Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ο γιατρός που παρέλυσε μετά το εμβόλιο – Χαμός στον «αέρα» με Βασιλακόπουλο, vid

Κάλεσαν τον «ειδικό» να ανακαλέσει για να μην κινηθούν νομικά: Ο γιατρός νοσεί πραγματικά αλλά δεν γνωρίζουν αν προέρχεται από το εμβόλιο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος, ο οποίος έχει παραλύσει μετά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο δικηγόρος του Γ. Κοντός, μιλώντας στο corfutvnews.gr, ανέφερε τα εξής, «όπως ξέρετε χθες υπήρξε ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο προκάλεσε στον κ. Σκιαδόπουλο μεγάλη αδυναμία σχεδόν παράλυση στα κάτω του άκρα. Αυτό βεβαίως είναι κάτι το οποίο το ιατρικό προσωπικό της Κέρκυρας και όχι μόνο το ψάχνουν. Σήμερα το απόγευμα διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων αφού εξετάστηκε από νευρολόγο και κρίθηκε αναγκαίο μετά από απόφαση και του Νοσοκομείου Κέρκυρας. Είναι ένα γεγονός απολύτως υπαρκτό και θέλω να διαψεύσω οποιοδήποτε ψήγμα ή υπονοούμενο έχει ειπωθεί αναφορικά με την ύπαρξη ή μη του γεγονότος».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντό ο κ. Σκιαδόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του Πνευμονολόγου κ. Βασιλακόπουλου θέλει να προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών, οι οποίοι σ’ αυτή την φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα:

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του και αποπέμφθη από την υπεύθυνη θέση του και διατάχθηκε και μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά, κάτι που εξόργισε την πλευρά του κ. Σκιαδόπουλου, ο οποίος ενεργοποίησε τους δικηγόρους του.

«Θέλω να διαψεύσω τα λεγόμενα του κύριου Βασιλακοπούλου που πραγματικά απορώ πως έχουν κάνει το γύρο όλου του διαδικτύου και όλων των Μπλοκ σε όλη την Ελλάδα. Και απορώ για το γεγονός πως έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως. Είναι κάτι για το οποίο πρώτη φορά στην ζωή μου διαπιστώνω να συμβαίνει. Ξεκαθαρίζω πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα λεγόμενα του και καλό θα ήταν να τα ανακαλέσει και θα βρούμε και τρόπο να του το πούμε επισήμως να τα ανακαλέσει σε διαφορετική περίπτωση ήδη ο κ. Σκιαδόπουλος έχει χορηγήσει την εντολή να κινηθούμε νομικά σε ποινικό και σε αστικό επίπεδο», ανέφερε ακόμη ο δικηγόρος του γιατρού.

Λίγο αργότερα σε τηλεοπτικό σταθμό υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του δικηγόρου του κ. Σκιαδόπουλου και του κ. Βασιλακόπουλου. Ο πρώτο κάλεσε τον δεύτερο να ανακαλέσει, με το μέλος της επιτροπής των «ειδικών» να δηλώνει πως σε περίπτωση που ο κ. Σκιαδόπουλος πράγματα έχει παραλύσει και δεν νοσεί ψυχικά, του εύχεται περαστικά.

Δείτε από το 08.55 τη αντιπαράθεση των δύο πλευρών:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications