Matilda McElroy - η νοσοκόμα που επικοινωνούσε με τον εξωγήινο από τη Roswell

Αυτή η περίεργη ιστορία δημοσιεύθηκε το 2008, αλλά εξακολουθεί να είναι ελάχιστα γνωστή ακόμη και μεταξύ των ερευνητών. Ειναι από μια γυναίκα που φέρεται να είδε προσωπικά τα σώματα των εξωγήινων στο Ρόσγουελ και μάλιστα επικοινωνούσε με έναν από αυτούς τηλεπαθητικά.

Τον Δεκέμβριο του 2020, το History Channel κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων βασισμένο στα ημερολόγια του στρατιωτικού αξιωματικού Jesse Marcel Sr. , ο οποίος ήταν ο ίδιος που ηγήθηκε της έρευνας για το περίεργο συμβάν στο Roswell τον Ιούλιο του 1947 Στις σημειώσεις του επεσήμανε συγκεκριμένα, ότι τα θραύσματα που βρέθηκαν στο Νέο Μεξικό "δεν ήταν φτιαγμένα από ανθρώπινα χέρια" και επίσης ότι κανένα τρυπάνι δεν τα τρυπούσε, και τα πιο ανθεκτικά έσπασαν όταν προσπαθούσαν να τρυπήσουν ακόμη και μια μικρή τρύπα στα θραύσματα.

Μετά την κυκλοφορία αυτής της ταινίας, το ενδιαφέρον για το θέμα του Ρόσγουελ αυξήθηκε ξανά και σύντομα μερικοί ερευνητές «αποκάλυψαν» μια ακόμη κρυφή ιστορία από τον Ρόσγουελ για μια νοσοκόμα που επικοινωνούσε τηλεπαθητικά με τον μοναδικό εξωγήινο επιζών από το ατύχημα με το UFO.

Πρόκειται για μια γυναίκα που ονομάζεται Matilda O'Donnell McElroy με το βαθμό ανώτερου λοχία στο ιατρικό τμήμα του Στρατού των Γυναικών. Το 2007, η 83χρονη Matilda ήρθε σε επαφή με τον ερευνητή Λόρενς Σπένσερ και του είπε μια ιστορία που δεν ήθελε να πάει μαζί της στον τάφο.

«Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν για να αποκλείσουν τη δυνατότητα αποκάλυψης της γνώσης και αυτο με έκανε να το κρύψω από την κοινωνία μέχρι τώρα. Μόνο μια μικρή χούφτα ανθρώπων στη Γη έχουν δει και ακούσει αυτό που έχω κρατήσει μυστικό για εξήντα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, σκέφτηκα ότι οι αρχές είχαν κάνει πολύ λάθος, πιστεύοντας ότι στόχος τους ήταν να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη γνώση ότι η εξωγήινη ζωή όχι μόνο υπάρχουν, αλλά συνέχισαν και συνεχίζουν να ελέγχουν επιθετικά και να εισβάλλουν καθημερινά στη ζωή κάθε ατόμου στη Γη »- έτσι ξεκίνησε η ιστορία της η Matilda.

Η γυναίκα διαβεβαίωσε ότι μοιράστηκε την ιστορία της μόνο επειδή κυριολεκτικά λίγους μήνες μετά από αυτό θέλει να πεθάνει μέσω ευθανασίας και δεν έχει τίποτα να χάσει. Σύμφωνα με τη Matilda, τον Ιούλιο του 1947, ήταν μάζι με έναν στρατιωτικό αξιωματικό στο σημείο συντριβής ενός άγνωστου αντικειμένου, και εστάλη ειδικά εκεί ως εκπαιδευμένη και έμπειρη στρατιωτική νοσοκόμα.

Όταν αυτή και ο αξιωματικός έφτασαν στην έρημο του Νέου Μεξικού στον τόπο συντριβής, η γυναίκα είδε τα συντρίμμια ενός παράξενου σκάφους και τα σώματα δύο εξωγήινων. Το ένα ήταν νεκρό και το άλλο ζωντανό και συνειδητό. Όταν η Matilda προσπάθησε να μιλήσει στο ζωντανό εξωγήινο, άρχισε ξαφνικά να λαμβάνει «νοητικές εικόνες» από αυτόν, τις οποίες ερμήνευσε ως απόπειρα τηλεπαθητικής επικοινωνίας.

Όταν η Matilda είπε στον αξιωματικό για αυτό, αποφάσισε να συνεχίσει αυτήν την προσπάθεια και ανέθεσε τη Matilda να έρθει σε επαφή με τον εξωγήινο, ώστε να επικοινωνεί μαζί του, λαμβάνοντας πλήρως υπόψη όλα όσα θα έλεγε ή θα της δείξει. Εξαιτίας αυτού, η γυναίκα προήχθη ακόμη και σε βαθμό και ο μισθός της αυξήθηκε.

Κατά τη διαδικασία της περαιτέρω «επικοινωνίας», η Matilda έμαθε ότι ο επιζών εξωγήινος ήταν γυναίκα και ότι το όνομά της ήταν Airl .

Η επικοινωνία μας δεν ηταν με ομιλία με τη συμβατική έννοια, το σώμα του εξωγήινου δεν είχε καν στόμα για να μιλήσει. Η επικοινωνία μας ήταν μέσω τηλεπάθειας. Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω αλλά μπορούσα να αντιληφθώ εικόνες, συναισθήματα και εντυπώσεις, αλλά ήταν δύσκολο για μένα να τα εκφράσω προφορικά. Μόλις η Airl έμαθε αγγλικά, μπόρεσε να επικεντρώσει τις σκέψεις της με μεγαλύτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας σύμβολα και νοήματα λέξεων που μπορούσα να καταλάβω. Η εκμάθηση αγγλικών ήταν μια μεγάλη χάρη για μένα. Ήταν περισσότερο για μένα παρά για εκείνη.

Ο εξωγήινος είπε στη Matilda ότι η αποστολή τους στη Γη ήταν εκστρατευτικής φύσης και ότι ήταν και στρατιωτικός αξιωματικός, πιλότος και μηχανικός. Είπε ότι η βάση τους ονομάζεται Εκστρατευτική Δύναμη και βρίσκεται στην Αστεροειδή Ζώνη. Ο Matilda περιέγραψε την εμφάνιση της Airl ως ανθρωποειδές πλάσμα του οποίου το σώμα είχε το μέγεθος ενός παιδιού. Ωστόσο, δεν ήταν ένα πραγματικό πλάσμα, αλλά ένα biorobot-avatar, του οποίου οι ιστοί ήταν φτιαγμένοι από συνθετικό υλικό και το σώμα του θα μπορούσε να κατέχεται από μια ύπαρξη ανώτερης τάξης - ένας πραγματικός εξωγήινος.

Η Matilda σημείωσε ότι η Airl δεν της έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη γλώσσα της ή την τοποθεσία του πλανήτη της. Δεν ήταν σίγουρη για τις προθέσεις του στρατού και αυτό την έκανε να αρνηθεί να αποκαλύψει τυχόν διαβαθμισμένες πληροφορίες σε ανθρώπους. Η νοσοκόμα το χαρακτήρισε αυτό σοβαρό σημάδι, επειδή εάν οι εξωγήινοι δεν είναι ασφαλείς στη Γη, τότε θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ανθρώπους. Η Airl χαρακτήρισε τον πολιτισμό της πολύ ισχυρό, εξαιρετικά αρχαίο και, πάνω απ 'όλα, ο μόνος στόχος τους ήταν η πρόοδος.

Όταν η Matilda ρώτησε την Airl για πόσο καιρό επισκέπτεται τη Γη, απάντησε, "ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ." Στη συνέχεια, η Matilda έμαθε τα εξής: "Η Γη είναι ένας μικρός πλανήτης στην άκρη ενός άστρου στον γαλαξία. Αυτό κάνει τη Γη πολύ απομονωμένη γεωγραφικά από τους πιο συγκεντρωμένους πλανητικούς πολιτισμούς που υπάρχουν πιο κοντά στο κέντρο του γαλαξία. Αυτά τα προφανή γεγονότα έχουν καταστήσει τη Γη κατάλληλη μόνο για να χρησιμοποιήθει ως ζωολογικός ή βοτανικός κήπος ή για τρέχουσα χρήση ως φυλακή - αλλά τίποτα περισσότερο. Πριν από περίπου 30.000 χρόνια, η Γη άρχισε να χρησιμοποιείται ως χωματερή και φυλακή για εκείνα τα εξωγήινα όντα που θεωρήθηκαν εγκληματίες ή μη ειρηνικά και βάρβαρα. Αυτά τα πλάσματα συνελήφθησαν, παγιδεύτηκαν και μεταφέρθηκαν στη Γη από διάφορα μέρη της «Παλιάς Αυτοκρατορίας». Οι υπόγειοι σταθμοί όπου διατηρήθηκαν αυτά τα πλάσματα (ή ακόμα διατηρούνται) ιδρύθηκαν στον Άρη και στη Γη στα βουνά Rwenzori στην Αφρική, στα βουνά των Πυρηναίων (μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας) και στις στέπες της Μογγολίας. "

Ο Matilda μίλησε πολύ με την Airl, αλλά σε κάποιο σημείο «πέθανε», δηλαδή, ο εξωγήινος άφησε το σώμα του avatar του. Η γυναίκα δεν ανέφερε τους λόγους για αυτό ή δεν γνώριζε. Η ιστορία της Matilda δημοσιεύθηκε στο βιβλίο του Spencer το 2008, Συνέντευξη με τους Aliens.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications