Θέλουν να εμβολιάσουν και τα παιδιά, vid

Μετά την είδηση ότι ξεκινούν δοκιμές για εμβόλια σε παιδιά, οι παιδικοί εμβολιασμοί επιβεβαιώνονται από τα πλέον επίσημα χείλη, εκείνα του Dr. Anthony Fauci, του οποίου τις απόψεις ακούει με προσοχή και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο διεθνιστής «εμπειρογνώμων», όπως διαβάζουμε στο Associated Press, δήλωσε ότι ελπίζει να δει παιδιά να αρχίσουν να εμβολιάζονται , κατά τους επόμενους μήνες.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως «είναι ένα απαραίτητο βήμα για την εξασφάλιση εκτεταμένης ανοσίας στον ιό».

Τα εμβόλια δεν έχουν εγκριθεί ακόμη για παιδιά, αλλά ήδη ξεκινούν δοκιμές και πολλοί αναρωτιούνται αν οι εμβολιασμοί θα είναι υποχρεωτικοί στους μαθητές για ένα εμβόλιο, το οποίο δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς.

Εάν αυτές οι δοκιμές σε παιδιά 12 ετών είναι επιτυχείς, ο Δρ Anthony Fauci είπε ότι θα ακολουθήσει γύρος δοκιμών σε παιδιά 9 ετών και άνω.

«Ας ελπίσουμε ότι όταν φτάσουμε στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού θα έχουμε παιδιά που θα μπορούν να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Fauci σε μια ενημέρωση του Κορανοϊού του Λευκού Οίκου.

Προκειμένου μάλιστα να πειστούν οι γονείς πως τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν, «ξεπήδησαν» ξαφνικά «έρευνες» που τα αφορούν.Για παράδειγμα, μία νέα ιταλική ισχυρίζεται πως «η λοίμωξη από κορωνοϊό με συμπτώματα που επιμένουν επί εβδομάδες ή και μήνες, γνωστή ως «μακρά C0vid-19», μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και σε παιδιά, όχι μόνο σε ενήλικες».

Ενδέχεται το προσεχές διάστημα οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων να «γεμίσουν» με τέτοιους είδους «έρευνες», καθώς, βάσει λεγομένων, τα εμβόλια για παιδιά βρίσκονται προ των πυλών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications