Metron Analysis: «Στο 32% η ΝΔ»! - «Τρομάζει» η κατάρρευση και απομακρύνει εκλογές

«Τρομάζει» η κατάρρευση και απομακρύνει εκλογές,άπλα θα φανούν έντονα η νοθείες που κάνουν σε εκλογές .. Από άλλη ιστοσελίδα : Περαιτέρω κατάρρευση της κυβερνητικής δημοφιλίας (όσο αυτή υπήρχε και δεν ήταν προϊόν των ευφάνταστων δημοσκόπων των εταιρειών) σε σημείο που αναθεωρεί τον σχεδιασμό Μητσοτάκη για εκλογές μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου καταγράφεται πλέον σε όλες τις δημοσκοπήσεις, φανερές και κρυφές.

Ήδη η πρώτη συστημική δημοσκόπηση που δείχνει 15% υποχώρηση από τα επίπεδα του 38%, ήρθε από την Metron Analysis στο MEGA με τη ΝΔ να υποχωρεί στο 32,3%!

Φυσικά δεν είναι καν εκεί το ποσοστό της.

Η ΝΔ αυτή την στιγμή, μέσα σε ένα μήνα που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλους τους τομείς από το μέτωπο της πανδημίας μέχρι τον ξυλοδαρμό ανυποψίαστων πολιτών κυμαίνεται μεταξύ του 25% και του 27% σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, ακόμα και με αναγωγή επί των αναποφάσιστων.

Η ΝΔ έχει υποχωρήσει πέντε μονάδες ακόμα και από την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας του περασμένου Ιανουαρίου! Τότε στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκέντρωνε το 36,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,7%, το ΚΙΝΑΛ 6,4%, το ΚΚΕ 5,7%, η Ελληνική Λύση 3,6% και το ΜέΡΑ25 2,4%.

Φυσικά ούτε και τα ποσοστά που παρουσίασε η Metron Analysis ανταποκρίνονται στην πραγματική εικόνα των προθέσεων του εκλογικού σώματος.

Αν ανατρέξουμε στις δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρείας στην προεκλογική περίοδο του 2019 θα το διαπιστώσουμε: Τρεις μήνες πριν τις εκλογές του 2019 κατά την Matron Analysis η Νέα Δημοκρατία υποτίθεται ότι θα ελάμβανε ποσοστό 42,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 21,4%. Στην ίδια δημοσκόπηση η Ελληνική Λύση δεν έμπαινε καν στη Βουλή με ποσοστό 2,9% και η ΧΑ λάμβανε μόλις στο 1,5%.

Τελικά στις εκλογές η ΝΔ έλαβε, 2,6% χαμηλότερο ποσοστό (39,8 περίπου) και ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν 50% πάνω από το ποσοστό που του έδινε η δημοσκόπηση, στο 31.5% περίπου. Φυσικά εισήλθε και η Ελληνική Λύση στη Βουλή, ενώ η ΧΑ απέτυχε για ποσοστό 0,07% να συγκεντρώσει το 3%

Αυτά σε ότι αφορά την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων της συγκεκριμένης εταιρείας που βέβαια συγκριτικά με άλλες δεν είναι τόσο τραγική.

------

Τώρα πέταξε το πουλάκι, ότι και να ψηφίζουν πάλι δικά τους κόμματα θα βγουν βαλε και τις νοθείες, βασικά δεν υπάρχει λόγος καν να γίνονται εκλογές για να δίνουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν "δημοκρατία", τα μισά ειναι μαρξιστικά και τα αλλά μισά τύπου ΝΔ "δεξιά" όπως τα ξερουν οι μάζες και δήθεν πατριωτικά , τωρα πως γίνεται πατριωτικά και να λένε ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίες μονο οι δογματικοί "δεξιοί" τύπου νεοδημοκράτες ξερουν να μας πουν! βασικά δεν ξερουν ούτε αυτοί, χαρακτηριστικό παράδειγμα για την ηλιθιότητα και άγνοια που επικρατεί ενώ τους βλεπεις με το ίντερνετ ειναι το εξής:

Η άλλη κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ ότι την κορόιδεψε ενώ απο την αρχή ηταν φανερά συμμορίτες και άναρχο-κομμουνιστες(μονο οι ηλίθιοι που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όπως αυτή που έχει πατήσει Like και διαβάζει κρυφό- αριστερό-μαρξιστικές σελίδες ως "έγκυρες" και "αξιόπιστες πήγες" άντε να της εξηγήσεις τώρα αληθινή ιστορία), και δεν ψήφισε ΝΔ γιατι τους είδε έλεγε, (μετά απο 40 χρόνια! ) όποτε ψήφισε ΜέΡΑ25 δηλαδή πάλι συμμορίτες ,και της λες καλα ο ελληνόφωνος στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ηταν? ναι λέει , τότε γιατί υποστηρίζεις αυτούς που κατηγορείς? δεν ήξερε τι να πει (!) τα φίδια επειδή φόρεσαν άλλη προβιά έγιναν άνθρωποι?? λογική χωρίς λογική, δεν ξέρει καν τι ψηφίζει μεγαλη μερίδα του πληθυσμού, τελικα πρώτα ήρθε η πνευματική παρακμή και μετα η οικονομική, έχει και συνεχεία : επειδή ψηφίζουν κόμματα που ολα ανήκουν στην γνωστή συμμορία συγκεριμενης φυλης θα γευτούν τον διεθνές κομμουνισμό τύπου σοβιετικής ένωσης, και επειδή νομιζουν οτι ο κομμουνισμός ειναι δηθεν ιδεολογία,ο άλλος έλεγε δεν υπάρχει κομμουνισμός ενώ ζει μέσα στο κομμουνισμό (!) η αρχή έχει γίνει ήδη, και ακόμα ειναι αρχή,περίπου 1500 χρόνια κράτησε την προηγούμενη φορά ο σκοταδισμός τους,και χωρίς να κάνουν τέτοια μαζική πλύση εγκεφάλου και να ελέγχουν την πληροφορία και τα ΜΜΕ και δεκάδες έγκυρες πήγες τους, αφού εκεινη την εποχη μονο βιβλία υπήρχαν και συνεπώς δεν μπορούσαν να κάνουν τέτοια μαζική αποχαύνωση των μαζών ...ζωντανό παράδειγμα ειναι οτι το 80% όντως πιστεύει οτι υπάρχει πανδημία (!) πριν νόμιζε οτι οι κακοί Ευρωπαίοι φταίνε για τα πάντα και "επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα " και συγκεκριμένα οι "κακοί ναζι " ενώ η Γερμανία ειναι υπό μασονικη κατοχή απο το 1945 έως το 2099 (!) και την ίδια ώρα πατάνε Like σε ελληνόφωνους που τους επιβάλουν μετρά μεσώ μασονικής Ευρωπαϊκής ένωσης , εντάξει τι να πεις απο εκεί και πέρα? φαίνεται οτι το ίντερνετ το έχουν πολλοί μονο για να διαβαζουν έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης αντί να ξεστραβωθούν ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications