Το twitter διέγραψε οριστικά τον Τραμπ με γελοία δικαιολογία- Αναμένεται απάντηση από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Το Twitter, που αποφάσισε να αποκλείσει τον Ντόναλντ Τραμπ από την πλατφόρμα του με το αιτιολογικό «για επαναλαμβανόμενες υποκινήσεις σε βία», κάτι που δεν έχει αποδειχθεί φυσικά, δεν θα του επιτρέψει να επιστρέψει ακόμη και αν θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Σύμφωνα με τους κανόνες μας, όταν αποκλείεστε από την πλατφόρμα, αποκλείεστε από την πλατφόρμα, είτε είστε σχολιαστής, είτε οικονομικός διευθυντής, είτε πρώην ή εν ενεργεία πολιτικός», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Νεντ Σέγκαλ στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC Financials.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «αποκλείστηκε όταν ήταν πρόεδρος. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των πολιτικών που εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία ή όχι», πρόσθεσε το ανώτερο στέλεχος της Twitter Inc.

Η απόφαση για τον αποκλεισμό Τραμπ, ο λογαριασμός του οποίου ακολουθείτο από 88 εκατομμύρια χρήστες, δεν άρεσε σε ψηφοφόρους; Του ρεπουμπλικανικού κόμματος, ούτε σε υπερασπιστές των διαδικτυακών ελευθεριών, που θεώρησαν την κίνηση ως μια ένδειξη της υπέρμετρης ισχύος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Επαναλαμβανόμενες υποκινήσεις σε βία» και δημοσιά υποκίνηση φυλετικού μίσους και στο facebook κάνουν μόνιμα οι λεγόμενοι antifa , το δημοκρατικό facebook οχι μονο δεν διαγράφει συμμορίτες για Οργανωμένη εγκληματική δράση - Επικίνδυνα άτομα και οργανώσεις κτλ κλτ, αλλα συνεργάζεται με άναρχο-μασονους όπως δήλωνε με σχετική εικόνα ένας ελληνόφωνος από το London διαχειριστής ανάλογης σελίδας, ο όποιος έδινε ο ίδιος εντολές στο facebook και καυχιόταν που κατέβαζε ενοχλητικές σελίδες απο το 2012 (!) ακόμη και τύπου Fun του μεγα Αλεξάνδρου! . Παλιές πληροφορίες άνω των 4 χρόνων :Σεπτέμβριος 2016: «Το Facebook συνεργάζεται με την ισραηλινή κυβέρνηση για παρακολούθηση αναρτήσεων και να λογοκρίνει..Ο στόχος τον αποκλεισμό ειδήσεων στο Facebook με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Poynter του Soros..Ελέγχουν τη γνώμη του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ελέγχουν τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτά τα λίγα για όσους νομιζουν ότι ζουν σε "δημοκρατικό κόσμο", γιαυτό κάνει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες 4-5 χρόνια τώρα , και βγαίνουν τα ορκ τους δήθεν ως ανεξάρτητοι οργανισμοί χύμα και βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί, και οι μάζες οχι μονο δεν εχουν καταλάβει τίποτα αλλα υποστηρίζουν και σελίδες τους νομίζοντας ότι ειναι ανεξάρτητες(!)και αυτό post δεν το βάζουμε καν στο facebook αφού δεν θα το δει κανένας με δική τους εντολή .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications