Εικόνα «γροθιά» στην λογοκρισία! Το τόλμησε μέσα στην Νέα Υόρκη, vid

Ο καλλιτέχνης της Νέας Υόρκης και πολιτικός ακτιβιστής, Scott LoBaido, εξοργίστηκε με το Facebook, το οποίο λογόκρινε την ελεύθερη ομιλία του, οπότε αποφάσισε να φέρει το επόμενο έργο του στο κατώφλι των διεθνιστών που το διευθύνουν.

«Βρίσκομαι εδώ στην Νέα Υόρκη, στο Μπρόντγουεϊ και στον 9ο St μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Facebook», είπε στην κάμερα σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

«Όπως γνωρίζετε, το Facebook λογοκρίνει αυτά που λέω καθώς και τις καλλιτεχνικές μου εκφράσεις. Θέλουν λοιπόν να με λογοκρίνουν στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, εντάξει. Δεν ξέρουν με ποιον έμπλεξαν. Είμαι της παλιάς σχολής. Είμαι καλλιτέχνης του δρόμου, οπότε θα φέρω το έργο μου ακριβώς εδώ μπροστά στην πόρτα τους, όπως έκανα σήμερα. Αυτό εδώ είναι το τελευταίο μου αριστούργημα», είπε πριν στρέψει την κάμερα προς το έργο.

Στο πεζοδρόμιο μπροστά από την έδρα της Νέας Υόρκης στο Facebook, ένα μανεκέν απλώθηκε με ένα σπαθί στο Facebook μαχαιρωμένο στην πλάτη του, και την φράση «Ελεύθερη ομιλία» γραμμένη στο πουκάμισό της, ενώ ψεύτικο αίμα χύνεται από κάτω.

Σημειώνεται πως το facebook κατηγορείται για λογοκρισία ιστοσελίδων ειδήσεων, όταν οι δημοσιεύσεις δεν συμφωνούν με την καθεστηκυία άποψη, έχοντας στρατολογήσει λογοκριτές σε κάθε χώρα.

Μονο οι ψεκασμένοι που δεν εχουν καταλάβει τίποτα , και ειναι εκατομμύρια όπως φαίνεται , μαλιστα αυτοι ψεκασμένοι και εντελώς ηλίθιοι νομίζουν ότι ψεκασμένοι ειναι οι μη ψεκασμένοι όπως τους έχουν περάσει ως συνήθως τα άναρχο-troll ακόμη και ο υπάλληλος τους που θεωρούν πρωθυπουργό της Ελλάδας (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications