Μερικές πληροφορίες σχετικά με το κόσμο σας που ειναι πολύ χαμηλού  επίπεδου   και πόσο εύκολα χειραγωγούνται οι μάζες

Μερικά σχόλια από την επίσημη σελίδα ελληνόφωνων, που μεσώ αυτής που βγάζει μάτι σε ποιους ανήκει, συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν έχει νόημα να μιλάς σε υποχείρια το πνευματικό και νοητικό επίπεδο τους ειναι στα χεριά μοχθηρών, οπως και διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους, οχι μονο δεν θα σε καταλάβουν, αλλα θα στραφούν και ενάντιον σου οπως αυτός που γύρισε στην σπηλαίο του Πλάτωνα, επειδή εχουν γίνει ενα με τους βάρβαρους , γιαυτό οι μάζες δεν υποστηρίζουν ανεξάρτητες σελίδες αλλα αυτών που ειναι ο ορισμός του δαίμονα, ο νοητικός έλεγχος των μαζών απο τα ερπετά (αυτο που ειναι θεωρίες συνωμοσίας? ε αυτών ! το οτι εσύ είσαι σε επιπεδα ζώου νοητικα και δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα δεν σημαίνει οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας μαντάμ και μεσιε, και επειδή σας εχουν μάθει στην υποκριτική γλωσσά να πας εκεί που σου μιλάνε ευγενικά για να κρύψουν την μοχθηρή φύση τους ) , η πνευματική παρακμή και ο εκφυλισμός της ίδιας λογικής έχει ξεπεράσει καθε προηγούμενο, ότι δεν κατάφεραν 2000 χρόνια το εκαναν μόλις σε 10 χρόνια με το ίντερνετ.

Αρχικό σχόλιο: Δεν χρειάζονται όμως μελέτες για να αποδείξουν ότι τα παιδιά βιώνουν με το χειρότερο τρόπο την κανονικότητα της καραντίνας ..

τα 3 παιδια του συναδέλφου μου του πνευμονολογου που εμειναν ορφανα να δεις

αν αντι για παράπονα για τις μάσκες τους διδασκατε την αναγκαιότητα της προστασίας εαυτων κ αδυνατων δ θα είχαν κανενα θέμα με την καθημερινοτητα.. δ γελάμε μόνο με τα χείλη γελάμε κ με τα μάτια..

αυτό λέω κι εγώ... Είναι δυνατόν να κάνουν έτσι μερικοί; Με φαγητό, ζεστη, τηλεόραση, ίντερνετ και courier, τηλέφωνα, βιντεοκλήσεις; Και βόλτες έξω φυσικά; Ούτε βομβαρδισμοί, και ούτεε πείνα, ούτε να μπαίνεις σε βάρκα να διασχίσεις το Αιγαίο και να σου πνίγεται η οικογένεια μπροστά στα μάτια..

Χιλιάδες παιδιά πέρασαν πολέμους και κατοχή....τι λέτε τώρα για λίγους μήνες περιορισμό; Θέλετε μαμοθρεφτα παιδιά; Μην τα υποτιμάτε μια χαρά κατανοούν

H ίδια που έκανε το πρώτο σχόλιο αντιλαμβάνεται απόλυτα τι λένε οι άκρως μοχθηροί που έσπευσαν να την απαντήσουν ώστε να την εξαπατήσουν με τα άνωθεν σχόλια και στο τέλος να την πάνε εκεί που θέλουν, δεν αντιλαμβάνεται ούτε ότι σχολιάζουν εκ του πονηρού και με δόλιο τρόπο, ούτε σε τι σελίδα σχολιάζει που οποιος γραψει κατι κατα στην καλύτερη σπεύδουν ορδές άκρως μοχθηρών να πείσουν για το αντίθετο, αυτο ακριβώς ειναι το πρόβλημα εκατομμυρίων, ότι δεν αντιλαμβάνονται το ύπουλο το μοχθηρό και εν τελεί το κακό που το ξέρουν ως δαίμονα σατανά κτλ, με τραγικές συνέπειες, φαίνεται γελοίο να περιμένεις να καταλάβει τι γίνεται στο κόσμο κάποια που δεν καταλαβαίνει το κακό ενώ ειναι μπροστά της, και κάθεται και απαντάει σε άκρως μοχθηρούς που προσπαθούν να πείσουν οτι ειναι μια χαρά τα παιδιά με μάσκες, και χρησιμοποιούν το συναίσθημα με δόλιο τρόπο για να την πείσουν , του τύπου οτι δεν ειναι και σε πόλεμο όποτε μια χαρά ειναι:

οι δάσκαλοι κάθε μέρα έρχονται αντιμέτωποι με ορφανά παιδιά .αντιλαμβάνομαι απόλυτα τι λέτε ..δεν αναφέρομαι στην αναγκαιότητα των μέτρων αλλά για την ουσία αυτών που βιώνουν ..με μάσκες στο σχολείο παρά με οθόνη στο σπίτι αυτό . Το πένθος από την άλλη είναι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε ..είτε από κοβιντ είτε από καρκίνο...

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τι λέτε ! κατι τέτοιες πέφτουν εύκολα θύματα μοχθηρών και μετα λενε όλοι οι αντρες ειναι γουρούνια επειδή οι ίδιες δεν μπορουν να ξεχωρίσουν το κακό μονο απο την συμπεριφορά του, και μαντέψτε τι διαβάζει αυτη , έγκυρες πήγες με παρόμοιους μοχθηρούς που παριστάνουν τους ανθρώπους με ευγένειες, και θα θεωρεί όλα τα αλλα χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας και οτι δεν ειναι σοβαρά, σοβαρά ειναι μονο αυτά που ασχολούνται αυτοί, οτι θα έβλεπες τον νοητικό έλεγχο των μαζών στην πράξη με το ίντερνετ δεν το περίμενες , έχουν φτάσει στο σημείο να μιλάνε με την ίδια υποκριτική γλωσσά των μοχθηρών με ευγένειες και καθοπρεπισμους ώστε να μην καταλάβενεις τι ειναι ο άλλος, γιαυτό τις μετατρέπουν εύκολα και σε π@ρνες ο βασικός κάνονας τους ειναι να ρίξεις το νοητικό επίπεδο σε αυτο των ζώων για να ελέγχεις κάποιον κάποια νοητικά, αν δεν ειναι σε αυτο το επίπεδο εκ γενετής,άντε να εξηγήσεις τωρα σε αυτή και σε εκατομμύρια άλλους που ειναι σε αυτό το επίπεδο ενα βήμα πριν το επίπεδο των ζώων, ότι αυτοί που έσπευσαν να απαντήσουν ώστε να χειραγωγήσουν το μυαλό της και να μην θεωρεί κακό το μάσκες σε παιδιά, ειναι ακριβώς το ίδιο με αυτο που ξέρει ως δαίμονες (!) απο εκεί και πέρα τι να κάτσεις να εξηγείς σε τετοια άτομα στο επίπεδο που ειναι? ότι όλοι αυτοι εχουν σχέση με δαιμονικούς όπως ξέρετε το κακό εξωγήινους ? όταν ήδη απο τα σχολεία της έχουν κάνει το μυαλό τυρόγαλο....

Η γλωσσά των βάρβαρων και των μοχθηρών που παριστάνουν και τους ειδικούς σελίδα ελληνόφωνων:

Kαι μιλάνε και για "επιστήμη" που δεν επινόησε καμιά η ράτσα τους ιστορικά και επι 100 χρόνια δεν εχει γίνει καμια ουσιαστική εξέλιξη πουθενά για τον απλο λόγο οτι οι ιδιοι που εχουν χωθεί παντού σαμποτάρουν την επιστήμη, πέραν των ηλεκτρονικών που φυσικά δεν ανακάλυψε η ράτσα τους, και μιλάνε "ψευδό-επιστήμη" (!) ποιοι ? κάπου γίνεται κατανοητό ότι ένας λόγος που έφυγε απο το μεσαίωνα ο κόσμος ειναι επειδή δεν είχαν τέτοιους παντού και δεν έλεγχαν την επιστήμη, ψευδό-επιστήμη έλεγαν και τους πρώτους πυραύλους στο κόσμο των κακών Γερμανών που μέσα σε 5 χρόνια πήγε 100 χρόνια μπροστά σε ολους τους τομείς με του που άπλα ξηλώθηκαν απο παντού οι βάρβαροι υπηρέτες των γνωστών ...οι δε ηλιθιότητες τους τύπου θεωρία της σχετικότητας είχαν απαγορευτεί ως επικίνδυνη μασονική επιρροή στην εξέλιξη της επιστήμης, στην γερμάνια εφευρέθηκε και η πυρηνική ενεργεία που φυσικά την πήραν αυτοι μεσώ Αμερικής για να φτιάξουν πυρηνικές βόμβες και τις έριξαν στην Ιαπωνία..

Οι ελληνόφωνοι καυχιούνται ότι η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη απέρριψε αγωγή κατα τους από κάποια "ένωση" και ότι τα στοιχειά εις βάρος τους ειναι μη επιστημονικά, σελίδα ελληνόφωνων:

Πάνω στην υποκρισία τους είπαν για έναν "ανεξάρτητο οργανισμό" ως συνήθως ονόματι Media Legal Defence Initiative που βρωμάει αφου οπού ο τίτλος μη κυβερνητικής οργανισμός σημαίνει μασονικός, μη κυβερνητικός της εκάστοτε χωρά που βρίσκεται διότι ειναι κυβερνητικός του Ισραήλ, αυτή την φορά αυτός ο "οργανισμός " ειναι για να καλύπτει τους ψευδό-δημοσιογράφους τύπου άναρχο-κομμουνιστες που συκοφαντούν τους πάντες ψεύδονται στα πάντα, και άπλα υπηρετούν τους ίδιους ως άγρια σκυλιά με την ίδια μοχθηρή ψυχοσύνθεση και οι μαζες νομιζουν οτι ειναι δήθεν ιδελογια ενω ειναι φυλή , ειναι αυτο που λενε οι ίδιοι σε βιβλία τύπου ταλμουδ: χρήσιμα γκοιμ, στην λίστα για το ποιοι πληρώνουν αυτόν τον δηθεν "ανεξάρτητο οργανισμό" φιγουράρουν εκτός απο τύπου SOROS και το facebook και η Google (!)τι σύμπτωση ? αφού προωθούν δεκάδες έγκυρες πήγες τους δωρεάν , και κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες κατα εντολή ιουδαίων,αυτών που ετσι και δεν είσαι γκοιμ αλλα άνθρωπος και λογικό ον και οχι υβρίδιο του Γιαχβέ,και που ο σκοπός της δημιουργία τους στην Γη ειναι να υπηρετούν την εκλεκτή φυλή του , και βλεπεις τι κανουν και το πεις είσαι " κακός αντισημίτης" του τύπου έχεις επίγνωση τι γίνεται και τι κάνουν? είσαι κακός! .Σεπτέμβριος 2017: «Η Μοσάντ του Ισραήλ στον κόσμο . Τρομοκρατία, κατασκοπεία, έλεγχος κυβερνήσεων, στρατών, αστυνομίας, του χρέους τους, των οικονομικών τους, των μέσων ενημέρωσης και των συνόρων τους, των αεροδρομίων και των δρόμων με το ICTS ».Ελέγχουν τη γνώμη του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ελέγχουν τα κοινωνικά δίκτυα..Το Ισραήλ έχει γίνει ο ηγεμονικός δικαστής της κοινής γνώμης, της πολιτικής και της στρατιωτικής γνώμης. Όλοι οι στρατοί, και οι κυβερνήσεις του κόσμου καθοδηγούνται από το Ισραήλ. Ολοι. Εκτός από τη Ρωσία.9/11 πραγματοποιήθηκε από το ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΙΑ, από τον αυτόνομο εβραϊκό όμιλο GELATIN GROUP. αργότερα άλλαξε το όνομα σε THE B-THING .Το Ισραήλ και οι πράκτορές του οργάνωσαν τις εκρήξεις στους δίδυμους πύργους, ο στόχος ηταν η κατάρρευσης του Συντάγματος, των πολιτικών δικαιωμάτων και ενός ενιαίου παγκόσμιου κυβερνητικού κράτους υπό την εντολή του, καλο υπνο ηλιθιε κοσμε καραντινα 1000 χρόνια θέλουν οι περισσοτεροί για 100 ζωές τους, ειδικα ολοι αυτοι που διαβαζουν και υποστηρίζουν δεκαδες εγκυρες πηγες τους ουτε ο καλος θεουλης δεν θα τους λυπηθεί . .

Οι ελληνόφωνοι έχουν έναν δίκτυο απο δεκάδες ιστοσελίδες που ανήκουν στους ίδιους στελεχωμένες με ορδές από συμμορίτες και όλες λένε τα ίδια, οι μάζες διαβαζουν ακόμη και τους ίδιους συμμορίτες σε δηθεν διαφορετικές σελίδες, αφού συνήθως ένας συμμορίτης εμφανίζεται ως αρθρογράφος σε 4-5 δηθεν διαφορετικές έγκυρες πήγες τους, και έτσι μια μικρή σπείρα 100-200 συμμοριτών ελέγχει εκατομμύρια που διαβαζουν δεκάδες δηθεν ανεξάρτητες και μεταξύ τους ιστοσελίδες ενώ ανήκουν στους ίδιους (!)κατι που είδες ηδη από το μακρινό 2014 με το που μπήκες στο ίντερνετ !το να διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους οι μάζες και μετα να αναπαραγουν την μια μασονικη ηλιθιότητα μετα την άλλη και να παριστάνουν τους έξυπνους και μορφωμένους σε ξεπερνάει ...

Θεωρίες συνωμοσίας που οχι μονο τους βλεπεις αλλα έχεις και επιπτώσεις απο την δράση τους, να δω πότε θα γινουν ανθρωποί τα ερπετά γιατί αν ηταν άνθρωποι δεν θα ξεχωρίζαν και συνεπώς δεν θα ανακάλυπτα την φύση τους :

Στο μεταξύ πολλοι ακούν για ερπετά επειδή το είχε πει κάποιος άλλος πριν κάτι χρόνια που επίσης έφτασε στην αλήθεια, και δεν έχουν καταλάβει ούτε το 5% τι ακριβώς εννοούμε με το ερπετά, και νομιζουν οτι θα δουν εξωγήινους αναμεσα τους με την μορφή ερπετού η οτι αλλάζουν μορφή και αφου δεν βλέπουν τίποτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, μονο που το λες ετσι άπλα ερπετά επειδή οι μάζες ούτε καν μπορουν να καταλάβουν τι γίνεται στο επίπεδο που ειναι, γιατί αλλιως θα ειχαν βρει την αλήθεια μονοί τους , σαν μιλάς σε μικρά παιδιά, οπότε τι να κάτσεις να εξηγείς όταν εκ ύστερων οι περισσότεροι δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα? γιαυτό και ο άλλος στο εξωτερικό ειπε άπλα για ερπετά, αφού βλέπει και ο ίδιος οτι οι μάζες στην πλειοψηφία τους οχι άπλα δεν καταλαβαινουν τετοια θέματα μυστικισμού σαν είσαι στο πανεπιστήμιο και να μιλάς σε πρωτάκια , αλλα δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα βάση στοιχειώδους λογικής ενώ ειναι μπροστά τους, και ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται και λειτουργούν και η ίδια η μοίρα τους ειναι αποτέλεσμα επιρροής των ερπετών ..

Και αν τους πεις οτι μια συγκεκριμένη ράτσα κανει κουμάντο παντού που οι ιδιοι ειναι ανίκανοι να δουν ενώ τους βλεπεις στο ίντερνετ και αυτούς και τα ορκ τους μαζί με τους υπάλληλους τους που παριστάνουν τους υπουργούς και τους προέδρους, θα πουν θεωρίες συνωμοσίας!! και αν τους ρωτήσεις αφού ειναι θεωρίες συνωμοσίας γιατί όλες οι χώρες εχουν ακριβώς τα ίδια μετρά με μικρές διάφορες? ουγκ ουγκ!! δεν τους κανει καν εντύπωση που παντού στο ιντερνέτ ακόμη και σε άσχετα μέχρι και στους χάρτες βγάζει "πληροφορίες" παύλα πλύση εγκέφαλου για την "πανδημία", ειναι που δεν ελέγχουν αυτοί την google -facebook γιαυτό στην google όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση ? και το facebook προωθεί δίκες τους σελίδες ? φυσικά ολα αυτά εχουν μεγαλη πέραση σε ορδές κοιμισμένων που έχουν φτάσει στο σημείο να νομιζουν οτι στα αλήθεια ο Γιόζεφ Γκαίμπελς ηταν υπουργός προπαγάνδας..

Η αλήθεια ειναι ότι το 2016 δεν είχες καταλάβει ακόμα ότι το μεγάλο μέρος του πληθυσμού οχι άπλα εχει κανει δεδομένα πράγματα και ιστορικά ψέματα τους που στερούνται και λογικής , αλλα εχει γίνει ενα με αυτούς και εχει πάρει το μέρος του, λογικό και επόμενο ειναι να έρθει η "πανδημία" τωρα που οι μάζες διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και έφυγαν απο ανεξάρτητες όπως ηταν το 2015-2016, και βλέπουν ακόμη τηλεόραση, αφου δεν τους βγήκε με την γρίπη, στο μεταξύ οι δηθεν ειδικοι που βάζουν ειναι είτε εντελώς άσχετοι απο ιατρική είτε άκρως μοχθηροί.. ο άλλος ο δηθεν ειδικός σε ενα νοσοκομείο λεει γιατρός είσαι και ρωτάς? και όταν τον πήρε στα αλήθεια γιατρός του το έκλεισε αφού δεν μπορούσε καν να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις ιατρικής και που ειναι γνωστά πριν 60 χρόνια ! μα τον Γιαχβέ δεν ειναι καθόλου απίθανο να εχουν μπει δηθεν γιατροί και δηθεν ειδικοι τύπου άναρχο-troll... Αφού ηδη εχουν μπει παντού και εχουν μαγαρίσει τα πάντα και δεν υπηρετούν το κακό άπλα ειναι οι ιδιοι ο ορισμός του κακού.Τα καλα νεα ειναι οτι δεν έπεσα στο επίπεδο τους, καλύτερα να αυτοκτονησεις (να φύγεις απο το φυσικό κόσμο με καθαρή ψυχή ) πάρα πουλήσεις τον πνεύμα σου σε αυτούς.... μπορεί να εχουν κανει κακό στην σελίδα ήδη απο το 2016, μπορεί οι μάζες να υποστηρίζουν αυτούς όποτε άδικος κόπος να τα λες, μπορεί ακόμη και να με σκοτώσουν , άλλα ξέρεις οτι δεν κατάφεραν να με ρίξουν στο επίπεδο τους ακόμη και πριν το ίντερνετ πάρα το γεγονός οτι η συντριπτική πλειοψηφία αναπαράγει τα ψέματα τους ως δεδομένα, και στο βάρβαρο και κτηνώδες κόσμο τους έτσι οπως τον έκαναν ... Καλύτερα να έχεις καθαρό πνεύμα που ειναι για πάντα πάρα να υπηρετείς το κακό η να πέσεις στο επίπεδο τους για 50-70 χρόνια στο φυσικό κόσμο .... αυτα και αν ειναι θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς κινεζικά τους φαίνονται , όταν όμως πριν 2000 χρόνια έφτιαξαν τις θρησκείες με βάση αυτα δεν ηταν θεωρίες συνωμοσίας (!) όμοιος και όταν του λέει η θρησκεία τους ότι θα πάνε στο παράδεισο, πως γίνεται εν μέρη να πιστεύουν στο πνεύμα μεσώ θρησκειών αλλα απο την άλλη να λενε οτι αυτα ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας και να μην έχουν καμιά σχέση με τέτοια θέματα πάρα μονο μεσώ θρησκειών? ο ορισμός την παράνοιας,το ότι η ίδιες οι Αβρααμικές θρησκείες έχουν κοινή προέλευση και ειναι η μεγαλύτερη συνωμοσία για να κατακτήσουν πνευματικά πρώτα το κόσμο δεν το βλέπουν.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Γιατί εξακολουθείς να τονίζεις λάθος πολλές λέξεις (χρονιά, αντί για χρόνια); Πρόσεξέ το.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications