ειναι ίδια ανεξάρτητου χωράς :

Καθότι είμαι 60 ετών καθόμουν και σκεφτόμουν την διαδρομή μου μέσα στον χρόνο και τί έχω ζήσει.

Συνειδητοποίησα ότι από την ας πούμε Δημοκρατία του 1974 (λέμε τώρα, Δημοκρατία με συνεργάτη των Γερμανών)

καταντήσαμε στην Δικτατορία το 2021 με την ψήφο των νεώτερων μου, των συνομήλικων μου και των μεγαλύτερων μου. Η μεγάλη πτώση ξεκίνησε με τους λεγόμενους εκσυγχρονιστές και μετὰ οπότε και φτάσαμε να δολοφονείται κόσμος και η Αστυνομία να βοηθάει εγκληματίες να αποφύγουν τις συνέπειες των νόμων που οι ίδιοι ψήφισαν, ακόμα και τις διαδηλώσεις κατάργησαν για το καλό μας με νομικίστικους ελιγμούς.

Λυπάμαι όταν θυμάμαι ότι ακόμα και ο κανονικός ο Μητσοτάκης ήταν πολύ πιο Δημοκράτης από όλους αυτούς που ακολούθησαν.
Λυπάμαι πολύ που στην Ελληνική δικτατορία του σήμερα υπάρχουν ακόμα πολίτες που εμπιστεύονται τους δολοφόνους τους και παρακολουθούν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ σαν χάνοι.

ΕΠΙ 30+ ΧΡΌΝΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.

Αν ρωτήσεις έναν από αυτούς τους κολλημένους ψηφοφόρους θα σου πει ότι ο Κούλης έσωσε την ΕΛλάδα, ο Σαμαράς έσωσε την Ελλάδα, ο ΓΑΠ έσωσε την Ελλάδα, ο Καραμανλής έσωσε την Ελλάδα, ο Σημίτης έσωσε την Ελλάδα κλπ κλπ κλπ αλλά όταν τους ρωτάς πότε ζούσες καλύτερα παλιότερα ή σήμερα παραδέχονται όλοι ότι το 1970 ή το 1980 ή ακόμα και το 1990 ζούσαν καλύτερα.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ....

Αυτό προέκυψε μετά απο 4 χρόνια ερευνάς και ανάλυσης χαρακτήρων "πνευμάτων", καθώς και τι έχει γίνει ιστορικά , και το οποίο δεν περιορίζεται μονο στην Γη το θέμα έχει άλλες προεκτάσεις αδιανόητες στους περισσοτερους :

Είναι παρόμοιο και παρεμφερές με τα πέντε γένη του Ησίοδου, και όλα αυτα εξηγούν γιατί κάποιοι αν και δεν ειναι μοχθηροί δεν καταλαβαίνουν τίποτα και εχουν πέσει στο ζωώδες επίπεδο αυτών που ειναι στο πάτο νοητικά γνώστα και ως γκοιμ του Γιαχβε,και που μετα αυτα τα γκοιμ ανεβαίνουν προς το κακό γιατί από αυτό προέρχονται ... ΥΓ: Και το κακό και το κάλο έχει εξωγήινη προέλευση, συγκεκριμένα ειναι παντού στο σύμπαν, οι μάζες έχουν μια εντελώς λάθος εικόνα τοσο για αυτούς που ονομάζουν εξωγήινους , όσο και για το τι γίνεται στην Γη. Όχι μονο δεν ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι αλλά έχουν και διαφορετική προέλευση δηλαδή απο το κακό και από το κάλο.. Και πολλοί ανάμεσά σας οχι μονο ειναι εν δύναμη σαν αυτούς που ξέρετε ως δαίμονες και μπορουν να μετατραπούν εύκολα σε τέρατα, εγκληματικά στοιχειά και δολοφόνοι , αλλα έχουν κοινή καταγωγή με τους μοχθηρούς εξωγήινους (!)

Μαλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ξυπνάει η μοχθηρή φύση τους και η μη ανθρωπινής προέλευσης τους και μετατρεπονται σε τέρατα με αποτέλεσμα να κάνουν φρικτές δολοφονίες αφού ο άνθρωπος ειναι εχθρός τους, και ιστορικά τα ίδια έκαναν και έσφαζαν τα θύματα τους με φρικτό τρόπο, και τα έχουν καλύψει όλα κάτω απο τόνους προπαγάνδας και ψεμάτων και παρουσιάζουν τα θύματα τους ως κακούς, ακριβώς γιατι η φύση τους ειναι μοχθηρή και δεν υπάρχει η έννοια του δίκαιου και της ηθικής . .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications