Κυβερνητική ασυδοσία: «Δεν υπάρχει ειδική άδεια για βαφτίσεις - Κάναμε εξαίρεση για τον Α.Γεωργιάδη» είπε ο Ν.Χαρδαλιάς!

Κανόνες που ισχύουν για όλους πλην... της κυβέρνησης συμμοριτών και συνωμοτών!

Αλλα δεν υπάρχουν συνωμοσίες ειναι θεωρίες! επειδή έχουν διαστρεβλώσει και την έννοια των λέξεων: συνωμότες επειδή συνωμοτούν προς ένα σκοπό σε παγκόσμιο επίπεδο , και συμμορίτες ακριβώς επειδή ειναι μελή της παγκόσμιας "δημοκρατικής" συμμορίας που συνωμοτούν κατα της ανθρωπότητας και ακολουθούν κατα γράμμα ότι τους λένε, άσχετα τι "δημοκρατικό" κόμμα ειναι, αλλιως δεν θα έκαναν όλοι τα ίδια σε παγκόσμιο επίπεδο, κανουν όλοι τα ίδια γιατι ανήκουν στην ίδια συμμορία κοινή λογική, συνεπώς το θεωρίες συνωμοσίας οχι μονο ειναι συνώνυμο του ψέματος οπως έχουν περάσει στις μάζες οι συνωμότες, αλλα και εντελώς άκυρος όρος,άφού ειναι θεωρίες συνωμοσίας τα παντα όλα η μασονία τι ειναι? Χαρτοπαικτική λέσχη ?

Θέση στο σάλο που έχει ξεσπάσει με την ειδική άδεια που δόθηκε για να γίνει νονός ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τον Ν.Χαρδαλιά δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται από τον νόμο καμία ειδική άδεια για βαφτίσεις, όμως έγινε... «ειδική εξαίρεση» για τον Σ.Α.Γεωργιάδη.

Όπως ανέφερε ο Χαρδαλιάς έγινε ειδική εξαίρεση για ορισμένες βαπτίσεις και γάμους που είχαν προγραμματιστεί πριν την απόφαση της απαγόρευσης και επικαλέστηκαν πολύ σοβαρούς λόγους, μία από αυτές ήταν του Α.Γεωργιάδη.

Η Πολιτική Προστασία εξέτασε αυτά τα αιτήματα και έδωσε ειδική εξαίρεση σε γονείς που ήθελαν να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα και ήθελαν το παιδί τους να έχει βαπτιστεί ή την περίπτωση βάπτισης εξαιτίας βαριάς ασθένειας της γιαγιάς του παιδιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου (από τον οποίον έγινε η σχετική ερώτηση) πως δεν γίνεται να δοθεί τώρα κάποια άδεια σε κάποιον που θέλει να κάνει κάποια βάφτιση, όμως υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις που δόθηκε ειδική εξαίρεση.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν η βάφτιση στην οποία συμμετείχε ο Α.Γεωργιάδης, για την οποία όμως δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι που ήταν επιτακτικό να γίνει τώρα.

Επιβεβαιώνονται με αυτό τον τρόπο οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Αθηναγόρα, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «πρώτη φορά ακούω για τέτοια άδεια».

Να τονίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να ισχύουν διαφορετικοί κανόνες για την κυβέρνηση απ' ότι για όλους τους άλλους πολίτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γλέντι του Κ.Μητσοτάκη στην Ικαρία, για το οποίο η κυβέρνηση απεφάνθη ότι ήταν... «νόμιμο», καθώς δεν υπήρχε κάποια σχετική απαγόρευση για συναντήσεις στα σπίτια την συγκεκριμένη περίοδο, ασχέτως εάν οι δυνάμεις ασφαλείας επέβαλαν κανονικά τα πρόστιμα σε πολίτες που μπορεί να συναντήθηκαν με 2-3 φίλους τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications