Μπαχτσελί: Οι Έλληνες θα πληρώσουν με αίμα για το 1821 - Είναι απόγονοι κακοποιών

Για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση, «σφαγή στην Τριπολιτσά» και σιωπή της διεθνούς κοινότητας έκανε λόγο ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί με αφορμή τη βεβήλωση ενός τζαμιού στην Κύπρο. «Ξέφυγε» τελείως ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Τούρκου προέδρου στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου.

Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθούσε να εμφανίσει ένα πρόσωπο συνεργασίας και συνεννόησης προς την Ελλάδα, αποστέλλοντας μάλιστα και επιστολή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο κυβερνητικός του εταίρος φρόντισε να ρίξει τις μάσκες και να φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας.

Ο ηγέτης του "εθνικιστικού" κόμματος, με το οποίο συγκυβερνά το AKP του Ερντογάν, σε ένα άνευ προηγουμένου χυδαίο παραλήρημα επιτέθηκε ευθέως στην Ελλάδα και απείλησε τους πάντες και τα πάντα. Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε σε ένα… μπλέντερ εθνικισμού και μίσους τη βεβήλωση ενός τεμένους στη Λεμεσό της Κύπρου, την Επανάσταση του 1821, την άλωση της Τριπολιτσάς και τους… ανοικτούς λογαριασμούς Τουρκίας και Ελλάδας για να βάλει «μπουρλότο» εκ νέου στις σχέσεις των δυο χωρών.

«Καταδικάζω τις επιθέσεις μίσους σε τέμενος στη Λεμεσό της Κύπρου. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα θανάτου στους Τούρκους και ζωγράφισαν σταυρούς με μπλε χρώμα στους τοίχους των τεμένων, επ’ ευκαιρία της 200ής επετείου της εξέγερσης στον Μοριά το 1821, είναι απαίσιοι, δειλοί και αμαρτωλοί», ανέφερε μεταξύ άλλων στο πιο… light από τα συνεχόμενα μηνύματα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Στη συνέχεια, ο Μπαχτσελί ανέφερε πως το 1821 συντελέστηκε γενοκτονία σε βάρος των Τούρκων από πλευράς των Ελλήνων. «Η εξέγερση στον Μοριά αποτελεί μία από τις αιματηρές και ολέθριες καταστροφές, που σημάδεψαν την ιστορία του τουρκικού έθνους. Και σημειώθηκε πραγματική γενοκτονία σε αυτήν την εξέγερση. Περί των 40.000 Μουσουλμάνων Τούρκων σφαγιάστηκαν. Ειρωνικά, η ανθρωπότητα ακόμα σιωπά για αυτήν τη μαζική δολοφονία», σχολίασε.

Ο αρχηγός του "εθνικιστικού" κόμματος MHP της Τουρκίας, έκανε λόγο και για ανοικτούς… λογαριασμούς, αναφέροντας τους Έλληνες σαν απόγονους κακοποιών που ακόμα παρενοχλούν τους Μουσουλμάνους. «Η συμβουλή μου στους απογόνους των κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων, είναι να μην μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας και να σταματήσουν αμέσως την υποκίνηση και την παρενόχληση. Επειδή η σελίδα του επαναληπτικού αγώνα για την εξέγερση στον Μοριά δεν έχει ακόμη ιδωθεί, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει ακόμη κλείσει», ήταν τα λόγια του.

Κλείνοντας, ο Μπαχτσελί εξαπέλυσε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας, λέγοντας πως θα πληρώσει με αίμα όλα όσα έχει κάνει στην Τουρκία. «Με αυτήν την ευκαιρία, εύχομαι το έλεος του Αλλάχ στους Μουσουλμάνους Τούρκους, που μαρτύρησαν στην εξέγερση στον Μοριά και που έχασαν τη ζωή τους, μπαίνοντας στο τούνελ της βίας και του τρόμου, και τους τιμώ όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας βρίσκεται ακόμα στο έδαφος, και, όταν έρθει η μέρα, φυσικά, θα υπάρξουν οι αντίστοιχες εστίες, για να πληρωθεί το τίμημα» ήταν το… φινάλε στο παραλήρημα του ηγέτη των εθνικιστών της Τουρκίας.

Σημειώσεις : το δημοκρατικό Twitter δεν βλέπει καμια παραβίαση τον κανόνων εδώ, 2 οι έγκυρες πήγες ως συνήθως κάνουν προπαγάνδα ακόμη και σε αυτό, αποκαλούν εθνικιστικό κόμμα το MHP της Τουρκίας που ειναι φανατικοί ισλαμιστές , και ουδεμιά σχέση έχει εθνικισμό όπως το ξέρουν οι μάζες στην Ευρώπη, σαν λένε ότι τζιχαντιστές στην Συριά ηταν ακροδεξιοί, οπως εκαναν με τους δηθεν αλβανούς "εθνικιστές" , και τους δήθεν ακροδεξιούς στην Ουκρανία, γιαυτό δημοκρατικό Twitter δεν βλέπει καμια παραβίαση αν το έλεγε κάποιος άλλος για άλλη χωρα θα του έκλειναν τον λογαριασμό ως φασίστα, με άπλα λογία βαφτίζουν τα πάντα ως εθνικιστικά και ακροδεξιά (ακόμη και δικές τους σπείρες) ώστε να μπει στο υποσυνείδητο των μαζών ως το απόλυτο κακό...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications