ellinikahoaxes: Τα ποντίκια πηδάνε πρώτα από το καράβι όταν βυθίζεται

Πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος όταν τα φιλοκυβερνητικά ellinikahoaxes πλέον θέλουν να διαψεύσουν την ίδια την κυβέρνηση.

Η πλέον φιλοκυβερνητική ομάδα του διαδικτύου ιδιοκτησίας των Θεόδωρου Δανιηλίδη, Αθανασίου Σιτίστα, Δημητρίου Αλικάκου, Γεώργιου Γιώτη και Ανδρόνικου Κουτρούμπελη, οι οποίοι έχουν προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά σε δεκάδες αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες υποδιόμενοι τον ρόλο των fact checkers επ'αμοιβής εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ φαίνεται να νιώθουν την "καυτή ανάσα" της δικαιοσύνης η οποία ήδη ασχολείται με τις συκοφαντίες και ψευδολογίες τους και αποφάσισαν να το "γυρίσουν".

Έτσι έρχονται με δημοσίευμά τους διαψεύδουν πως έχουν εμβολιαστεί ένα εκατομμύριο πολίτες όπως έχει αναφέρει η κυβέρνηση.
Οι εμβολιασμοί των πολιτών στην χώρα μας συνεχίζονται, με στόχο την έξοδό μας από την πανδημία του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχουν εμβολιαστεί ήδη ένα εκατομμύριο πολίτες ή αλλιώς το 10% του πληθυσμού.

Ωστόσο η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, διαψεύδει πως έχουν εμβολιαστεί τόσοι πολίτες.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως: «Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχονται από την Ελληνική Κυβέρνηση και κοινοποιούνται στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, μέχρι και τις 6 Μαρτίου 2021 έχουν εμβολιαστεί συνολικά 725.388 άτομα. Ο αντίστοιχος αριθμός μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2021 ήταν 697.876 άτομα».

«Από τα δημοσιεύματα, πληροφορούμαστε ότι συνολικά μέχρι και τις 6 Μαρτίου 2021 ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμών είναι 1.091.749. Ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμών προκύπτει μετά την πρόσθεση των αριθμών των συνολικών εμβολιασμών της 1η δόσης και της 2ης δόσης (725.389 και 366.360 αντιστοίχως) και δεν θα πρέπει να συγχέεται με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έκαναν το εμβόλιο. Με απλά λόγια, άλλο ο αριθμός των εμβολιασμών και άλλο ο αριθμός τον εμβολιασμένων», τονίζεται στο δημοσίευμα των ελληνικών hoaxes.

Μάλιστα το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας: «Συμπέρασμα: Εν κατακλείδι, ο αριθμός των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα μέχρις και τις 6 Μαρτίου 2021 ανέρχεται σε 725.388 άτομα, ενώ μία μέρα πριν (5/3/2021) οι εμβολιασμένοι ήταν 697.876. Ο αριθμός αυτός απέχει παρασάγγας από το 1.000.000 άτομα».

Τίποτα δεν τους σώζει ακόμα και αν προσκυνήσουν και ζητήσουν συγγνώμη από τα θύματά τους.

Από www.pronews...
Σημειωσή: μονο που δεν ειναι ιδιοκτησίας αυτων που εμφανίζονται έκει δήθεν ως ειδικοί οι οποίοι εκτελούν εντολές,και οι οποίοι όλοι τους ηταν σε αλλες έγκυρες πήγες τους όλες αριστερές τύπου lifo, Terra Nova Incognita, athens athens voice, lupen και λοιπες αριστερές έγκυρες πήγες. Όπως φαίνεται πολλές αλλες σελίδες θα κάνουν αγωγές , στην δηθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη τους , γιαυτό ετοιμάζεται αγωγή για ολα όσα εχουν κανει στην δίκη μας σελιδα αφού είμαστε από τις πρωτες που εκαναν πολεμο ηδη απο το 2016, επειδή βάλαμε αληθινή ιστορία και οχι μονο, αλλα η δίκη μας δεν θα ειναι σαν τις αλλες των άλλων, με βάση τους νομούς τους λοιπόν που στρέφονται κατα τους με σωρεία στοιχείων :

Αρθρο 5A:(Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
Aρθρο 19 ελευθερίας του λόγου.
-προσβολή προσωπικότητας
-Απατηλή πρόκληση βλάβης
Οργανωμένο μίσος
Αθέμιτος ανταγωνισμός
-Συκοφαντική δυσφήμηση
-Προσβολή της γενετησίας αξιοπρέπειας
-ρητορική μίσους με βάση την φυλη (στο λέυκο γένος)
- Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Επίσης θα πρέπει να υποβληθούν σε "ειδικές υγειονομικές εξετάσεις" όσοι εμφανίζονται εκεί ως "ειδικοί" ενώ όλοι τους ηταν σε αριστερές σελίδες, εφόσον ισχυρίζονται ότι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι και ότι ειναι "ιδεολογία" δεν θα έχουν πρόβλημα, όπως και οι δικαστές και οι δικηγόροι τους, και ο δηθεν ιδρυτής που ειχαν βαλει να συκοφαντεί την σελιδα μας το 2016, θα πρέπει να υποβληθεί σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις για να αποδείξει οτι δεν ειναι κομμουνιστικό μίασμα εφόσον έλεγε οτι τον συκοφάντησες που τον είπες έτσι(ενώ έτσι έλεγαν τους κομμουνιστές, εξάλλου γιαυτό τους ειχαν μαζέψει και στα ξερονήσια ) για να δούμε τελικα τι ειναι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν fake news καθώς η ίδια η συμπεριφορά τους ειναι αφύσικη, και δεν μας άφορα αν οι μάζες θεωρούν ολους αυτούς δήθεν ιδεολογία , επίσης αποκαλύφθηκε απο αγωγή που εκαναν άλλοι οτι ο συγκεκριμενος εχει ταυτότητα στρατιωτικού τύπου προφανώς οχι γιατι ειναι δηθεν στο στρατο αλλα γιατι ειναι επίσημα πράκτορας πρόφανως της mossad . Σε αυτή την "έγκυρη" και "ανεξάρτητη πηγή" θα βρείτε όλους τους ελληνόφωνους μαζεμένους να αλληλοϋποστηρίζονται μέχρι και με ψεύτικα προφίλ και πληθώρα άναρχο-troll , ειναι επίσης παρακλάδι μιας άλλης με παρόμοιο όνομα με τους ίδιους δήθεν άσχετους σχολιαστές απο το 2013, η οποία κατέβαζε σελίδες facebook ακόμη και τύπου fun του Μέγα Αλεξάνδρου, πολύ πριν το κάνουν επίσημα στο "ελληνικά hoaxnes" και την έκλεισαν το 2020 για σβήσουν στα στοιχειά (έτσι νομίζουν ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications