Βασιλακόπουλος: Υγειονομική «βόμβα» το αποκριάτικο πάρτι στην Ξάνθη (!)

Η Θράκη δεν είχε πρόβλημα, αλλά εμείς τους κλείσαμε έτσι κι αλλιώς και ντροπή τους που βγήκαν απ' το σπίτι:

«Υγειονομική βόμβα» χαρακτήρισε τις εικόνες ξέφρενου αποκριάτικου πάρτι στην Ξάνθη εν μέσω πανδημίας ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενώ ζήτησε να ανοίξουν έως τη μεθεπόμενη εβδομάδα τα μικρά καταστήματα.

Σχολιάζοντας τις εικόνες από το αποκριάτικο πάρτι στην Ξάνθη, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε: «Είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Πολλοί δεν θα φορούν μάσκα. Προφανώς η Θράκη που δεν είχε πρόβλημα, θα δείτε ότι θα αρχίσει μέσα σε 10-15 μέρες να έχει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το lockdown έχει πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα απ’ότι θα θέλαμε. «Ο κόσμος δεν το εφαρμόζει τόσο πολύ. Υπάρχει κόπωση, αμφισβήτηση. Υπάρχουν οι μεταλλάξεις».

Τόνισε ότι η εικόνα είναι τραγική στην Αθήνα και ότι το σύστημα είναι πέρα από τα όρια του.

Βασιλακόπουλος: Να ανοίξουν οι μικρές επιχειρήσεις

Ο κ. Βασιλακόπουλος πρότεινε τη επόμενη βδομάδα ή μεθεπόμενη να ανοίξουν οι μικρές επιχειρήσεις όπου όπως ανέφερε δεν μπορεί να υπάρχει εύκολα συνωστισμός διότι σε μια μικρή επιχείρηση δεν περιμένουν πολλοί πελάτες.

«Έτσι θα άρχιζε να κινείται λίγο η οικονομία, ο κόσμος θα έβρισκε μια βαλβίδα εκτόνωσης και αντί να πηγαίνει με το 4 δήθεν βοήθεια στο σπίτι στο σπίτι του φίλου ή του συγγενή να φάει, να πιει και να γλεντήσει θα το έκανε συντεταγμένα. Το ίδιο πιστεύω πρέπει να γίνει με τις καφετέριες και τα εστιατόρια σε εξωτερικούς και μόνο χώρους. Αντί να πηγαίνει στην πλατεία» πρόσθεσε ο καθηγητής.

Ανέφερε πως τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με φίλους και οικογένεια οι οποίοι στην ουσία έχουν κολλήσει ο ένας από τον άλλον πηγαίνοντας ο ένας στα σπίτια του άλλου. «Εκεί γίνεται το μεγάλος μέρος της διάδοσης άρα πρέπει να δώσουμε εναλλακτική διέξοδο στην ανθρώπινη ανάγκη για επαφή. Δεν υπάρχει σωτηρία αν μαζευόμαστε ομαδικά στις πλατείες. Πρέπει με έξυπνους τρόπους να κόψουμε την μετάδοση».

Έίδατε πότε σε αυτές τις έγκυρες πήγες τι λένε οι μη δικοί τους? οι "έγκυρες πήγες" που έβαλαν το άνωθεν ειναι οι εξής (όλες στην πρώτη θέση ): www.iefimerida.gr, www.ethnos.gr , www.in.gr , athensvoice.gr (αχαχαχα) .www.tanea.gr , www.newsit.gr , ερωτήσεις στο ηλίθιο κοινό αυτών των εγκύρων πηγών : ξέρετε σε ποιους ανήκουν στα αλήθεια οχι μονο αυτές αλλα και αλλες πολλές δήθεν έγκυρες πήγες που όλες "τυχαία" ειναι μαρξιστικές? (όλες που λενε για φασίστες και τα σχετικά ειναι μαρξιστικές ), ερωτηση δεύτερη: ξέρετε ότι αυτές οι "έγκυρες πήγες" κανουν προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στα πάντα απο το 2014 που βρέθηκαν πρώτη φορά? και πως αν δούλευε ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων θα έπρεπε να είχαν κλείσει πριν καν ανοίξουν? και ΟΧΙ διασπορα αληθειων που αυτοί αποκαλούν δήθεν fake news και θεωριες συνομωσιας... ερώτηση τρίτη: ποιοι διαβαζουν όλες αυτές τις έγκυρες πήγες και ειναι όλες στην πρώτη θέση ενώ βάζουν τα ίδια copy paste η μια απο την άλλη και τα ίδια που λένε κανάλια τους? προφανώς πολλοί "συμπολίτες μας" (όπως λένε υποκριτικά οι συμμορίτες) εμείς τους λέμε Νεοέλληνες που κάμια σχέση έχουν με αρχαίους, αλλιως δεν θα διάβαζαν τέτοιες καθεστωτικές ιστοσελίδες, και που θεωρούν οτι "ενημερώνονται" με το να διαβάζουν τέτοιου είδους ιστοσελίδες και στο ιντερνετ , ας δουν τηλεόραση το ίδιο πράγμα ειναι , κάτι τέτοιοι που δεν ερευνούν για τίποτα και τρώνε σανό σε όλη την ζωή τους απο την γνωστη συμμορία (η ίδια ηταν και στο μεσαίωνα) κράτησαν την ανθρωπότητα 2000 χρόνια στο σκοταδισμό πάντως...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications