Μετά γέλωτος ο Bill Gates μιλά ως…ειδικός για τα «θαυματουργά εμβόλια» και την «φονική κλιματική αλλαγή» – ΒΙΝΤΕΟ

Τις συνέπειες από την κλιματική αλλαγή θεωρεί ο Bill Gates πιο επικίνδυνες ακόμη και από την "πανδημία" του κορωνοϊού, ενώ πιστεύει ότι η ατομική ενέργεια μπορεί να αποδειχθεί το ισχυρότερο όπλο για την προστασία του κλίματος, και στο βιογραφικό του δεν έχει καμιά ιδιότητα γιατρού, όταν μιλάνε αυτοί δεν χρειάζεται να ειναι ειδικοί όπως αρέσκονται να λένε συνεχεία? και φυσικά καμιά ιδιότητα ώστε να μιλάει για προστασία του κλίματος.

Σε ό,τι αφορά τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ο ιδρυτής της Microsoft εκτιμά ότι είναι αποτελεσματικά και για τις παραλλαγές του ιού και ότι οι πλούσιες χώρες θα έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του πληθυσμού τους έως το τέλος του έτους.

«Για τον υπόλοιπο κόσμο όμως απαιτείται ακόμη πολύ μεγαλύτερη γενναιοδωρία. Αν το καταφέρουμε, μέχρι το 2022 θα έχει εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης», δήλωσε ο ίδιος σε εκπομπή του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και εξέφρασε την έκπληξή του για τις θεωρίες συνωμοσίας κατά των εμβολίων και του ιδίου.

«Μου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ γιατί θα πρέπει να θέλω να παρακολουθώ τους ανθρώπους. Και ποια είναι η σχέση μεταξύ μικροτσίπ και εμβολίων. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Μερικοί έχουν ξεφύγει τόσο που πρέπει κανείς να αναρωτηθεί αν πρέπει καν να τους απαντάει».

Παράλληλα ο…μέγας «φιλάνθρωπος», με τα χαρακτηριστικά «ξεσπάσματα γέλιου» που χαρακτηρίζουν πολλές από τις συνεντεύξεις του, αναφέρθηκε στα «θαυματουργά εμβόλια» που θα αποτελέσουν το εργαλείο καταπολέμησης της πανδημίας:

«Για την πανδημία τα καλά νέα είναι ότι με ένα μόνο θαυματουργό εργαλείο, το εμβόλιο, μόλις φτιάξουμε δισεκατομμύρια από αυτά για όλο τον κόσμο, θα λήξουμε σε μεγάλο βαθμό αυτή την κρίση».

Συγκρίνοντας μάλιστα την πανδημία με την κλιματική αλλαγή, ο Bill Gates έφτασε στο σημείο να πει πως θα είναι 5 φορές πιο θανατηφόρα από ότι είναι η πανδημία στην κορύφωσή της!

Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά.Αν σας φάνηκε «τυχαίο» αυτό το γέλιο τη στιγμή που ο Bill Gates μιλάει για κάτι πραγματικά πολύ σοβαρό, δείτε μία παλαιότερη ομιλία του, στην οποία επίσης μετά γέλωτος παραδέχεται τα εξής απίστευτα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications