Επίταξη ιατρών από το Κράτος αν δεν συνδράμουν εθελοντικά!

Διορία 48 ωρών να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα "Υγείας" (δημόσιο σύστημα "Υγείας" ?) προφανώς για να ελέγχονται πολύ εύκολα ...

«Σήμερα επιβεβαιώνεται ότι βρισκόμαστε στη δυσκολότερη καμπή του Covid19 από την έναρξη της πανδημίας», επεσήμανε αρχικά ο κ. Κικίλιας, αναφερόμενος στα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

«Ο αριθμός αυτός είναι από μόνος του αρκετός για να πιστοποιήσει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι διοικητές, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ δίνουν μια συγκλονιστική μάχη και έχουν τον αμέριστο σεβασμό μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση και είμαι αισιόδοξος ότι το τέλος της κρίσης είναι κοντά. Γιατί η πορεία των εμβολιασμών είναι το κλειδί για αυτή την εξέλιξη, καθώς σύντομα θα επιτευχθεί ανοσία σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες», επεσήμανε εν συνεχεία ο κ. Κικίλιας, καλώντας τους ιδιώτες ιατρούς να συνδράμουν εθελοντικά και να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα Υγείας, ειδάλλως θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό να γίνει επίταξη υπηρεσιών.

«Οι συμπολίτες μας σας χρειάζονται, η Ελλάδα σας χρειάζεται και έτσι περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες να κάνετε την προσφορά σας πράξη αλληλεγγύης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σε διαφορετική περίπτωση και αν τουλάχιστον 200 γιατροί δεν ανταποκριθούν στο αίτημα μας θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό την επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών ιατρών» συμπλήρωσε.

Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης:

Όλη η Ελλάδα είναι μια υγειονομική Περιφέρεια. Νοσοκομεία του ΕΣΥ, ιδιωτικές κλινικές, όπου και όταν χρειάζεται θα γίνονται διακομιδές σε όμορους νομούς και αεροδιακομιδές.
Στην Αττική ο ιδιωτικός τομέας παραχωρεί 550 κλίνες.
Το ΙΑΣΩ άλλες 100 κλίνες
Ο όμιλος Αθηνών άλλες 50 απλές και 100 COVID
Η Βιοϊατρική άλλες 40
Άλλες 10 ΜΕΘ από τον ιδιωτικό τομέα.
Επιπλέον:

Ο Ερυθρός Σταυρός μετατρέπεται σε νοσοκομείο COVID.
Ενσωματώνεται στο ΕΣΥ το 251 Αεροπορίας και μπαίνει στις εφημερίες του ΕΣΥ.
Κλείνοντας ο υπουργός Υγείας είπε πως αν οι ιδιώτες γιατροί δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα του υπουργείου μέσα σε 48 ώρες, θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό επίταξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications