Το παράξενο συναίσθημα ότι δεν ανήκεις σε αυτόν τον πλανήτη

Έχετε την αίσθηση ότι δεν είστε μέρος της Γης; Δεν νιώθετε ότι ταυτίζεστε με τίποτα ή με κανέναν σε αυτόν τον πλανήτη; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η πραγματική σας προέλευση θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού σε αλλο πλανήτη σε άλλο ηλιακό μας σύστημα;

Ερχόμενοι από άλλους κόσμους
Ερευνητές στο θέμα διαβεβαιώνουν ότι τα πνεύματα που ενσαρκώνονται στη Γη από άλλους προηγμένους πλανητικούς πολιτισμούς αναπτύσσονται πιο πνευματικά. Όντας μεγαλύτεροι, πιο ισορροπημένοι και συντονισμένοι ψυχές, βρίσκουν την τρέλα αυτής της γήινης ψευδαίσθησης αγχωτική και ανησυχητική.

Αισθάνονται σαν η Γη να μην είναι το πραγματικό τους σπίτι. Οτί είστε από κόσμο που είναι πολύ πολιτισμένος, με έναν πληθυσμό που λειτουργεί με ενότητα και αρμονία, με κοινωνικές συμπεριφορές σε αρμονία.

Πνευματικά, αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ασυνείδητα τη σημασία πνευματικής εξέλιξης, και ότι αποτελούν μέρος μιας ενιαίας άπειρης δημιουργίας, αλλά δυστυχώς υπόκεινται στην λήθη όταν γεννιούνται.

Όσοι αισθάνονται ότι η Γη δεν είναι το αληθινό σπίτι τους έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία και για παραφυσικά θέματα, είναι ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους, και χωρίς να ξεχνάμε ότι είναι πολύ πνευματικά έξυπνοι, κάποια χαρακτηριστικά προέρχονται από την εξωγήινη φυλή τους.

Από την παιδική τους ηλικία, αυτοί οι άνθρωποι έχουν παρεξηγηθεί και είναι δύσκολο για αυτούς να εντοπίσουν άλλους σαν αυτούς. Μόλις βρουν ανθρώπους με παρόμοιες ιδέες και συναισθήματά, μπορούν να προχωρήσουν πνευματικά στη ζωή. Ωστόσο υπάρχει δυσαρέσκεια γιατί αυτός ο κόσμος στην Γη ειναι οχι άπλα ξένος αλλα βάρβαρος .

Στο δια ταύτα επειδή κάποιοι τα βλέπουν ολα αυτα αμπελοφιλοσοφίες: αυτό εχει γίνει σε μεγάλο βαθμό πριν 100-200 χρόνια και ειναι ο βασικός λόγος που βγήκε από το μεσαίωνα και τον σκοταδισμό ο πλανήτης αυτός και ήρθαν οι εφευρέσεις απότομα, γιαυτό ακόμη και ο Νίκολα Τέσλα έλεγε ότι έχει εξωγήινη καταγωγή, και αυτα τα ξέρουν οι συμμορίτες γιαυτό κάνουν αυτό:

Γιαυτό λενε τα παντα θεωρίες συνωμοσίας και κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες ώστε οι μάζες (μαζί με τους εκλεκτούς = ανώτερα πνεύματα) να διαβαζουν μονο δίκες τους έγκυρες πήγες και να ασχολούνται με ηλιθιότητες ως σοβαρά θέματα ,και χαζομάρες του βάρβαρου πολιτισμού τους, όλες οι έγκυρες πήγες τους αυτο ακριβώς κάνουν και κρατούν τον όχλο σε ένα είδος ύπνωσης (εκτός να λενε ψέματα στα πάντα και κάνουν πλύση εγκεφάλου) .

Πριν από αυτό έκαναν άλλα ακόμη χειρότερα, για να αποδεκατίσουν "την επερχόμενη φυλή" και να συνεχίζουν την κυριαρχία τους στο πλανήτη . Το Coming Race του Edward Bulwer-Lytton το οποίο δημοσιεύτηκε το 1871 δεν ηταν ακριβώς μυθιστόρημα, αλλα πραγματικότητα, γιαυτό την ίδια εποχή οι συμμορίτες ίδρυσαν την μασονία τον κομμουνισμό και όλα αυτα που υπάρχουν σήμερα , και έκαναν επαναστάσεις και γενοκτονίες, έτσι ξαφνικά ύστερα από 1000 χρόνια "θυμήθηκαν " να καταργήσουν την βασίλεια και επιβάλουν την δημοκρατία τους, και να διαχωρίσουν ακόμη περισσότερο την Ευρώπη σε χώρες, δηλαδή διαίρει και βασίλευε, αλλα όταν είσαι στενόμυαλος (κατώτερος πνευματικά ) και δογματικός και τα βλεπεις ολα ελληνοκεντρικά που να τα καταλάβεις αυτά και γιατί τα έκαναν ? .

Αυτα για τα καταλάβουν κάποιοι εκτός οτι πρέπει να ξερουν αληθινή ιστορία (που ειναι η ακριβώς αντίθετη από αυτη που λενε στα σχολεία και οι έγκυρες πήγες τους) καθώς εκεί ειναι η ζωντανή απόδειξη για όλα αυτά και η συνωμοσία που δεν έχει καταλάβει κανένας , πρέπει να μην έχουν πέσει στο επίπεδο των βάρβαρων και το πολιτισμό τους , και να ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος (πνεύμα), αλλιώς ειναι σαν μιλάς σε Ζουλου,όλοι αυτοι που ουδεμιά σχέση έχουν με τέτοια θέματα αντίθετα τα χλευάζουν, οχι άπλα δεν έχουν καμιά σχέση με αρχαίους, αλλα δεν έχουν καμια διάφορα με τους ζουλου πνευματικά, και ο νοών νοείτω ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications