Τσακώθηκε με τον νοικάρη και του γκρέμισε το σπίτι με... μπουλντόζα

Καθώς μια διαμάχη με τον νοικάρη του κρατούσε για μήνες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το γκρέμισε εν μέρει με μια μπουλντόζα με τον ενοικιαστή μάλιστα να βρίσκεται μέσα σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένα σπίτι στη Γερμανία καταστράφηκε μερικώς από μια μπουλντόζα στην οποία επέβαινε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του. Ο λόγος; Αν και δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη λογική πίσω από την ακραία αυτή κίνηση, ο ιδιοκτήτης και ο νοικάρης φέρονται να είχαν τεταμένες σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στις 29 Ιανουαρίου στην πόλη Γκέρολστάιν. Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την αστυνομία δείχνει το σπίτι να έχει χάσει μεγάλο μέρος της σκεπής του.

Μάλιστα όταν ο ιδιοκτήτης άρχισε να γκρεμίζει το σπίτι με το μηχάνημα, ο νοικάρης του ήταν μέσα στο σπίτι, αν και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Το σπίτι είναι επί του παρόντος ακατοίκητο και υπάρχει πιθανότητα ακόμα και ολικής κατάρρευσης σύμφωνα με την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το πλαίσιο αυτής της επίθεσης με τον δήμαρχο γειτονικού χωριού να κάνει λόγο για «απόπειρα δολοφονίας».

«Οι ντόπιοι λένε ξεκάθαρα ότι είναι με την πλευρά του ενοικιαστή, ο ιδιοκτήτης έχει συχνά ενοχλήσει τους ανθρώπους εδώ» προσθέτει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications