Λόγω κατακραυγής διαγράφουν το πρόστιμο των 300 ευρώ που επιβλήθηκε σε 80χρονη για «άσκοπη μετακίνηση»

Δεν άντεξε την λαϊκή κατακραυγή η κυβέρνηση, μετά την επιβολή προστίμου 300 € σε μια 80χρονη με το «αιτιολογικό της «άσκοπής μετακίνησης», που της επέβαλαν… οι «μικροί ήρωες» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας, και συζήτησαν την περίπτωση αυτή.

Έτσι, αποφασίστηκε να μην ισχύσει τελικά το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που «διαρρέονται» από τη Λαμία λένε ότι η γιαγιά ήταν λίγο έως πολύ... εγκληματίας!

Αυτό γιατί όταν της επιβλήθηκε το πρόστιμο από τους αστυνομικούς η γιαγιά δεν φορούσε ως όφειλε μάσκα και της έγιναν συστάσεις γι’ αυτό, πριν της ρίξουν το 300αρι.

Υπάρχουν, επίσης «καταγγελίες» (από ποιους άραγε;) ότι η «εγκληματίας» γιαγιά πουλάει τα προϊόντα της σε πλατείες και δρόμους χωρίς άδεια αλλά και μπροστά από τραπεζικά ιδρύματα.

Τώρα το γιατί μπροστά από τραπεζικά ιδρύματα είναι έγκλημα μόνο οι «καταγγελίες» το γνωρίζουν.

Αναρωτήθηκαν οι «καταγγελίες» ότι η 80χρονη έχει μια δραματική ιστορία και αγωνίζεται απλά για να ζήσει;

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη 80χρονη έχει στην πλάτη της μια βαριά και δραματική ιστορία καθώς φέρεται να έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της, και αργότερα τον εγγονό της.

Επειτα από το θάνατο του εγγονού της, η ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Ωστόσο, την εντόπισαν άμεσα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications