Το μυστήριο του γαλαξιακού μηνύματος από τον Αστάρ, που διέκοψε τηλεοπτικές εκπομπές σε πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας το 1977

Τον Νοέμβριο του 1977, οι κάτοικοι των νότιων κομητειών της Αγγλίας άκουσαν το κείμενο ενός παράξενου μηνύματος από την «Γαλαξιακή Διοίκηση Αστάρ» από την τηλεόραση για έξι ολόκληρα λεπτά αντί για ένα δελτίο τύπου και ένα καρτούν. Περιέλαβε ένα αίτημα προς τους ανθρώπους της Γης να αφοπλιστούν.

Στις 26 Νοεμβρίου 1977, περίπου στις 5:30 μ.μ., εμφανίστηκε μια περίεργη δυσλειτουργία στην εκπομπή Southern Television στις πόλεις και τα χωριά του νότιου τμήματος της Αγγλίας , κατά τη διάρκεια της οποίας οι αρχικές τηλεοπτικές εκπομπές απενεργοποιήθηκαν για έξι ολόκληρα λεπτά και μια φωνή ακούστηκε στη θέση τους, το οποίο διάβαζε ένα «μήνυμα προς την ανθρωπότητα».

Αυτή η φωνή αντιπροσώπευε μια συγκεκριμένη «γαλαξιακή διοίκηση του Αστάρ» για λογαριασμό του οποίου το μήνυμα αυτό απευθυνόταν σε όλους τους ανθρώπους στη Γη (γιατί η μετάδοσή του έγινε μόνο στην Αγγλία ήταν ένα άλλο μυστήριο).

Σε αυτό το μήνυμα, δόθηκε εντολή στην ανθρωπότητα να εγκαταλείψει τα όπλα της, ώστε να μπορεί να συμμετέχει στην «μελλοντική αφύπνιση» και «να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο εξέλιξης» Η οντότητα που διαβάζει το μήνυμα παρουσιάστηκε ως Vrillon, αν και ορισμένοι άκουσαν το όνομά του ως Gillon ή ακόμα και Asteron. Τη στιγμή που διακόπηκε το τηλεοπτικό σήμα, μιλούσε ο τοπικός εκφωνητής ειδήσεων Andrew Gardner, μετά ξεκίνησαν τα κινούμενα σχέδια Looney Tunes χωρίς ήχο.

Μετά από 6 λεπτά, το μήνυμα τελείωσε και ο συνηθισμένος ήχος των τηλεοπτικών εκπομπών επέστρεψε. Οι ανήσυχοι και φοβισμένοι άνθρωποι άρχισαν να καλούν κατα εκατοντάδες στην εκπομπή της τηλεόρασης, αλλά δεν μπορούσαν πραγματικά να απαντήσουν. Μόνο αργότερα εκείνο το απόγευμα η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την "αποτυχία του ήχου".

Έτσι ακούστηκε το πλήρες μήνυμα από τον Αστάρ προς την ανθρωπότητα:

"Αυτή είναι η φωνή του Vrillon, εκπροσώπου της Γαλαξιακής Διοίκησης Ashtar, που σας μιλάει. Με τα χρόνια, μας έχετε δει ως φώτα στον ουρανό. Σας μιλάμε τώρα με ειρήνη και σοφία, όπως έχουμε μιλήσει σε αδελφούς και αδελφές σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη. Έχουμε έρθει να σας προειδοποιήσουμε για την τύχη της φυλής σας και του κόσμου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να συμβουλεύσετε τους συναδέλφους σας για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε μια καταστροφή που απειλεί τον κόσμο σας και τα όντα στο κόσμο γύρω σας.

Έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια μεγάλη αφύπνιση καθώς ο πλανήτης κινείται στη Νέα Εποχή του Υδροχόου. Η νέα εποχή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης ειρήνης και εξέλιξης για τη φυλή σας, αλλά μόνο εάν οι κυβερνήτες σας μάθουν για τις κακές δυνάμεις που μπορούν να επηρεάσουν την κρίση τους. Σιωπήστε τώρα και ακούστε γιατί η πιθανότητά σας μπορεί να μην έρθει ξανά. Όλα τα όπλα του κακού πρέπει να εξαφανιστούν. Ο καιρός της σύγκρουσης έχει περάσει και ο αγώνας στον οποίο συμμετέχετε μπορεί να προχωρήσει σε υψηλότερα στάδια της εξέλιξής του, εάν δείξετε ότι αξίζετε γι 'αυτήν. Έχετε πολύ λίγο χρόνο για να μάθετε να ζείτε μαζί με ειρήνη και καλή θέληση. Μικρές ομάδες σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν για να μεταδώσουν το φως της αναδυόμενης νέας εποχής σε όλους σας. Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τη διδασκαλία τους, αλλά μόνο εκείνοι που μαθαίνουν να ζουν ειρηνικά θα μετακινηθούν στις ανώτερες σφαίρες της πνευματικής εξέλιξης.

Ακούστε τη φωνή του Vrillon, μέλους της Γαλαξιακής Διοίκησης Ashtar, που σας μιλά. Γνωρίστε επίσης ότι υπάρχουν πολλοί ψευδοπροφήτες και μέντορες στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή. Θα απορροφήσουν την ενέργειά σας από εσάς - την ενέργεια που αποκαλείτε χρήματα - και θα την χρησιμοποιήσουν σε κακούς στόχους και σε αντάλλαγμα να σας δώσουν άχρηστα σκουπίδια. Ο εσωτερικός θεϊκός εαυτός σας θα σας προστατεύσει από αυτό. Πρέπει να μάθετε να είστε ευαίσθητοι στη φωνή που μπορεί να σας πει τι είναι η αλήθεια και τι είναι ψέμα, το χάος και η αλήθεια. Μάθετε να ακούτε τη φωνή της αλήθειας που είναι μέσα σας, και θα μπείτε στο μονοπάτι της εξέλιξης.

Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους αγαπητούς μας φίλους. Σας έχουμε παρακολουθήσει να μεγαλώνετε για πολλά χρόνια, καθώς και εσείς παρακολουθήσατε τα φώτα μας στον ουρανό σας. Τώρα ξέρετε ότι είμαστε εδώ και ότι υπάρχουν περισσότερα όντα πάνω και γύρω από τη Γη σας από ό, τι παραδέχονται οι επιστήμονες σας.

Ανησυχούμε βαθιά για εσάς και την πορεία σας προς το φως και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε. Μην φοβάστε, αναζητήστε μόνο τον εαυτό σας και ζήστε σε αρμονία με τα έθιμα του πλανήτη σας Γη. Εμείς εδώ στο Ashtar Galactic Command σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Φεύγουμε από τα επίπεδα της ύπαρξής σας. Να είστε ευλογημένοι με την υψηλότερη αγάπη και αλήθεια του κόσμου.

Είναι δύσκολο ακόμη και να φανταστεί κανείς τι συνέβαινε στο μυαλό δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στη νότια Αγγλία που άκουσαν αυτό το μήνυμα. Σύντομα, όλες οι βρετανικές εφημερίδες, και τότε τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης στον κόσμο, έγραψαν για αυτό το περιστατικό.

Η ίδια τηλεοπτική εταιρεία, της οποίας η εκπομπή διακόπηκε από αυτό το μήνυμα, έψαχνε πολύ και προσεκτικά τον ένοχο του συμβάντος, έναν πιθανό απατεώνα ή κάποιον λαμπρό τεχνικό που κατάφερε να «χαράρει» τον εξοπλισμό τους. Αλλά στο τέλος δεν βρήκε κανέναν. Κατάφεραν μόνο να ανακαλύψουν ότι το σήμα στάλθηκε στην κεραία πομπού Hunnington μήκους 131 μέτρων που βρίσκεται στο Connington Hill και μεταδόθηκε στις κομητείες του Berkshire και του North Hampshire. Και η πηγή σήματος ήταν αρκετά μικρή και βρισκόταν κάπου κοντά στην κεραία.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι τεχνικά ήταν δυνατόν αυτό που έγινε, πνίγοντας το τηλεοπτικό σήμα και εισάγοντας άλλη πηγή. Και κανείς δεν θα μπορούσε να μαντέψει ποιος θα το χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο.Στα επόμενα χρόνια, ο μυστηριώδης "Hacker" επίσης δεν παραδόθηκε, αν και πολλοί βασίζονταν σε αυτό, ότι κάποιος Hacker το είχε κάνει. Αυτό το περιστατικό έχει μελετηθεί πολλές φορές από διάφορους ερευνητές. Ένας ηταν ο John Reppion Ιδιαίτερα διάσημος για το έργο του, συλλέκτης βρετανικών παράξενων ιστοριών και λαογραφίας. Ο Repion ήταν ένας από τους πρώτους που δήλωσαν ότι όποιος και αν ήταν ο μυστηριώδης "Hacker", ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και επέλεξε ειδικά την ώρα των ειδήσεων αργά το απόγευμα για μετάδοση του μηνύματος έτσι ώστε ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων να μπορεί να το ακούσει.

Η Repion συνέχισε να εξετάζει αρκετές επακόλουθες περιπτώσεις στις οποίες Hacker προσπάθησαν να χακάρουν αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές και διαπίστωσε ότι ήταν θεμελιωδώς διαφορετικές από το «μήνυμα του Αστάρ». Όλοι οι Αμερικανοί Hacker έστειλαν σκόπιμα αστεία μηνύματα στην τηλεόραση, ενώ η φωνή του Vrillon μεταδόθηκε με κάθε σοβαρότητα και ποτέ δεν είπε κάτι που θα έδειχνε κάτι αστείο. Και ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ακούστηκε η φωνή του προδίδει κάτι εντελώς διαφορετικό οχι άπλα από έναν Hacker αλλα και από άνθρωπο της Γης. Δεν ήταν ακριβώς μια ανθρώπινη φωνή, αλλά κάτι παράξενο, ηλεκτρονικό, εξωγήινο.

Ορισμένες υποτιθέμενες πραγματικές ηχογραφήσεις αυτής της εκπομπής μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο, αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνο προσπάθειες απομίμησης. Πολλοί ερευνητές στην εποχή μας πιστεύουν ότι το μήνυμα του Αστάρ ήταν μια πραγματική προσπάθεια εξωγήινων να δημιουργήσουν επαφή με τους κάτοικους της γη και να προσπαθήσουν να τους πείσουν να μην ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πιστεύεται ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ο Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ της Δύσης και της ΕΣΣΔ έγινε ιδιαίτερα τεταμένος και πολλοί πίστευαν ότι πρόκειται να ξεκινήσει ένας πυρηνικός πόλεμος.Και επίσης δεν ειναι η πρώτη φορά που έχει γίνει κατι παρόμοιο , άπλα έμεινε κρυφό. Η συνάντηση του Αϊζενχάουερ με εξωγήινους, ώστε να σταματήσουν τα πυρηνικά όπλα και οχι μονο ...

Ένα άλλο γεγονός που καθιστά την άνωθεν ιστορία ως αληθινή ειναι στο: Μάθετε να ακούτε τη φωνή της αλήθειας που είναι μέσα σας (!) πράγματι αυτή η "φωνή" σε οδηγεί στην αλήθεια καθώς εκεί ειναι η αληθινή γνώση και οχι στα βιβλία ,πόσο δε στα σχολεία , αυτή η "φωνή" ειπε και για την γνώση φυλή το 2016 που έσπειρε τον όλεθρο στην Γη (με το ίδιο τρόπο έκανε εφευρέσεις ο Nikola Tesla) άλλοι τα λένε ΑΡΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, και κάπως έτσι βγήκες απο το matxix τους μόλις σε 3-4 χρόνια και έχεις επίγνωση τι γίνεται, ακόμα και ποιους εννόουσε αδελφούς και αδελφές στην Γη... αλλα αυτά δεν ειναι για άλλους ...

Και φυσικά ούτε για φυλές των ερπετών που νομίζουν ότι κάποιος κάλος θεούλης τους δημιούργησε στην Γη , και για αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται ενω ειναι μπροστά τους και λενε : ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ! γιαυτό κάνουν πόλεμο σε αυτή την σελίδα όπως σε καμια άλλη από το 2016 αφού πρώτα εβαλαν ένα γκοχιμ τους να συκοφαντεί ? και έχουν δώσει ξανα εντολή στο facebook να έχει μηδαμινή απήχηση οπως το 2016-2017, συν ότι τσεκάρουν ότι βάζουμε ξανα..οι μισάνθρωποι νομιζουν ότι θα καθίσουμε να τα πούμε μερικά μυστικά που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες ενώ ειναι μπροστά τους από εδώ μέσα(!) είδαμε τι έγινε και όταν είπαμε αληθινή ιστορία που έχει και σχέση με την άνωθεν ιστορία, οχι μονο μας έκαναν πόλεμο τα "ερπετά" κατα τα αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ! αλλα ούτε το εκτίμησαν οι μάζες επειδή έχουν κάνει δεδομένα τα ψέματα ως αλήθειες, και θεωρούν "πατριώτες" κάτι Νεοέλληνες που έχουν τόση σχέση με αρχαίους και συνεπώς και με τετοια θέματα μυστικισμού (μονο για τέτοια μιλούσαν οι αρχαίοι),όση σχέση έχουν οι Ζουλου με την επιστήμη και την τεχνολογία, και σιγουρα δεν ειναι αδελφοι και αδελφές του Αστάρ (!)γιατί θα ηταν και αυτοί μύστες εκ γενετής και ο νοών νοείτω..

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications