Στο Μεξικό, ένα λεωφορείο με επιβάτες που έπεσε από γκρεμό μετατράπηκε σε φάντασμα

Αυτή η ιστορία μοιάζει με έναν τοπικό αστικό μύθο, και στην πραγματικότητα είναι, αλλά βασίζεται στην πραγματική τραγωδία που συνέβη με λεωφορείο σε έναν παλιό ορεινό δρόμο, και αφού οι οδηγοί που περνούσαν απο αυτόν τον δρόμο άρχισαν να μιλούν για φαντάσματα .

Σήμερα, μεταξύ των πόλεων Toluca και Ixtapan de la Sal του Μεξικού, έχει κατασκευαστεί μια νέα εθνική οδός, η οποία είναι γρήγορη.Ωστόσο, πριν από μερικές δεκαετίες, η διαδρομή αυτή ηταν ορεινή διαδρομή, υπήρχε μόνο ένας πολύ στενός και ελικοειδής δρόμος, από τη μία πλευρά του οποίου υπήρχε ένας απότομος βραχώδης τοίχος, και στην άλλη πλευρά υπήρχε ένας βαθύς απότομος γκρεμός. .

Εκτός από τα αυτοκίνητα, ένα λεωφορείο ταξίδευε τακτικά κατά μήκος αυτού του δρόμου, και μια μέρα έκανε ένα ταξίδι όπως συνήθως αργά το βράδυ. Έκανε αρκετές ώρες την διαδρομή και να περάσει από τα βουνά και πολλοί οι επιβάτες κοιμόντουσαν συνήθως .

Όταν το λεωφορείο έφτασε στους πρόποδες του βουνού, άρχισε να ανεβαίνει αργά στην πλαγιά. Πολλοί επιβάτες ταξίδεψαν σε αυτόν τον δρόμο όχι για πρώτη φορά και δεν ανησυχούσαν καθόλου. Ωστόσο, όταν το λεωφορείο διέσχισε το βουνό και άρχιζε να κατηφορίζει ο δρόμος, οι επιβάτες παρατήρησαν ότι πήγαινε πολύ γρήγορα.

Εκείνη το βράδυ άρχισε να βρέχει, ο δρόμος ήταν ολισθηρός και με πολλές στροφές, οι οποίες στο παρελθόν έγιναν περισσότερο από μία φορά τόπος μοιραίων ατυχημάτων. Οι επιβάτες ανησυχούσαν όλο και περισσότερο και μερικοί άρχισαν να λένε στον οδηγό να επιβραδύνει. Αλλά για κάποιο λόγο ο οδηγός δεν απάντησε.

Το λεωφορείο πήγε γρηγορότερα και άρχισαν να ανησυχούσαν όλο και περισσότερο. Ξαφνικά, ο οδηγός του λεωφορείου φώναξε δυνατά "Τα φρένα δεν λειτουργούν!" Και λίγα λεπτά αργότερα, το λεωφορείο μπήκε σε μια ακόμη στροφή, άλλα μπόρεσε να μεινει στο δρόμο, και έπεσε με ταχύτητα στον γκρεμό.

Το λεωφορείο έπεσε σε μια βραχώδη πλαγιά, αναποδογύρισε πολλές φορές και στη συνέχεια η δεξαμενή βενζίνης πήρε φωτιά. Αρκετοί επιβάτες τη στιγμή που "κυλούσε" στην πλαγιά του βουνού και κτυπούσε σε πέτρες πετάχτηκαν έξω από το λεωφορείο μέσω των παραθύρων με πολλά κατάγματα και αιμορραγία.

Σύντομα ολόκληρο το λεωφορείο πήρε φωτιά και μέσα σε αυτό υπήρχαν ακόμη άτομα που κάηκαν ζωντανά,εκείνοι που είχαν πεταχτεί έξω πεθάναν κτυπώντας πάνω σε βράχους. Οι πληγωμένοι κοντά στο λεωφορείο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν αυτούς που είχαν μεινει ακόμη μέσα στο φλεγόμενο λεωφορείο, και η περιοχή ήταν ερημική που η αστυνομία ενημερώθηκε για το τρομερό ατύχημα λίγες ώρες αργότερα.

Μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία και ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένας που να μην είχε τραυματιστεί θανάσιμα για να τον σώσουν. Μόνο λίγα άτομα επέζησαν αναίσθητα, αλλά αργότερα πέθαναν στο νοσοκομείο λόγω πολλαπλών τραυμάτων .

Πολλά χρόνια αργότερα, μετά την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου, οι ντόπιοι οδηγοί άρχισαν να αναφέρουν ένα παλιό λεωφορείο αλλά υλιστικό λεωφορείο φάντασμα που τρέχει κατά μήκος της ορεινής διαδρομής μόνο αργά το βράδυ.

Είδαν αυτό το λεωφορείο άνθρωποι που περίμεναν σε στάσεις λεωφορείου. Το λεωφορείο δεν σταματά στις στάσεις, αλλά λέγεται ότι θα σταματήσει εάν του κάνουν νόημα. Οι πόρτες του θα ανοίξουν για μπουν μέσα κάπου εδώ αρχιζει το παράξενο της υπόθεσης. Και λένε τα εξής:

Στο εσωτερικό, συνήθως σχεδόν όλα τα καθίσματα είναι πιασμένα, εκτός από ένα, σαν να προορίζονται για εσάς. Και όταν καθίσετε, σύντομα θα νιώσετε κάτι ανησυχητικό. Αυτό έγινε αισθητό τόσο από εκείνους που γνώριζαν το ατύχημα που συνέβη εδώ όσο και από εκείνους που δεν το είχαν ακούσει ποτέ. Απλώς οι επιβάτες που μπαίνουν σε αυτο το λεωφορείο τύπου φάντασμα μαζί με επιβάτες κοιμούνται συνήθως, αλλά οι αλλοί επιβάτες δεν κοιμούνται ποτέ. Κάθονται ακίνητοι , δεν μιλούν και κοιτάζουν ευθεία μπροστά - άνδρες, γυναίκες και παιδιά, προφανώς τα φαντάσματα αυτών που σκοτώθηκαν στο ατύχημα.

Σε λίγα λεπτά θα δείτε έναν εισπράκτορα να περπατά στην καμπίνα να ελέγχει τα εισιτήρια. Να του δίνουν χρήματα, αλλά περνάει μπροστά σου σαν να μην υπάρχεις. Λίγες ώρες αργότερα, το λεωφορείο σταματά πριν φτάσει στη στάση του λεωφορείου και ο οδηγός του λεωφορείου κοιτάζει εσάς, λέγοντας ότι πρέπει να κατεβείτε από το λεωφορείο. Δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι το πρόβλημα, επειδή το λεωφορείο δεν έχει φτάσει ακόμη στο σταθμό των λεωφορείων, αλλά κατεβαίνεις .

Εάν, κατά την έξοδο από αυτό το λεωφορείο, προσπαθήσετε να μιλήσετε με τον οδηγό ή να του δώσετε χρήματα για το εισιτήριο για να πληρώσετε για το ταξίδι, ο οδηγός θα απορρίψει τα χρήματά σας και θα πει ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Και μετά θα προσθέσει "Βγείτε έξω και μην κοιτάξετε πίσω, διαφορετικά δεν θα βγείτε ποτέ από εδώ."

Όσοι υπακούουν και εξέρχονται ακούνε τον ήχο των θυρών να κλείνουν και τον ήχο ενός λεωφορείου να φεύγει. Εάν αυτή τη στιγμή παραβιάσετε την εντολή και γυρίσετε για να κοιτάξετε το λεωφορείο, θα δείτε ότι το λεωφορείο είναι εντελώς μαύρο απο φωτιά και χωρίς τζάμια.

Θα δείτε ανθρώπινους σκελετούς να κάθονται μέσα στους καμένους σκελετούς των καθισμάτων, και σπασμένα παράθυρα. Και τότε το λεωφορείο θα εξαφανιστεί και σύντομα θα σας συμβεί κάτι πολύ κακό. Ένα ατύχημα, ένα τροχαίο ατύχημα ή κάτι άλλο, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο - θα πεθάνεις.

Σε γενικές γραμμές, όποιος σχεδιάζει να ταξιδέψει στην περιοχή του ατυχήματος αργά το απόγευμα προειδοποιείται ότι ενδέχεται να συναντήσει λεωφορείο-φάντασμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ακολουθήσει όλες τις εντολές του οδηγού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications