Ο Γιώργος Τράγκας απαντά με μήνυση στη μήνυση του Άκη Σκέρτσου

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας απαντά με μήνυση στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

Ο Άκης Σκέρτσος, το απόγευμα της Τετάρτης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με όσα είπε στην εκπομπή του αναφορικά αναφορικά με την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Crash Radio, ο Γιώργος Τράγκας θα απαντήσει με μήνυση στον Άκη Σκέρτσο τονίζοντας ότι έχει την υποχρέωση ως δημοσιογράφος να αναζητά τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

Αστυνομία έξω από το σπίτι του
Μάλιστα, σύμφωνα με το zougla.gr τα ξημερώματα της Πέμπτης, αστυνομικοί της Κρατικής Αφάλειας βρέθηκαν έξω από το σπίτι του κ.Τράγκα για να τον συλλάβουν.

«Αργά το βράδυ πληροφορήθηκα ότι ο κ. Σκέρτσος κατέθεσε μήνυση εναντίον μου για συκοφαντική δυσφήμηση ισχυριζόμενος ότι προέβην σε χυδαία επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού και του ιδίου» ανέφερε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος.

«Έχω Συνταγματική υποχρέωση»

«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον νεοφανή σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη. Υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον και την ενημέρωση μισό αιώνα και πλέον, είμαι πατέρας και παππούς και ασφαλώς ενδιαφέρομαι και έχω Συνταγματική υποχρέωση ως δημοσιογράφος να αναζητώ τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες όταν βρίθουν τα δημοσιεύματα για κακοποίηση ανήλικων και ελέγχεται το Υπουργείο Πολιτισμού και το Μαξίμου για αμέλεια και συγκάλυψη της κακοποιού δράσης ατόμων όπως ο κατηγορούμενος κ. Λιγνάδης» τόνισε ο Γιώργος Τράγκας.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η μήνυση έγινε με εντολή του πρωθυπουργού: «Το “αυγό του φιδιού” δεν επωάζεται στην κριτική του τύπου απέναντι σε τέτοια νοσηρά φαινόμενα. Η μήνυση του κ. Σκέρτσου εναντίον μου έγινε με εντολή του κ. Μητσοτάκη, απαντώ λοιπόν με μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Θα καλέσω μάλιστα μεταξύ άλλων ως μάρτυρα υπεράσπισης τον αξιότιμο κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος δήλωσε “ξέραμε για τον κ. Λιγνάδη, τον απομακρύναμε αλλά δεν θέλαμε να λερωθεί το όνομά του”» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications