Φάουτσι: «Να εμβολιαστούν και τα παιδιά του Δημοτικού» – ΒΙΝΤΕΟ

Εξού και η πρεμούρα των ειδικών το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων στα παιδιά.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στο έλεος του Δρ. Φάουτσι και της…παρέας του! Ο διασημότερος λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ και πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ, που πολλοί τον αποκαλούν «Τσιόδρα των ΗΠΑ», επέμεινε ξανά σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό των μικρότερων ηλικιών!

Υπέρμαχος της χρήσης διπλής μάσκας από τον πληθυσμό, ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, παραχωρώντας συνέντευξη στον ιστότοπο «ProPublica» σημείωσε πως μέχρι και οι μαθητές της πρώτης τάξης του Δημοτικού θα πρέπει μέσα στους επόμενους μήνες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού!

Και ενώ όλες οι άλλες χώρες του κόσμου στοχεύουν στον εμβολιασμό τουλάχιστον του 70% του ΕΝΗΛΙΚΟΥ πληθυσμού, ο Δρ. Φάουτσι που έχει την αμέριστη στήριξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προτείνει τον εμβολιασμό μικρών παιδιών ηλικίας 6-9 ετών!

«Βρισκόμαστε στη διαδικασία έναρξης κλινικών δοκιμών σε αυτό που αποκαλούμε ηλικιακή κλιμάκωση, όπου κάνεις μία κλινική δοκιμή σε άτομα ηλικίας 16 έως 12 ετών, μετά 12 έως 9 ετών και στη συνέχεια 9 έως 6 ετών.

Στις αρχές του έτους , οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ενθάρρυναν τις οικογένειες να συμμετάσχουν σε κλινικές δοκιμές που ξεκίνησαν οι φαρμακοποιοί σε νεότερα άτομα. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν με τους εφήβους και στη συνέχεια θα επεκταθούν ώστε να συμπεριλάβουν τα μικρότερα παιδιά».

Ο ίδιος τοποθετεί χρονικά τους εμβολιασμούς των παιδιών περί τον Σεπτέμβριο, δηλαδή με το που αρχίσει η νέα σχολική χρονιά.

Δείτε τώρα τι είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια πρόσφατης ενημέρωσης του Λευκού Οίκου:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications