ΗΠΑ: 39χρονη μητέρα πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο θάνατος μιας 39χρονης γυναίκας στη Γιούτα, τέσσερις ημέρες μετά από τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση εμβολίου κατά του COVID-19.

Η 39χρονη μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα και όπως εξηγεί ο συντετριμμένος πατέρας της έσφυζε κυριολεκτικά από ζωή.

Ή Kassidi Kurill, η οποία εργαζόταν ως βοηθός σε κλινική για πλαστικές επεμβάσεις, είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου mRNA 1273 της Moderna χωρίς να έχει καμιά παρενέργεια,

Η δεύτερη δόση έγινε την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου. Όπως εξηγεί η αδερφή της, εκείνη την ημέρα πήγε για ψώνια αλλά το βράδυ άρχισε να μην αισθάνεται πολύ καλά, αλλά δεν εδωσε πολύ σημασία, καθώς στο γραφείο όπου δούλευε πολλοί είχαν συμπτώματα γρίπης. Την Τρίτη και την Τετάρτη βρισκόταν στο σπίτι της, χωρίς να έχει πάει στη δουλειά της.

Την πέμπτη το πρωί όμως ξύπνησε καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησε από τον πατέρα της στις 7 το πρωί, να την πάει στα επείγοντα, λέγοντας ότι είχε ταχυπαλμία.

Μόλις έφτασε εκεί και λίγο πριν μπει μέσα κατέρρευσε. Οι γιατροί άρχισαν να ρωτούν τον πατέρα της τι της συνέβαινε. Η μια ερώτηση πίσω από την άλλη. Στο τέλος τους είπε ότι είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Όπως είπαν οι γιατροί είχε πρόβλημα στο συκώτι της και άρχισαν τις εξετάσεις. Αμέσως μετά τη μετέφεραν στο Intermountain Medical Center, με την ελπίδα να κάνει μεταμόσχευση. Όμως δεν πρόλαβαν.

Η Kassidi «έφυγε» μόλις 30 ώρες αφού εισήλθε στην εντατική, από καρδιακή ανακοπή και νεφρική ανεπάρκεια.

«ήταν η πιο υγιής μαμά, η πιο χαρούμενη και γεμάτη ζωή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έφυγε έτσι ξαφνικά. Δεν βγάζει νόημα», είπε ο πατέρας της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications