Μια  γυναικά σκότωσε τον εαυτό της και τα πέντε παιδιά της κατηγορώντας τους δαίμονες για όλο αυτό

Μια νεαρή γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτοκτόνησε τον Δεκέμβριο του 2020 και πριν από αυτό σκότωσε τα πέντε της παιδιά και έβαλε φωτιά στο σπίτι της. Στην επιστολή στον άντρα της πριν πεθαίνει, εξήγησε την αδυναμία της αντιμετωπίσει τους δαιμόνες.

Στη Δυτική Βιρτζίνια (ΗΠΑ), η 25χρονη Oreanna Myers πυροβόλησε τα πέντε παιδιά της (τρία δικά της και δύο υιοθετημένα) και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε. Αυτό συνέβη στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, αλλά οι λεπτομέρειες του συμβάντος έγιναν γνωστές πριν από λίγες ημέρες.

Κατά τη διερεύνηση της τραγωδίας, αποδείχθηκε ότι η Myers ασχολιόταν ενεργά με τη μαγεία, δηλαδή στην πραγματικότητα ήταν μάγισσα. Έκανε διάφορες μαγικές τελετές στο σπίτι της και οργάνωσε συνεδρίες πνευματισμού. Τα δολοφονημένα παιδιά της ήταν μεταξύ επτά και ενός έτους και κανένα από αυτά δεν μπορούσε να αντισταθεί και να ζητήσει βοήθεια.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Myers δημοσίευσε στο Instagram βάζα με έντομα, μανιτάρια, πέτρες και διάφορα φυτά με τα οποία έκανε μαγικά τελετουργικά, καθώς και φωτογραφίες των ίδιων των τελετών. Τώρα όλες αυτές οι εικόνες θεωρούνται στοιχεία και αποδεικτικά στοιχεία της εμπλοκής της στην μαγεια και προφανώς στον σατανισμό .

Στο σπίτι της η αστυνομία βρήκε το σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο η γυναίκα ομολόγησε τα εξής: "Δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να πολεμήσω τους δαίμονες."

Το σημείωμα αυτοκτονίας της στο οποίο γράφει για δαίμονες, έγινε γνωστό επειδή το μετέτρεψε σε γράμμα για τον σύζυγό της, Brian Bumgarner, και το άφησε στο αυτοκίνητό του: "Λυπάμαι Μπράιαν. Δεν ήμουν αρκετά δυνατή για εσένα ή την οικογένειά μας. Έχω τόσο κακό κεφάλι. Λυπάμαι για το κακό έγκλημά μου. Δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να πολεμήσω τους δαίμονες. Είμαι τόσο καταθλιπτική. Η ψυχή καταστράφηκε τελείως. Λυπάμαι που απέτυχα. Λυπάμαι που απέτυχα στα όμορφα αγόρια μας. Λυπάμαι πολύ που δεν ήμουν αρκετά δυνατή. "

Το σπίτι της κάηκε και τα πτώματα των παιδιών της βρέθηκαν στις στάχτες :

Εκτός από αυτήν την επιστολή προς τον σύζυγό της, έγραψε τρεις ακόμη σημειώσεις, τις οποίες είχε βάλει στον πλευρικό καθρέφτη του αυτοκινήτου. Σε αυτά, έγραψε ότι πυροβόλησε τα παιδιά στο κεφάλι και έβαλε φωτιά στο σπίτι και τώρα θέλει να πυροβολήσει τον εαυτό της στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη, δεν έχουν βρεθεί ακόμη στοιχεία που να δείχνουν ότι ο Myers είχε διαγνωσμένη ψυχική ασθένεια.

Αυτό που συνέβη στην μάγισσα είναι πολύ δύσκολο να ειπωθεί. Ερευνητές υποθέτουν ότι πραγματικά κάλεσε δαίμονες από έναν άλλο κόσμο και την έκαναν τρελή, αναγκάζοντάς την να σκοτώσει τον εαυτό της και τα παιδιά της. Περισσότεροι σχολιαστές γνωστοί και ως "σκεπτικιστές" πιστεύουν ότι ήταν αρχικά σχιζοφρενής ως συνήθως,επειδή τόσο τους κόβει,αυτοί οι λεγόμενοι πολυξεριδες "σκεπτικιστές" δεν λένε το ίδιο όμως για άλλους (μαντέψτε ποιους) που επίσης έχουν σχέσεις με το σατανισμό και κάνουν τελετές, εδώ βεβαία μπορεί να υπάρχει και δόλος και λενε ότι ηταν σχιζοφρενής, για να αποκρύψουν ότι αυτά οχι μονο γίνονται αλλα τα κάνουν (μαντέψτε ποιοι),που έχουν στενούς δεσμούς με αυτούς που ξέρετε ως δαίμονες, και οι οποίοι τρέφουν "ιδιαίτερη εκτίμηση" στο αντίθετο του κακού, και συνεπώς και σε αυτη την γυναικά επειδή προέρχεται απο το αντίθετο τους,ως εκ τούτου πράγματι θα της έγινε ψυχική επίθεση και επίσης, να σκοτώσει τα παιδιά της για τους "ίδιους λόγους" το θέμα ξεπερνά την περιορισμένη αντίληψη των πολλών, και έχει τέτοιες προεκτάσεις εντελώς άγνωστες στους πολλούς που όμως εξηγεί πολλά που γίνονται στο κόσμο και έχει σχέση με το μεταφυσικό, εδώ ειναι οι αλήθειες για ότι συμβαίνει στο φυσικό κόσμο, και που φτάνει μέχρι την Ατλαντίδα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications