Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος!

Οι ανεξάρτητες αρχές που δεν έχουν συλλαβει πότε συμμορητές οι οποιοι ειναι και πράκτορες αλλής χώρας,επειδη απο αυτους παιρνουν εντολες, προχώρησαν στη σύλληψη του Στέφανου Χίου, εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό», στο πλαίσιο του αυτοφώρου και μετά από μήνυση για δημοσίευμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.Η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του.

Τι γράφουν στην σελίδα του:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει το απεχθές πρόσωπό της και στέλνει πραιτοριανούς για να συλλάβουν δημοσιογράφους, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Το μεσημέρι συνελήφθη από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ο Στέφανος Χίος και προσήχθη στη ΓΑΔΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελευθεροτυπία είναι κενό γράμμα, εν αντιθέσει με την ουσία του θέματος που θέλουν να ξεχαστεί, δηλαδή, την παιδεραστία που είναι έγκλημα!

Η σύλληψη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Λιγνάδη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση θέλει να πάψει να δημοσιεύεται. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων. Δεν θα τους κάνουμε, όμως, τη χάρη και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν θα είναι αλλεπάλληλες και επώδυνες.

Η παιδεραστία δεν αφορά μόνο τον «γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό», αλλά έχει μεγάλα πλοκάμια που αγγίζουν και άλλους και τους οποίους το «Μακελειό» θα αποκαλύψει σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να το κάνουν να σιγήσει η φωνή του.

Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται και σύντομα θα τρέχουν να κρυφτούν.
H παιδεραστία, κύριοι της κυβέρνησης είναι έγκλημα και είναι διπλή ντροπή για εσάς που υποτίθεται ότι είστε συντηρητικό κόμμα… Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του Στέφανου Χίου γίνεται μερικούς μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του έξω από το σπίτι του.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Γκλεζος= όταν πεθάνω θέλω να μου κάνουν άγαλμα!Ζ, η ηλιθιοτης στο αποκορύφωμα της! Ζώον τετράποδοι είσαι! Μονο που σεβλεπει κάποιος όπως εγώ στην Αμερική κάνω Εμετο,!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications