Με χειροπέδες και... παντόφλες ο πρώην παίκτης του «Game of Love» Γ.Λεβεντάκης - Κόσμος έπινε μπύρες στο μαγαζί του

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης, γιος του Γιώργου Λεβεντάκη, ο οποίος κατηγορείται για «κορωνοπάρτι». Σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία πήγε στο μαγαζί που διατηρεί στην στην πλατεία Στάθα απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού, καθώς έπειτα από καταγγελίες κατοίκων είχε μαζευτεί κόσμος και έπινε μπύρες.

Η αστυνομία πήγε το κατάστημα και ζήτησε τον υπεύθυνο, με τον Λεβεντάκη να πηγαίνει για να δει τι έχει συμβεί. Τότε η αστυνομία τον συνέλαβε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εφοπλιστή πατέρα του, Γιώργο Λεβεντάκη, τον συνέλαβαν με τις παντόφλες.

Nα υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχε εμπλακεί σε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Περιστέρι.

Ποιος είναι ο Γιάννης Λεβεντάκης

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Γ.Λεβεντάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πριν από μερικά χρόνια όταν βρέθηκε στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου ως «ο νέος έρωτας της lady».

Ωστόσο στον Πειραιά ο κ. Λεβεντάκης ήταν γνωστός για την επιχειρηματική του δράση. Μεγάλωσε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.
Αυτοδημιούργητος χωρίς η οικογένειά του να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα ναυτιλιακά κατάφερε να αποκτήσει υδροφόρες, καταμαράν και ένα επιβατηγό τα οποία δραστηριοποιούνται στον Αργοσαρωνικό. Οι υδροφόρες του είναι εκείνες που μεταφέρουν νερό σε Αίγινα και Αγκίστρι. Κι όλα αυτά όταν σε ηλικία 33 ετών πέρασαν στα χέρια του μετοχές ενός πλοίου.

Ο Γιάννης ο οποίος αποφοίτησε από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και ήδη έχει αναλάβει νευραλγικό πόστο στην ναυτιλιακή του πατέρα του. Έχει συνδέσει το όνομά του και με το ριάλιτι «αγάπης» Game of love εκεί που κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο του Ναυπλίου γινόταν μήλον της έριδος για τις γυναίκες του παιχνιδιού. Ο Γιάννης Λεβεντάκης είχε σχέση με την Στέλλα Μιζεράκη παίκτρια του Power of love.

Ο 31χρονος είχε μπει στο ριάλιτι με σκοπό να …εκδικηθεί την ξανθιά σύντροφό του και μάλιστα παρουσιάστηκε με την τότε σύντροφό του Μικαέλα από τη Μολδαβία. Στο παιχνίδι όμως, στο οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είχε μπει με στρατηγική για το έπαθλο, «ερωτεύτηκε» άλλη παίκτρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications