Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη - «Πλήρωνε τις εκτρώσεις σε 15χρονα»!

Όπως όλα δείχνουν, οι αποκαλύψεις σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, δεν έχουν τέλος.

Μέσα στον ορυμαγδό των καταγγελιών και τον μηνύσεων, μια καταγγελία που πραγματικά σοκάρει φέρεται ότι θα απασχολήσει σύντομα τις δικαστικές αρχές και αφορά πάλι γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος είχε «αδυναμία» σε ανήλικα τα οποία, αφού κακοποιούσε σεξουαλικά, όταν προέκυπταν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδά των εκτρώσεων.

Η καταγγελία ηθοποιού

Πριν λίγο καιρό η Ελληνίδα ηθοποιός Ανδρονίκη Αβδελιώτη είχε κάνει μια καταγγελία για γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη που πριν από 14 χρόνια της είχε πει ότι για να δουλέψει στο θέατρο θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη.

Εκείνη τότε αρνήθηκε και έτσι διέκοψε την συνεργασία της.

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις της στα socail media η Ανδρονίκη Αβδελιώτη, βλέποντας μια άλλη καταγγελία για τον ίδιο άνθρωπο επέστρεψε με μια ανάρτηση σοκαριστική.

Η καταγγελία που είχε κάνει για το ίδιο πρόσωπο η Ανδρονίκη πριν μέρες, ήταν η εξής:

«#metoo #eimasteoloimazi #Γιατιτωρα; #Γιατιετσιγουστάρω

Λοιπόν ας πούμε μερικά πραγματάκια.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ούτε θα πω το όνομα του γιατί εγώ σε αντίθεση με αυτόν, σέβομαι και λυπάμαι την οικογένεια του.
14 χρόνια πίσω , μόλις είχα τελειώσει την σχολή , γνωστός, “σπουδαίος” σκηνοθέτης, αφού μου πρόσφερε δουλειά γιατί πολύ με εκτιμούσε, μετά μου ξεκαθάρισε πως για να δουλέψω στο θέατρο πρέπει να είμαι “διαθέσιμη” , έτσι γίνονται τα πράγματα είπε και πως πρέπει να σπάσω τον τοίχο επιτέλους.

Είπε και άλλα και αλλά ….πολλά… 14 χρόνια μετά θα απευθυνθώ σε σένα κύριε τάδε μου που πάντα σου μιλούσα τυπικά και στον πληθυντικό, που σε εκτιμούσα και σε σεβόμουν, απευθύνομαι σε σένα που σου ανοίγουν όλες τις μεγάλες πόρτες.

Θα σου πω πως δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή που έφυγα , που δεν δούλεψα μαζί σου , θα σου πω πως δεν σου άξιζε ο σεβασμός μου ούτε η εκτίμηση μου, μικρέ κακομοίρη , ανθρωπάκο που πιστεύεις πως έχεις στα χέρια σου εξουσία.

Θα σου πω πως είσαι ένα τρισάθλιο απελπισμένο ον , πως σε λυπάμαι , θα σου πω πως από τότε εγώ δουλεύω ασταμάτητα με ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμούν. Θα σε ενημερώσω πως δεν γίνονται έτσι τα πράγματα, πως δεν έσπασα ποτέ τον τοίχο μου.

Δεν έχω κάνει τίποτα που να με κάνει να ντρέπομαι, είμαι περήφανη για μένα. Μια συμβουλή θα σου έδινα 14 χρόνια μετά να αφήσεις στην άκρη τα σπουδαία κείμενα.

Γιατί στ' αλήθεια πιστεύω πως δεν μπορείς να κατανοήσεις τι λένε. Και για να μιλήσω στην γλώσσα σου.
Ε, βρε παιδί μου….».

Σε νέα της ανάρτηση η Ανδρονίκη Ανβδελιώτη γράφει:

«Τόσα χρόνια μετά από την ανήθικη πρόταση που μου είχες κάνει, αφού πρώτα φρόντισες να ξεφτυλίσεις και να εκθέσεις την οικογένειά σου και τις συνεργάτιδές σου για να με πείσεις, μαθαίνω τα παρακάτω χάλια σου.

Τρισάθλιε.

Εγώ έφυγα τρέχοντας τότε και έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια την ηλίθια παράσταση και τους ρόλους που μου έταζες γελοίε, ατάλαντε κακομοίρη.

Μέσα στα χρόνια άκουγα κάποια απο τα αίσχη σου. Αλλά ότι άπλωνες τα ξερά σου σε ανήλικα κορίτσια αυτό δεν το φανταζόμουν. Είσαι και πατέρας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications