Χαρδαλιάς: «Διαβατήριο για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας το εμβόλιο»

Ως «διαβατήριο» για να ανακτήσουμε την «ελευθερία» μας χαρακτήρισε το εμβόλιο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Ένα διαβατήριο για να ανακτήσουμε ξανά την ελευθερία μας αλλά κυρίως την κοινή μας ζωή που τόσο έχουμε στερηθεί. Θερμές ευχαριστίες στον "Αντωνάκη" μας Γιώργο Κωνσταντίνου και την «"Ελενίτσα" μας Μάρω Κοντού. Ζέσταναν τις καρδιές μας..», γράφει στο Twitter ο Χαρδαλιάς.

Ακολουθεί μια σειρά από εικόνες επειδή εν έτη 2021 η συντριπτική πλειοψηφία μοιάζει να ζει στο μεσαίωνα πάρα το γεγονός ότι όλοι διαθέτουν πτυχία και έχουν ίντερνετ, και θεωρούνται "μορφωμένοι" στην πραγματικότητα οχι μονο ειναι εντελώς άσχετοι σε πληθώρα θεμάτων και δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία και συνεπώς δεν ξέρουν ότι μια μέρα θα ξανα εκαναν αυτό που είχαν κάνει στην σοβιετική ένωση με τα "εσωτερικά διαβατήρια" ακριβώς το ίδιο κάνουν τώρα , αλλα δεν βλέπουν ούτε τα αυτονόητα βάση κοινής λογικής λες και ειναι στα αλήθεια ψεκασμένοι , τι βλέπουν λοιπόν : αυτό τον υπάλληλο τους που παριστάνει στον υπουργό και τον κάμποσο:

Τα "εσωτερικά διαβατήρια" και οι μπολσεβίκοι μογγολικής και σημιτικής ράτσας, στην Ελλάδα οι ίδιες ράτσες θεωρούνται Έλληνες απόγονοι αρχαίων (!)γελάνε και τα μάρμαρα του Παρθενώνα ! και πάρα το γεγονός ότι οι φυλές τους ξεχωρίζουν μονο απο την συμπεριφορά τους, ακόμη και όταν σχολιάζουν υποκριτικά στο facebook:

Και εδώ οι ίδιοι μαζεμένοι σε δεκάδες σελίδες facebook σε αυτη την περίπτωση ειναι ξεκάθαρη μονο από το όνομα της :

To screenshot ειναι από το 2017 ! κανουν και "χιούμορ" από αυτό το δικό τους, τύπου Ράδιο άρβυλα κτλ, με αυτά που οι μάζες θεωρούν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, προφανώς και ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας σε ορδές ανεγκέφαλων η να το πούμε πιο ευγενικά: σε μειωμένης νοημοσύνης, αφού η αντίληψη τους φτάνει μονο σε κάτι τύπους σαν τον υπάλληλο τους στην κεντρική εικόνα που παριστάνει τον υπουργό, ενώ άπλα χρισιμοποιουν κάτι τέτοια ελληνόφωνα αγρίμια αμφίβολου ράτσας για να κανουν την δουλειά τους, όπως χρησιμοποίησαν τους Μογγόλους για να πολεμήσουν κατα των "κακών Γερμανών" για να επικρατήσει η φυλή τους μαζί με ορδές χρήσιμα ορκ,όπως και έγινε..

Ως εκ τούτου απο το πάει κάποιος από την μαριονέτα τους σε αυτούς , τι έχουν κάνει ιστορικά και τελικα στην φύση τους θελει να έχεις και ενα νοητικό επίπεδο για να φτάσεις στην αλήθεια, όταν έχεις συμπεριφορά και τρόπο αντίληψης σαν τα υποχείρια τους (γκοιμ), όταν λες το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας φυσικό και επόμενο ειναι να πεθάνεις όπως γεννήθηκες,δηλαδή εντελώς άσχετος, απο το σκοτάδι ξανα στο σκοτάδι και οχι στο φως και την αλήθεια....επειδή ο ίδιος ο τρόπος αντίληψης των πολλών ειναι επίπεδου γκοιμ και άλλοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους, αυτό ειναι φανερό και από το ίντερνετ, από τι είδους σελίδες ειναι στην πρώτη θέση,εκτός απο τα ανούσια θέματα που ασχολούνται ως σοβαρά, θεωρούν σοβαρές και έγκυρες πήγες όσους τους μιλάνε στην υποκριτική και μοχθηρή γλωσσά των βάρβαρων ...

Όπως θεωρίες συνωμοσίας ηταν και αεροπλάνα στα μάτια εκατομμυρίων μειωμένης νοημοσύνης επι αιώνες που άπλα ζούσαν όπως τα ζώα σε φάρμες, γιαυτό χρειάστηκε να περάσουν 1000 χρόνια σκοταδισμού μετα τις εισβολές των βάρβαρων στην Ευρώπη για να ξεβρομίσει απο το μίασμα τους και να αρχίσουν να γεννιούνται ξανα άνθρωποι με αποτέλεσμα την απότομη τεχνολογική πρόοδο μέσα σε 100-200 χρόνια, και βρέθηκαν να κυκλοφορούν με αυτοκίνητα αντί με κάρα οπως ηταν επί 2000 χρόνια , γιατι άπλα οι εφευρέτες δεν ειχαν ορκ απο πάνω τους να τους λένε αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αντιεπιστημονικά (!)

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τι μας λέει τώρα ο σκορδαλιάς;
Πριν έλεγαν οι μάσκες είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο! Τώρα λένε μετά το εμβόλιο πρέπει να φοράμε 2πλη μάσκα!!!
Η άλλη επικινδυνολόγα βγαίνει και λέει ότι κινδυνεύουμε να κολλήσουμε από τις οικογένειες μας, αλλά δεν κινδυνεύουμε από αγνώστους!!!!
Αλλά δεν βγαίνει κι ένας εισαγγελέας να της ζητήσει να πει σε ποιό βιβλίο μικροβιολογίας ή παθολογίας ή πιό βιβλίο ιατρικής γράφει τέτοιες μπουρδολογίες;
Κολλάμε από οικογένεια, αλλά όχι στα λεωφορεία και μετρό που ο κόσμος είναι σαν σαρδέλες; Ε! τότε αφού ο συνωστισμός με αγνώστους προστατεύει, γιατί δεν ανοίγουν τα πάντα;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications