«Παρέμβαση εισαγγελέα » μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου περί παράλυσης νοσηλεύτριας! – BINTEO

Η “δικαιοσύνη” υποθάλπει εγκληματίες, εισαγγελέας για ψευδείς ειδήσεις;; γιατί δεν έχουν κλείσει όλες οι έγκυρες πήγες τους που κάνουν αυτό ακριβώς καθε μέρα διασπορά ψεύτικης ιστορίας, τρομοκρατία πλύση εγκεφάλου στα πάντα, και πήραν και έξτρα πρόσφατα χιλιάδες ευρώ...

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνα σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για την περίπτωση 40χρονης νοσηλεύτριας, η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορoνοιού, παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα εξεταστεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφού πριν αποφανθούν οι γιατροί ο κ. Γιαννάκος, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Ο κ. Γιαννάκος επισήμανε ότι η νοσηλεύτρια ήταν απολύτως καλά στην υγεία της.

Ο ίδιος είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στις 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

«Η νοσηλεύτρια αυτή τη στιγμή δεν περπατά, παρακολουθείται από τον θεράποντα ιατρό, είναι μια σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου και πρέπει η εταιρεία να το δει με τους αρμόδιους και να αναλάβει το οικονομικό κόστος», δήλωσε από την πλευρά της πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας Ν. Ιωάννου.

Το θέμα με την 40χρονη νοσηλεύτρια έχει σοκάρει το πανελλήνιο από το πρωί, με το θέμα να φτάνει από τα πρώτα λεπτά στα αυτιά τόσο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, όσο και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Post A Comment:

1 comment

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications