Σαμπρίνα: «Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι»

Η γνωστή τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου, Σαμπρίνα, επέλεξε να σχολιάσει την επικαιρότητα, εκφράζοντας τη δική της άποψη.

Γράφει η Σαμπρίνα στο post της στο Facebook:

«Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό.

Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος «διαφορετικότητα».

Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου;

Και οι μουσουλμάνοι Παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα».

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας».

Έργα και Ημέραι δημοκρατικών :

Πως δεν έβαλαν οτι αφαιρέθηκε για ρατσισμό ? αυτό γίνεται οποιος δεν μιλάει στην γλωσσά τους και λεει την αλήθεια απο το 2016 στο facebook, το οποίο κανει πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες απο τοτε , και έχεις τους κοιμισμένους να νομίζουν οτι το facebook τους εμφανίζει τα παντα και δεν προωθεί δίκες τους σελίδες δήθεν ανεξάρτητες που σπεύδουν να τις υποστηρίξουν αντί να υποστηρίζουν τις φωνές της λογικής και της αληθείας όπως λέει αυτη, ειναι υποκριτές οι περισσότεροι και ηλίθιοι ταυτόχρονα αφου το 2015 υποστήριξαν ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί ολα αυτα φανερά να σώσουν απο τους ίδιους και μετα ξανα ΝΔ 40 χρόνια, οι δε έγκυρες πήγες τους ειναι όλες στην πρώτη θέση με άπλα λογία μεγάλο μέρος του πληθυσμού οχι μονο υποστηρίζει όλα αυτά και αλλα πολλά, αλλα τα έχει υιοθετήσει και αν τους πεις τα αυτονόητα θα σε βρίσουν κιόλας .. .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications