Απέλυσαν μόνη μητέρα τεσσάρων παιδιών επειδή φοβάται να κάνει το εμβόλιο

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, που τα μεγαλώνει μόνη της, απολύθηκε από την εργασία της γιατί φοβήθηκε να κάνει το εμβόλιο

«Φοβήθηκα να το κάνω δεν είμαι αρνήτρια» δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης, εξηγώντας ότι απλώς ζήτησε λίγο χρόνο γιατί φοβήθηκε να το κάνει.

Η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια – φροντίστρια σε Ιδιωτικό Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων και από τις 28 Φεβρουαρίου που απολύθηκε, δεν έχει εργασία και εισόδημα, ενώ αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο όπου κατέφθασε στο Ιδιωτικό Κέντρο Φροντίδας η εγκύκλιος για τον εμβολιασμό των εργαζομένων. Σε αυτή την φάση αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, όμως από τότε η Διοίκηση του Ιδιωτικού Κέντρου ξεκίνησε να γίνεται ιδιαίτερα πιεστική…

Κάθε μέρα σχεδόν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ασκούσαν ψυχολογική πίεση στην νοσηλεύτρια- φροντίστρια να εμβολιαστεί, λέγοντάς της πως αν δεν κάνει το εμβόλιο θα είχε κυρώσεις και επιπτώσεις.

Βέβαια η μητέρα δεν πίστευε ότι οι κυρώσεις που της ανέφεραν, κάθε τόσο, θα ήταν η απόλυση της. Λίγες ημέρες πριν την απόλυση της, κατά την διάρκεια πιέσεων, ρώτησε η μητέρα, αν θα απολυθεί για ένα εμβόλιο της απάντησαν ότι θα βρουν τον λόγο απόλυσης.

Έτσι στις 28 Φεβρουαρίου την απέλυσαν χωρίς ωστόσο, τονίζει το ρεπορτάζ, να έχει αναφερθεί ή να αναγράφεται ο λόγος απόλυσης.Η μητέρα στεναχωριέται ιδιαίτερα για τις «ψυχούλες», όπως αναφέρει “που φρόντιζε και αγαπούσε” και επιμένει ότι ακόμη και τώρα φοβάται να κάνει το εμβόλιο.

Με αφορμή την προηγούμενη απόλυση εργαζομένου στην Ελλάδα, επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε εμβολιασμό και μάλιστα από Μητροπολίτη, ο δικηγόρος του πληγέντα, Γιάννης Καρούζος, έχει χαρακτηρίσει την απόλυση για άρνηση του εμβολίου «πρόδηλα άκυρη και παράνομη».

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την μητέρα 4 παιδιών! Θυμηθείτε τι έχει δηλώσει ο πρώτος εργαζόμενος που απέλυσαν:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications