«Επιδημιολογικά δεδομένα» χαρακτηρίζουν πλέον την οικονομική καταστροφή για να μείνει ο κόσμος κλειδωμένος

Στο ίδιο έργο θεατές με απειλή ολοκληρωτικού κλεισίματος της οικονομίας από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδης.

Προκειμένου να αντιληφθεί ο κόσμος όσο το δυνατόν αργότερα τον Αρμαγεδώνα που έχει πλήξει την ελληνική οικονομία, όπως αποκάλυψαν οι εκθέσεις των τραπεζών Unicredit (ιταλική) και Bank of New York Mellon (αμερικανική), το χρέος έχει φτάσει στο 224% του ΑΕΠ, οι πιθανές ενέργειες από την πλευρά της κυβέρνησης είναι περιορισμένου εύρους και το μόνο που απομένει είναι το κλείσιμο των πολιτών στα σπίτια τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν ακόμα και μία εξέγερση.

Επίσης το κλείσιμo των πολιτών στα σπίτια τους διευκολύνει και σε κάτι άλλο, τη ανενόχλητη υλοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών στην ενδοχώρα.

Ελάχιστα τα κρούσματα, λίγοι οι διασωληνωμένοι, λίγοι οι θάνατοι (όλοι άρρωστοι ηλικιωμένοι περί των 80 ετών). Αλλά η κυβέρνηση, μετά το φιάσκο των εμβολίων βρήκε το νέο αφήγημα για να διατηρήσει καραντίνες και lockdown: Τις μεταλλάξεις. Βρετανικές, νοτιοαφρικανικές κλπ.

Kαι κάπου εκεί έρχεται η κυβέρνηση δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη να «βαφτίσει» επιδημιολογικά δεδομένα την καταστροφή από τα συνεχή κλεισίματα των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε μεταξύ άλλων πως «λαμβάνουμε προληπτικά μετρά προσπαθώντας να προλάβουμε το ολικό lockdown, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δε θα διστάσουμε».

​«Πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα» ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η αύξηση των κρουσμάτων είναι διακριτή, αλλά όχι τραγική, το ΕΣΥ αντέχει ακόμα, οι κλίνες ΜΕΘ απελευθερώνονται περισσότερο, οι εισαγωγές είναι ελέγξιμες, αυτό που μας απασχολεί είναι η μετάλλαξη. Πήραμε προληπτικά και κοκκίνισε η Αττική για να μελετηθεί η μετάλλαξη από τους επιστήμονες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications